devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Neki horoskopski znaci su toliko osetljivi da ćete ih uvrediti samo ako ih popreko pogledate. Ne trpe nikakve pridike, a često su vrlo kritični prema drugima.

PROČITAJTE I:

 

Veoma im je bitno šta drugi misle o njima, što je posledica duboke nesigurnosti. Kako su opsednuti sobom i time kako ih ostatak sveta doživljava, s ovim znacima zodijaka vam neće biti lako, piše Telegraf.

Ovo su najosetljiviji znakovi horoskopa...

Škorpija

Škorpije umeju da budu vrlo samokritične, a svaka sugestija da nešto ne rade kako valja samo doliva ulje na vatru. Skloni su preteranoj analizi, što ih vrlo često odvede u mračnjaštvo. S njima uvek morate biti oprezni jer postoji velika mogućnost da će pogrešno shvatiti vašu šalu ili komentar i opasno se uvrediti.

PREPORUČUJEMO:

 

Jarac

Ceo teret ovoga sveta Jarčevi nose na svojim plećima. Sve loše što se desi smatraju svojom krivicom. Po prirodi su skloni mračnim mislima i pesimizmu, pa sve primaju k srcu. Iako umeju da se raduju tuđem uspehu, jedan deo njih ga posmatra kao sopstveni neuspeh, zbog čega se osećaju depresivno. Njihov najveći problem je taj što neprestano traže odobravanje drugih.

Znakovi koji su apsolutni zavisnici od društvenih mreža!

AUTOR: Mondo/M.M. DATUM I VREME: 18.10.2019. 13:00 Najviše vremena posvećuju njima - čuvenim društvenim mrežama. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovi znaci imaju najveći problem kada bi trebalo da se "isključe", da li ste među njima? Da li ste zavisnik od društvenih mreža? Da li mislite da previše vremena provodite na društvenim mrežama?

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!