Evro Novac Novčanice
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da nećete moći da obavite sve ono što ste imali u planu i da vam je današnji dan generalnjo teži za posao. Nedelja je pa i treba sebi da dopustite malo odmora.

LJUBAV: Potrebno je da pružite malo više pažnje svom partneru. Vlada veliko zahlađenje između vas dvoje. Niste sigurni da li ćete uspeti da rešite probleme koje imate.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni brojnim komplikacijama i tegobama. Povedite računa o svom zdravlju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Imate priliku da ispravite nepravdu koju ste ranije naneli i dobro se osećate jer konačno činite pravu stvar. Možete da očekujete da će vam sudbina ponovo biti naklonjena.

LJUBAV: Probajte da se opustite u zagrljaju vašeg partnera i da barem na kratko ne mislite na probleme koji vas okružuju. Pred vama je period u kojem ćete uživati u emocijama.

ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje probleme sa disajnim putevima ali sve to generalno možete držati pod kontrolom.

Muškarci rođeni u ovim znakovima Zodijaka su majstori flerta!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 14:00 I dok neki muškarci uopšte ne znaju sa ženama, drugi mogu da osvoje koju god požele... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja.

BLIZANCI

POSAO: Preporuka je da povedete računa o svojim poslovima. Današnji dan vam donosi brojne prepreke i otežanja. Važno je da iz vida ne gubite one stvari koje su vam zaista prioritet.

LJUBAV: Potrebno je da imate dovoljno strpljenja za svog partnera kojem je potrebno neko vreme da svoj život dovede u red. Nemojte da gubite nadu da će među vama sve biti dobro.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani u narednom periodu. Veoma je važno da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite pozitivne okolnosti na polju zdravlja.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Moguće je da će vam trebati vremena kako biste mogli da donesete pravu odluku na poslovnom polju. Posvetite se svojim ambicijama i nemojte da se osvrćete.

LJUBAV: Planirate da uđete u vezu sa osobom koja u vaš život unosi neku novu, pozitivnu energiju. Možete da očekujete da ćete naći stabilnost, mir i harmoniju pored nje.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate. Očekuje vas period u kojem ćete uživati. Današnji dan vam je naklonjen i možete da ostvarite sve ono što budete želeli.

LAV

POSAO: Teško vam je da se organizujete onako kako biste želeli jer postoje faktori koji vas jasno ograničavaju u tome. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim problemima.

LJUBAV: Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa vašim partnerom. U suprotnom, veza može doći do veće krize. Očekuje vas period u kojem ćete preispitivati svoje emotivne odluke.

ZDRAVLJE: Variranje krvnog pritiska bi moglo da vam stvara manje probleme sa zdravljem, idite kod lekara i redovno uzimajte svoju terapiju. Pazite na vaše zdravlje.

Doktor, bolnica, pregled, pacijent, rak, kancer, lekar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Učinićete sve što budete mogli da spasete posao od propasti. Dosta toga je sada u vašim rukama. Možete da očekujete period u kojem ćete biti skloni tome da se opterećujete.

LJUBAV: Opustite se uz voljenu osobu i pokušajte da joj se posvetite maksimalno. Povoljan je dan za vaše emotivno polje. Važno je da se ne plašite svojih osećanja i da se saživite sa njima.

ZDRAVLJE: Prolazan umor je moguć. Potrudite se da u nekom delu dana nađete dovoljno vremena za san. Izbegavajte preterano naprezanje i bilo kakav pritisak.

VAGA

POSAO: Očekuju vas manje komplikacije kada je u pitanju posao ali uz dovoljno strpljenja ćete sve prevazići. Važno je da pokažete da ste spremni da se posvetite obavezama i dužnostima.

LJUBAV: Ukoliko flertujete sa osobom koju ne poznajete dovoljno dobro, može se kasnjije ispostaviti da je zauzeta. Prd vama je faza u kojoj su moguće iluzije i razočarenja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje teškoće na zdravstvenom polju. Izbegavajte sve rizike po zdravlje.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete doći do poslovnog napredovanja koje ste očekivali, pa možete biti malo razočarani zbog toga danas. Važno je da prihvatite da za sada neće biti brzih rešenja.

LJUBAV: Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije sjajna ali nemate ni neke velike probleme. Ukoliko ste slobodni, tokom današnjeg dana nećete ostvariti novu vezu.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za odmor. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da se malo opustite, da povučete kočnicu i da se malo više posvetite sebi i svojim potrebama.

Odmor, more, porodica, sreća, roditelji

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kog nećete imati značajne prepreke. Moćićete da obavite sve što zacrtate sebi. Kao i uvek, izazovi vas jako privlače u poslovnom smislu.

LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni vašom vezom i da želite prekid. Potrebno vam je neko vreme da budete sami i bez obaveza. Nemojte da se opterećujete bilo kakvim pritiscima.

ZDRAVLJE: Moguća je jača glavobolja. Današnji dan vam može doneti zdravstvene tegobe. Ako vam se bilo kakvi problemi učestalo ponavljaju posetite vašeg lekara.

JARAC

POSAO: Imate utisak da nećete uspeti da se izborite sa komplikacijama na poslovnom polju. Zatražite pomoć osobe od poverenja kako biste mogli da izbalansirate sve.

LJUBAV: Teško vam je da pokažete svoja osećanja jer ste prilično nesigurni u sebe. Radite na samopouzdanju. Važno je da se posvetite tome da na prvom mestu zavolite sebe.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i nervoza. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima i poteškoćama na polju zdravlja. Pred vama je odlična faza.

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas odličan dan tokom kojeg ćete bez većih problema rešavati poslovne začkoljice. Vašim smislom za kalkulaciju uspevate da prevaziđete sve.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate novom poznanstvu sa osobom koja će biti vaša velika ljubav. Očekuje vas odličan perod za nova dešavanja i ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nema razloga za brigu kada je u pitanju zdravlje. Sve okolnosti vam idu na ruku i zadovoljni ste. Pred vama je jako dobar period.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni polju zarade i jako vam je važno da za kratko vreme dođete do većeg profita. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni na pozitivna dešavanja.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepom odnosu sa osobom sa kojom ste nadomak veze. Pred vama je odličan dan. Uživaćete u romantici i u nežnostima koje delite.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su mogući pa je važno da povedete računa o ishrani. Izbegavajte preterano zamaranje, takođe. Neka vam danas bude laganiji tempo.

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon