Svađa, par, raskid, sukob, prevara, razvod
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete nastavak dobrog perioda za pokretanje novog posla. Pred vama je generalno mogućnost da ostvarite uspeh kada je u pitanju poslovna situacija.

LJUBAV: Moguće su neke manje nesuglasice sa voljenom osobom. Ponekada se čini kao da ne vidite jasno situaciju. Važno je da prilikom komunikacije u vezi svega budete iskreni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Očeekuje vas period u kojem će vam stanje na polju zdravlja biti generalno osetljivo, pa će biti potrebno da povedete više računa o sebi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da računate na pozitivan ishod posla koju ste započeli pre nekog vremena. Pred vama je period u kojem će vam biti jako važno da budete dobro organizovani.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva. Flertujete i uživate u pažnji koju dobijate od osoba suprotnog pola. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete postići ono što želite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Očekuje vas period u kojem ćete biti dobro raspoloženi. Prijaće vam bavljenje sportom i bilo koji oblik fizičke aktivnosti.

POSAO, DRUŠTVO, KOLEGE

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je dan tokom kog nećete imati mnogo posla. Možete da iskoristite priliku da se malo odmorite od svega što vas je do sada na ovom polju opterećivalo.

LJUBAV: Nova ljubavna dešavanja vas očekuju sasvim iznenada. Možete da se nadate pokretanju lepe i stabilne veze. Osoba do koje vam je stalo vam pokazuje svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo energije u sebi. Potrudite se da današnji dan iskoristite na neki pozitivan način.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite korak napred i da rešite poslovnu dilemu koja vas je dugo mučila. Pred vama je povoljan period za promene.

LJUBAV: Ne biste trebali da očekujete veće emotivne promene danas. Znate na čemu ste i stojite s obe noge čvrsto na zemlji. Ako ste slobodni niste raspoloženi još za novu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate naglašenu sklonost ka gojenju. Posavetujte se sa nutricionistom.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Do vas dolaze neke nove informacije koje treba da iskoristite za vaš posao. Angažujte se sada maksimalno na ovom polju. Trebalo bi da budete vredni i odgovorni.

LJUBAV: Odnos sa vašim partnerom može da postane dosta bolji ako oboje pokažete volju za trudom i kompromisima. Pred vama je peeriod u kojem ćete imati nove prilike da se veza poboljša.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati sklonost ka upalama, virusima itd. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da dođete do dodatnih izvora prihoda koji će vam biti jako značajni. Pred vama je period u kojem će vam finansijska situacija ići na bolje.

LJUBAV: Ne biste trebali da očekujete previše na ovom polju danas. Bićete prilično pasivni. Nema većih promena kada je u pitanju ljubav. Posvećeni ste porodici i prijateljima.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema na polju zdravlja kod vas. Osećate se dobro u svojoj koži i stanje na ovom polju vam je povoljno. Možete da imate dobre okolnosti.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Imate puno energije u sebi i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi ostvarili dobre rezultate. Pred vama je povoljan period za ovo polje.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni burnim reakcijama i da lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Nije vam ni malo lako da se stanje na ovom polju kod vas stabilizuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poteškoće i sa čestim glavoboljama. Povedite više računa o svom zdravlju.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko očekujete novu poslovnu ponudu, neke manje komplikacije bi mogle da vam stanu na put. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati nove dileme i probleme na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja je zaljubljena u vas. Očekuje vas mogućnost za početak lepe veze. Spremite se da se maksimalno posvetite vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Očekuje vas period u kojem će vam biti potrebno da malo usporite i da napunite svoje baterije. Posvetite se sebi i ostvarenju boljih navika.

STRELAC

POSAO: Moguće je da će ishod obavljenog posla zavisiti od neke treće osobe, nadređenog ili nekoga od vaših saradnika. Ne osećate se dobro kada stvari ne zavise od vas.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivoj komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete se zbližiti. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za dobre promene.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije u narednom periodu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati višak energije pa to treba dobro da iskoristite.

sreća, porodica, žena, dete, muž, brak

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan dan za poslovno napredovanje ako ste imali u planu tako nešto. Možete da očeekujete da ćete imati priliku za nova dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Imate odličan odnos sa voljenom osobom. Spremni ste da se potrudite kako bi stvari išle još boljim tokom. Dajte svoj maksimum oko ostvarenja iskrene komunikacije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Očekuje vas period u kojem nećete imati veće probleme na polju zdravlja. Povedite više računa o stvaraju zdravijih navika.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete manji pad koncentracije. Povedite računa da vam se ne pokrenu veći problemi na poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje potškoće.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način u sukobu mišljenja sa voljenom osobom i da ne znate kako to da razrešite. Pred vama je faza koja bi mogla da vam donese privremeni prekid.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama zbog alergija takođe. Povedite više računa o svom zdravlju.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Finansijski vas očekuje poboljšanje a i na poslu ćete imati neke dobre vesti. Polako vam se sklapaju kockice i potrebno vam je još samo malo vremna za neke konačne odluke.

LJUBAV: Imate osećaj da je voljena osoba neiskrena prema vama. Moguće je da vas šesto čulo nije prevarilo, kao nikada do sada. Spremni ste da pokažete svoje drugo lice.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas. Emotivno nezadovoljstvo takođ loše utiče na vaše polje zdravlja. Imaćete neke nestabilnosti, pa se obratite lekaru za svaki slučaj.

Moraju da budu u centru pažnje! Znakovi koji su zaljubljeni u sami sebe

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 13:00 Njima to ide od ruke. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Niko nije toliko samouveren kao Ovan i stoga ne čudi da su ljudi rođeni u ovom znaku uvek najzabavniji u prostoriji. Lako je prepoznati Ovna, jer ne možete a da ne primetite njihovu samouverenost koja se izdvaja u gomili ljudi.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!