Novac, pare, dinari
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, odnosi sa voljenom osobom nisu baš najbolji. Ipak, vremenom biste mogli da izađete iz krize. Potrudite se da uradite ono što je do vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem bi mogli da vas opterećuju u narednom periodu. Potrudite se da se pozabavite time da menjate svoje navike u ishrani. Pred vama je period nestabilnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Potrudite se da ne sitničarite previše. Ne može baš uvek da bude sve pod konac. Današnji dan vam donosi neka otežanja i moguće probleme na poslu.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno izrazite svoje emocije iako niste sigurni kako vas druga strana vidi. Manji rizik će vam se isplatiti. Vreme je da se na ovom polju pokrenete.

BLIZANAC

POSAO: Očekuju vas nešto veći troškovi ali generalno ne biste trebali da se brinete previše. Pred vama je period u kojem ćete uspeti i da se dodatno pokrenete na polju zarade.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba pokušava da vam pomogne oko rešavanja poslovnih dilema. Možete da se oslonite na nju u svakom pogledu. Uživaćete u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Preporuka je da odete na dijetu. Vreme je da se pozabavite stvaranjem zdravijih navika. Uradite ono što je do vas kako biste uspeli da se dovedete u dobru formu.

Med, hrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Nisu vam povoljni aspekti za polje posla. Danas ćete biti korisniji i sebi i drugima ako budete uzeli slobodan dan. Najbolje bi bilo da se malo odmorite i predahnete od svega.

ZDRAVLJE: Težak vam je dan, odmarajte što više. Moguće je da ćete imati nove zdravstvene probleme. Ako vas bilo šta muči, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

LAV

POSAO: Napetost koju osećate pokušajte da prevaziđete pre nego što vam unutrašnji nemiri izazovu poslovne probleme. Pred vama je period u kojem ćete imati promene na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Bika. Spremni ste za novu ljubavnu vezu koja će vam doneti puno zadovoljstva.

ZDRAVLJE: Sem nervoze nema većih problema. Možete da očekujete da ćete biti generalno napeti danas. Potrudite se da nađete neki način da se opustite.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni poslovnim rezultatima koje ste ostvarili i smatrate da možete da postignete mnogo više od toga. Pred vama je period u kojem možete da unapredite svoje poslovanje.

LJUBAV: Niste spremni da sa voljenom osobom napravite kompromis jer smatrate da ona mora da se prilagodi vama... Možete da očekujete da ćete biti sve bliži prekidu te veze.

VAGA

POSAO: Preporuka je da se ne upuštate u bilo kakve konflikte jer tokom današnjeg dana samo vi možete biti na gubitku. Možete da očekujete da ćete imari razne komplikacije danas.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba pokazati da je počela polako da se hladi od vas. Potrebne su vam promene u vezi ili ćete se uskoro približiti mogućem prekidu.

ZDRAVLJE: Povedite račina o krvotoku. Pred vama je faza u kojoj ćete imati zdravstvene tegobe koje možda niste imali pre. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakvu vrstu formalnosti. Najbolje bi bilo da odložite one poslove koje možete. Potrudite se da ne forsirate bilo kakva nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Potrebno je da poradite na svojim navikama kako biste zaista bili zdraviji. Pred vama su mogući problemi sa jetrom ili holesterolom.

PREPORUČUJEMO I:

 

STRELAC

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije ali rešenje će vam doći u onom trenutku u kom to budete najmanje očekivali. Važno je da ne gubite pozitivan stav o budućnosti.

LJUBAV: Emotivna situacija je veoma komplikovana i to vas čini nervoznim. Vreme je da donesete neke odluke. Potrudite se da nađete način da dođete do stabilnije psihe.

JARAC

POSAO: Preporuka je da danas ne pokrećete važne projekte niti da se upuštate u bilo kakve ključne pregovore. Možete da očekujete da ćete imati nestabilnu situaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste razmatrali ideju da se razvedete, moguće je da će vam partner potvrditi da i on to želi... Sada je vreme da konačno krenete putem slobode o kojoj duže vreme maštate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urinarnom traktu. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja. Pravovremeno se obratite vašem lekaru radi pregleda.

VODOLIJA

POSAO: Biće vam potrebno mnogo energije da biste završili sve poslovne obaveze koje čekaju na vas. Nemojte da shvatate kritično nova dešavanja i potrudite se da date sebi vremena.

LJUBAV: Neodlučni ste i ne osećate da bi bilo koja osoba koju poznajete bila dobar izbor za vas. Pojaviće vam se i neko nov u narednim danima. Nećete dugo biti sami.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza. Moguće je da ćete imati manje probleme sa zdravljem na nervnoj bazi. Prošetajte sa prijateljima ili se opustite, uradite nešto da ugodite sebi.

RIBE

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i uživate kada ste zajedno. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za nova poznanstva. Moguće je da će vas privući jedna veoma originalna osoba.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim povredama koje vas na neki način mogu mučiti. Pred vama je period u kojem ćete imati neke rizike pa je važno da budete oprezni.