Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Neki ljudi jednostavno uvek kasne. Svejedno je kada i gde imaju dogovor, gotovo je sigurno da neće doći na vreme. To može jako naljutiti one koji ih, čini se, večno čekaju, ali određene osobe kao da jednostavno ne mogu pomoći sebi. Ovo su horoskopski znakovi koji uvek kasne.

PROČITAJTE JOŠ:

Jesu li neorganizovani, ne znaju proceniti koliko im vremena treba za nešto ili su pak tako komotni da im nije važno koliko ih drugi čekaju? A možda je njihova netačnost povezana i sa znakom u kojima su rođeni?

Lav
Lavovi uvek kasne – i to ne čine namerno. Osobe rođene u znaku Lava čvrsto odluče krenuti na vreme iz kuće, ali to im jednostavno nikada ne uspeva. Naime, uvek im padne na pamet još hiljadu sitnica koje moraju obaviti pre odlaska.

Blizanci
Kad su u dobrom društvu, Blizanci često zaborave na vreme. Može se dogoditi da prekasno pogledaju na sat te primete da su zapravo već pre posla sata trebali biti na nekom drugom mestu.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Ovan 

Kod osoba rođenih u znaku Ovna kalendar je uvek ispunjen od vrha do dna. Stoga mu se često događa da mu se termini preklope. Ovnovi su uvek u žurbi - i uvek možeš očekivati da će malo zakasniti.

Rak
I Rakovi stalno kasne. Za razliku od Ovnova, osobe rođene u znaku Raka ne zapisuju termine u kalendar. Nažalost, oni jednostavno zaborave ponekad da su se dogovorili ili se prekasno toga sete. Često im se tako, nažalost, dogodi da zakasne i na jako važan sastanak.