VRTE SVE OKO MALOG PRSTA Horoskopski znakovi koje gotovo NIKADA ne možete prevariti!

Pogledajte koji znakovi Zodijaka imaju tu sreću da imaju najizraženiju intuiciju koja je uvek u pravu...

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sledeća tri znaka imaju najizraženiju intuiciju koja ih gotovo nikad ne prevari, pa ćete njima teško nešto sakriti ili slagati.

 

Škorpija

Škorpije imaju izražen osećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće što nadolazi. Svesno preuzimaju rizik, iako im predosećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše dešava kada je u pitanju ljubav.

NJIH ČEKAJU PREDIVNE VESTI Astrolozi se kunu! Žene rođene u OVA 3 horoskopska znaka mogu ostati TRUDNE u 2019!

 

Strelac

Kod Strelčeva je intucija relativno pod „zatišjem“ dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, sledi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu - intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

DREVNI EGIPĆANSKI HOROSKOP Hator, ovaj znak ume da bude veoma NAPORAN izlivima svoje ljubavi! Saznajte koji ste BOG i šta to znači!

Taksi, devojka, auto, kola
Foto: Profimedia

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto - važan događaj koji će uslediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosećaju. Moto im je „ja osećam“, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Bikove očekuje STRES na poslu, a njih čeka LETNJA AVANTURA! Evo ko će imati zdravstvene probleme

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

ONE IMAJU STAV ZA DIVLJENJE Muškarci im padaju na KOLENA! Evo zašto jači pol najviše POŠTUJE žene rođene u ova 3 horoskopska znaka!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi