Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Oslanjate se na svoje saradnike i očekujete da ćete od njih dobiti pomoć koja vam je neophodna. Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Voljena osoba se ne ponaša dobro prema vama već neko vreme i sve ukazuje na to da ćete imati novu emotivnu krizu. Nist zadovoljni time kako se vaš odnos razvija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da će vas na ovom polju pratiti dobra energija. Imate dovoljno snage za sve čemu je potrebno da se posvetite.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Imate neke važne poslove u planu za današnji dan i jako vam je vano da budete maksimalno skoncentrisani. Potrudite se da se posvetite svojim obavezama na pravi način.

LJUBAV: Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa Strelcem ili Jarcem. Pred vama je povoljan dan za polje flerta.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas sada. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ojačali svoj imunitet. Odmarajte i povećajte unos vitamina, brinite više o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Nećete imati previše posla pa ćete biti u prilici da se odmorite i opustite tokom današnjeg dana. Možete da očekujete povoljne okolnosti na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate susretu sa osobom do koje vam je stalo. Konačno ćete imati priliku da joj na neki način pokažete svoje emocije. Spremni ste za dobre promene.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna aritmija. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa srcem. Posavetujte se sa vašim lekarom na vreme oko svega što vas muči.

Baka, Srčani udar, Bolest, Gušenje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nova dešavanja na poslovnom planu mogu biti na neki način konfuzna. Ne znate kako da se postavite prema osobi do koje vam je stalo. Dosta toga vas zbunjuje.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom postaje bolji i nadate e da ćete u budućnosti imati šanse da napredujete kao par i da gradite zajednicu. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam bude osetljiv tokom narednog perioda. Organi za varenje bi mogli da vam budu na udaru, pa pazite na svoju ishranu.

LAV

POSAO: Komunikacija koju imate sa kolegama je jako dobra i možete da očekujete da ćete uz njihovu pomoć rešiti neke važne stvari. Pred vama je period u kojem ćete imati neke preokrete i promene.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete otvoreno svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada. Očekuje vas faza u kojoj možete biti malo skloni povučenom reagovanju na stvari.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da stvarate zdravije navike i da se više posvetite svom zdravlju. Moguće je da ćete imati neke probleme sa plućima i disajnim putevima.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti kada je u pitanju vaše polje posla. Moguće je i da ćete uspeti da dođete do poboljšanja zarade. Pred vama je povoljan period.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete osećanja koja imate prema partneru i uživate u vašoj ljubavi. Možete da očekujete da će vam zajednički trenuci biti ispunjeni srećom i nežnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Moguće je da ćete biti skloni novim zdravstvenim problemima. Ukoliko vas bilo šta muči, obratite se vašem lekaru na vreme.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Očekuju vas manja otežanja koja možete da prevaziđete ako budete maksimalno skoncentrisani na posao. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće.

LJUBAV: Na prvom mestu vam je odnos sa voljenom osobom. Maksimalno se trudite da joj ugodite po svim pitanjima. Važno vam je da vaša veza napreduje u željenom pravcu.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Očekuje vas pad energije i puno će vam značiti da više spavate.

ŠKORPIJA

POSAO: Povedite računa o tome da ne preterujete u zahtevima vezanim za posao jer sada ne možete da dobijete sve ono što želite. Izbegavajte preterivanje u bilo čemu danas.

LJUBAV: Još uvek niste sigurni da li želite da se upustite u vezu sa osobom koja vam se dopada. Moguće je da ste ponekad u komunikaciji sa njom stidljivi i da vas dosta toga koči.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije. Pred vama je period u kojem će vam jako prijati da budete fizički aktivni i da se posvetite bavljenju sportom. Dajte svoj maksimum na ovom polju.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Nemojte da poklanjate olako svoje poverenje jer biste mogli da budete izigrani na neki način. Potrudite se da budete rezervisani i da poslovne tajne ne razglašavate svima.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada može delovati malo distancirano u odnosu sa vama ali moguće je da je zapravo samo muče neki drugi problemi. Dajte joj vremena da se opusti.

ZDRAVLJE: Osetljive kosti i kičma su naglašeni kod vas. Moguća je ukočenost koja vas prati kao i malaksalost. Prijala bi vam masaža i neki vid odmora i opuštanja.

JARAC

POSAO: Moguće je da danas stvari na poslu ne idu onako kako ste se nadali i da vam je potreban kraći odmor i predah od svega, nađite vremena da se posvetite sebi.

LJUBAV: Pred vama je prilika da napravite lep i romantičan gest prema voljenoj osobi. Imaćete mogućnost da malo pokrenete vaš odnos i da promenite stvari između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni dehidrataciji. Dovoljan unos vod je jako važan i radi pravilne funkcije metabolizma.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Ne očekuje vas povoljna situacija pa bi bilo najbolje da e tokom današnjeg dana ne bavite važnim odlukama. Pazite da ne dođe do nekih poslovnih i finansijskih gubitaka.

LJUBAV: Ukoliko već imate partnera, razmišljate o tome da vašu vezu krunišete brakom. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite zanimljive promene u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Izbegavajte unos preterano slane i masne hrane. Potrudite se da budete više posvećeni zdravoj ishrani i zdravom načinu života.

RIBE

POSAO: Niste zadovoljni situacijom i želite da menjate radno mesto. Uskoro će vam se ukazati odgovarajuća mogućnost za promenu. Poslovne okolnosti se menjaju u vašu korist.

LJUBAV: Ne želite da izgubite partnera ali vidite da vaša veza više ne ide u dobrom pravcu. Osećate se kao da ste na nekoj prekretnici sa njim i nije vam lako da donesete konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak kako biste pratili stanje na polju zdravlja. Možete da budete veoma skloni problemima sa kardiovaskularnim sistemom u ovom periodu.

Ovih 10 činjenica sigurno niste znali o astrologiji!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 14:26 Bez obzira da li zaista verujete šta zvezde imaju da kažu o vašem životu ili jednostavno volite da se zabavite čitajući svoj nedeljni horoskop, u astrologiji postoji mnogo više stvari nego što ljudi misle. Foto: Shutterstock, ilustracija U nastavku teksta saznajte više o tome šta se može skrivati iza vašeg horoskopa.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati