Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju polje posla. Sve okolnosti vam idu u prilog. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni svojim okolnostima.

LJUBAV: Pred vama su jako lepa dešavanja i trenuci u kojima ćete uživati zajedno sa voljenom osobom. Možete da očekujete harmoniju na ovom polju. Ako ste slobodni, očekuje vas flert.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas. Pazite da ne dođe do nekih povreda prilikom fizičke aktivnosti. Povedite više računa o sebi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Dolaze vam neočekivana dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da će sve krenuti u pogrešnom smeru. Niste baš najbolje raspoloženi i dosta toga vas brine.

LJUBAV: Možete da se nadate romantičnom sastanku sa osobom koja vam se jako dopada. Očekuje vas dobar dan u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kičmom. Preporuka je da se oko svega što vas muči posavetujte sa fizioterapeutom. Moguće je da bi vam prijale neke vežbe za kičmu.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste u nekom trenutku postupili nadmeno prema pogrešnoj osobi i da ćete imati probleme zbog toga. Očekuje vas period u kojem ćet biti skloni ekcesima.

LJUBAV: Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom jer se to sve po vas neće baš dobro završiti. Ukoliko ste slobodni, sadašnji period vam nije povoljan za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu su naglašeni kod vas. Možete da budete u većoj meri skloni problemima sa zdravljem u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Danas je idealan dan za početak posla ili pokretanje privatnog biznisa. Možete da očekujete dobru atmosferu na ovom polju. Pred vama je jako povoljan period.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala koliko joj je stalo do vas i zadovoljni ste zbog toga. Lep dan je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati pozitivnu situaciju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi! Možete da se nadate dobrim okolnostima na polju zdravlja. Uspeli ste da rešite probleme iz prošlosti.

Seks, par, veza, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Želite da se posvetite svom poslu i spremni ste da na neko kraće vreme sve ostalo ostavite po strani. Prioritet vam je sada da na ovom planu ostvarute napredovanje.

LJUBAV: Mogući je da vam se dopada osoba koja je na neki način popularna u vašem društvu i okruženju. Očekuje vas period u kojem ćete imati zanimljivu komunikaciju i flert.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, pa povedite računa. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem. Potrudite se ojačate svoj imunitet i da povećate unos vitamina C.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da je potrebno da počnete da razmišljate o nekim promenama na ovom polju polako. Spremni ste da stvari menjate i neophodno vam je da slušate svoje instinkte.

LJUBAV: Intuicija vam govori da postoje neke stvari o kojima biste trebali da povedete računa u narednom periodu kada je u pitanju partner. Posvetite se vašem emotivnom polju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora. Važno je da date sve od sebe kako biste našli više vremena za san i opuštanje. U ovom periodu nije dobro da se forsirate previše.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Niste sigurni da li će dogovor koji ste sklopili biti dobar za vas ili ste se brzopleto uvalili u problem. Moguće je da ćete imati neke komplikacije na polju posla.

LJUBAV: Voljena osoba će pokazati svoje emocije i razumevanje za vas u svakoj situaciji. Možete da očekujete dobar odnos sa njom. Uskoro ćete planirati zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera. Pred vama je period u kojem ćete imati moguće probleme sa zdravljem zbog loše ishrane. Vreme je da povedete više računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno ćete uspeti da dođete do bolje situacije na polju posla. Ostvarenje vaših ambicija vas ispunjava. Zadovoljni ste i osećate se dobro jer ste ostvareni.

LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene na ljubavnom planu jer ste fokusirani na posao. Sada vam je status važniji od svega i maksimalno ste angažovani oko poslovnog polja.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima. Nije vam povoljan period za zdravlje. Mogući su problemi jer se preterano forsirate. Potrudite se da nađete više vremena za odmor.

Stomak bolovi lekar infekcija bolnica

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan. Obavićete sve ono što ste planirali bez većih poteškoća. Moguće je da nećete ni imati previše obaveza u ovom periodu.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate zanimljivom poznanstvu na nekom javnom mestu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta pozitivnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prija vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro i da će vam stanje na ovom polju biti stabilno sasvim.

JARAC

POSAO: Nova poslovna dešavanja u vama bude energiju i motivaciju da se aktivirate još više na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete se dobro osećati u svom poslovnom okruženju.

LJUBAV: Želite stabilnost na ljubavnom polju ali da biste do toga došli neophodno je da se potrudite malo više, zajedno sa partnerom. Porazgovarajte o važnim temama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom su naglašeni kod vas. Čuvajte se prehlade. Ženskim pripadnicima ovog znaka se savetuje odlazak na redovnu ginekološku kontrolu.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Imate jako dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem i zahvaljujući tome sve poslove lako završavate. Moguće je da ćete imati ispred sebe jedan jako povoljan dan.

LJUBAV: Moguće je da na ljubavnom planu balansirate na neki način. Niste spremni za suočavanje sa nekim stvarima. Važno je da prvo sebi priznate kakvo je realno stanje.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi. Možete da očekujete manje probleme na polju zdravlja, Disajni putevi su vam sada ugrožena regija, pa se čuvajte prehlade.

RIBE

POSAO: Očekuju vas promene kada je u pitanju poslovno polje. Moguće je da će se neke stvari odigrati brže nego što očekujete. Budite spremni da reagujete u trenutku.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja i da vas to koči kada je u pitanju ljubavna sreća. Važno je da radite na sebi ali i na ljubavi prema sebi i prihvatanju svojih vrlina i mana.

ZDRAVLJE: Naglašen je povećan apetit. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati sklonost ka prejedanju. To bi moglo da bude i na nervnoj bazi. Posavetujte se sa nekim.

Ovo su ubedljivo najbolji ljubavni parovi horoskopa! Nepogrešiva astro prognoza!

Partnera uglavnom biramo prema osećaju, fizičkom izgledu, intuiciji, osobinama, pri čemu je važno uklapanje između vašeg i njegovog astrološkog znaka, a treba uzeti u obzir i pozicije Meseca, Venere, Marsa i Neptuna, simbola emocija, ljubavi, seksualnosti i mašte. Važno je i slaganje elemenata, vode, vatre, zemlje i vazduha.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati