Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način iznenađeni stavovima koje je pokazao vaš partner i da ne znate kako da odreagujete. Čini vam se da njegovo ponašanje prema vama nije fer.

ZDRAVLJE: Pospani ste i iscrpljeni potrebno vam je dosta vremena kako biste se odmorili i napunili svoje baterije. Potrudite se da se danas posvetite sebi koliko god možete.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Nemojte da verujete u sve što se priča, vrlo je moguće da neko namerno širi dezinformacije. Za sada verujte samo sebi i onome što provereno znate.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući, pa na vreme zakažite svoj termin kod stomatologa. Vodite računa o zdravoj ishrani kao i o redovnoj higijeni zuba i usne duplje.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste skloni brzopletim reakcijama, a samim tim i manjim konfliktima sa kolegama. Potrudite se da ne ulazite u veće probleme da se stvari ne bi zakomplikovale.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju holesterol. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate problme zbog loše ishrane i nezdravih životnih navika pre svega.

RAK

POSAO: Moguće je da imate manje finansijske probleme ali i da ćete u narednom periodu uspeti da dođete do većeg dobitka. Potrudite se da date svoj maksimum na ovom polju danas.

LJUBAV: Pokušavate da se opustite pored voljene osobe i da ne razmišljate o problemima. Ljubav vam je ipak najvažnija. Spremni ste da date sve od sebe da osvojite simpatiju.

ZDRAVLJE: Posetite ginekologa ako ste primetili neke problme ili neredovan ciklus. Možete da budete podložni hormonskim smetnjama ili nekim sličnim neočekivanim problemima.

LAV

LJUBAV: Pred vama je šansa da zajedno sa voljenom osobom uživate u nežnim i romantičnim trenucima. Spremni ste da se prepustite emocijama koje gajite jedno prema drugome.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Generalno vam je sada urogenitalni trakt prikazan kao osetljiv. Pred vama je period u kojem treba o sebi da povedete računa.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas sasvim opušten dan, nećete imati mnogo posla. Kada završite rutinske obaveze posvetićete se nekim drugim stvarima u kojima ćete uživati.

LJUBAV: Spremni ste za flert i nova poznanstva. Očekuje vas odličan dan koji donosi brojne zanimljive mogućnosti! Nemojte da se zatvarate u sebe, pustite da vam se nova osoba približi.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povedete računa o ishrani i da ne preterujete sa hranom koja se teško vari ni sa prezačinjenim namirnicama. Važno je i da unosite dovoljno tečnosti.

PREPORUČUJEMO I:

 

VAGA

POSAO: Imaćete sreće na poslovnom planu danas! Lako ćete ostvariti sve što budete zamislili! Posvetite se svojim planovima i dajte svoj maksimum, pa ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Planirate zajedničko putovanje sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, može vam se desiti neka veza sa partnerom iz inostranstva. Dobre promene vam dolaze.

ŠKORPIJA

POSAO: Priveli ste kraju neki važan projekat i sada vam preostaje samo da završite neke sitnice. Uradite ono što je do vas kako bi stanje na poslu ostalo u pozitivnom balansu.

LJUBAV: Ne dopada vam se monotonija u koju ste upali sa voljenom osobom. Čeznete za promenama na ovom polju. Možete da očekujete povoljne okolnosti danas.

Horoskop, astro, Zodijak, raskid

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

LJUBAV: U svom partneru nalazite sve ono što ste dugo tražili. Može se reći da ste veoma srećni i zadovoljni i da težite vernosti. Spremni ste za pozitivne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mokraćnim putevima. Moguće je da ste skloni upalama i raznim poteškoćama kada je u pitanju polje zdravlja. Posetite vašeg izabranog lekara.

JARAC

POSAO: Pred vama je period u kom će se svi problemi na poslovnom planu rešiti ako pokažete samo malo upornosti. Važno je da date svoj maksimum na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način idealizovali voljenu osobu, a sada dolazi vreme da skinete ružičaste naočare i sagledate celu sliku. Razočarenje se čini kao neminovno.

ZDRAVLJE: Podložni ste prehladi. Moguć je pad imuniteta jer ste veoma osetljivi u ovoj fazi. Potrudite se da povećate unos vitamina i da bolje brinete o sebi i svojim potrebama.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je flert sa osobom koja je rođena u znaku Blizanca ili Škorpije. Pred vama je zanimljiv dan za ljubav. Prepustite se osećanjima koja će vas voditi.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Osećate se sasvim dobro i imate mnogo pozitivne energije u sebi. Ne biste danas trebali da budete zabrinuti u vezi bilo čega.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate solidnom stanju na polju finansija. Generalno vam i posao funkcioniše sasvim dobro. Pred vama je period u kojem će sve ići po planu.

LJUBAV: Vaša emotivna veza je perspektivna. Pored sebe imate osobu sa kojom bi lako moglo da dođe do braka. Spremni ste da joj se maksimalno posvetite i da uživate zajedno.