ONI NEMAJU SREĆE U LJUBAVI! Horoskopski znakovi koji se najčešće zaljubljuju u pogrešnog

Pogledaj da li je tvoj znak na listi.

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par
Foto: Shutterstock

Kome to zvezde mrse račune?

Puno puta smo već pisali o tome kako nam zvezde ne određuju jedino karakterne osobine, nego i snažno utiču na ljubavni život. Dakle, ako nemaš baš sreće i uglavnom naletiš uvek na pogrešnog lika, možda je zaista za to kriv tvoj horoskopski znak. Ovih šest znakova definitivno bi mogli reći nešto o toj temi. Spadaš li i ti među njih?

 

Ovan 

Ovnovi su hrabri, drski i samouvereni. Osim toga su i smeli pa veruju da mogu imati sve što žele te da svojom upornošću mogu pridobiti svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvek) kod svakoga. Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga ovnovima često treba više zaleta kako bi pronašli nekoga ko im zaista može pokloniti svoje srce.

Škorpija 

Škorpije su jako tvrdoglave. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresovan za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija. Pokušaće sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku škorpije imaju osećaj da se stalno iznova zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

Beograd ljubav
Foto: Shutterstock/Ilustracija

 

Strelac

Strelčevi su skloni pustolovinama te gledaju na svet kao na mesto gde mogu doživeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega te žele otkriti najudaljenija mjesta. Veruju da je sve moguće. Problem: zaljube se u ljude koje nikada neće moći imati. Pri tome zaborave na stvarnost. Sve dok se ne probude iz svog sna…

Ribe

Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado beže iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu pronaći novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život. Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih.

 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika su verne duše koje sa dvie noge čvrsto stoje na zemlji. Uz to su i vrlo senzualne te trebaju puno intimnosti i ljubavi – poput zraka za disanje. U svojoj potrazi se ne libe bilo čega. Međutim, bikovi imaju nešto što im pri tome stoji na putu: naime, vrlo su tvrdoglavi te su navikli da dobiju što žele. Zbog toga se ne predaju kad se zaljube u nekoga – svejedno pokazuje li taj zanimanje ili ne. Bik se pri tome često razočara – i sam si je kriv.

Rak

Rakovi su najemotivniji među horoskopskim znakovima. Za njih su porodica i veza – svejedno je li riječ o partneru ili prijateljima – na prvom mjestu. Vrlo su oprezni i brižni te rado razmaze svoje voljene. Nažalost, često se zaljube u ljude koje ne mogu imati.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi