Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Srećom, astrologija nam može ponuditi nekoliko smernica o tome šta seksualno uzbuđuje svaki pojedini horoskopski znak. Za neke znakove afrodizijaci mogu biti ruže i šampanjac, dok će neke druge više uzbuditi miris kože.

Evo nekoliko reči o tome što privlači različite horoskopske znakove i kako ovo iskoristiti u svoju korist.

PROČITAJTE I :

 


Ovan

Spontani i zavodljivi Ovnovi spadaju u najstrastvenije znake Zodijaka. Uživaju u vizualnom doživljaju, pa im je vrlo važno kako izgledate i gde ćete imati ljubavni sastanak. Uzbuđuje ih crvena boja, kao i jaki mirisi. Đumbir je za njih sjajan stimulans.


Bik

Tipični Bikovi vole aromatične i senzualne mirise, orijentalnu muziku i udobnost svilenog jastuka. Prema astrologiji, najjači stimulans za njih je tekuće zlato - med.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje

Screenshoot

 Foto: SHUTTERSTOCK

Blizanci

Da bi se Blizanci smirili i neko vam vreme ostali u naručju, nećete pogrešiti ako napunite kadu mirišljavom kupkom, upalite aromatične sveće i pustite tihu muziku. Esencijalna ulja i masaža pružaju im pravo opuštanje i prepuštanje. Blizanci vole aromatične mirise, a najbolje reaguju na cimet i muskatni oraščić.

Rak

Nežni i senzualni Rakovi najviše se opuštaju uz masažu aromatičnim uljem koje ima nežne note, ali da biste probudili erotski plamen, potrebne su vam kamenice.

 


Lav

Da biste osetili vrhunac uživanja, morate učiniti da se Lavovi osećaju važnim tokom ljubavnih igrica. Međutim, ako ovom ljubitelju luksuza dodate malo najskupljeg začina na svetu - šafrana, možete očekivati vatromet u krevetu.

Devica

One su vrlo analitične i ponekad hladne, pa stoga Device uživaju u intelektualnoj stimulaciji, dok ih beli luk može pretvoriti u najbolje ljubavnike. S lukom, naravno, ne treba preterivati - i dva češnja biće dovoljna da pokažu svoje ljubavne veštine.

PREPORUČUJEMO:

 

Vaga

Vaga voli lepotu i uživa u skladnoj atmosferi. Njihova koža je prilično osetljiva, pa će nežna masaža mirisnim esencijalnim uljima na njih imati čudesan uticaj. Međutim, kocka čokolade koja se topi u ustima pretvoriće ih u nekontrolirane ljubavnike.

 

Škorpija 

Strastvene Škorpije su neodoljive zbog svog magnetizma i misticizma. Sve što ima miris i notu misterije i zabrane izazov je za Škorpije i tome ne mogu odoleti. Pravi izbor za njih su tartufi i naravno čaša pića.

Strelac

Strelčevi sanjaju o razmeni nežnosti i ljubavi u javnosti, jer njihova intimnost tada postaje slatka kao zabranjeno voće. Da biste zapalili strasti u hranu morate dodati više papra ili čilija.

seks, afera, prevara,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Jarčevi su poznati po uživanju u skupim, starim i kvalitetnim stvarima. S obzirom na to da su stari narodi vanilu koristili kao snažni afrodizijak, za pripadnike ovog znaka upravo je to pravi izbor.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak uživa u avanturama i čezne za onim što im je nepoznato i neistraženo. Ništa bolje ne deluje na njihovu seksualnost od sočnog avokada. Legenda kaže da su stari Asteci toliko verovali u ovaj moćni afrodizijak da su žene čak bile zatvorene u svojim kućama dok su ga muškarci brali.

Ribe

Romantične Ribe uživaju u svemu što garantuje zadovoljstvo svim čulima. Za podsticanje njihovih strasti, čaša crnog vina je pravi izbor jer opušta i ubrzava krv u njihovim venama.

Otkrijte šta ste u horoskopu drevnih Maja!

Znamo za mnoge nesuglasice i različita tumačenja astrologije Maja koja traju do danas. Ponuđena su mnoga moderna tumačenja ove astrologije, ali nisu sva temeljena na suštinskom istraživanju kulture i simbolizma ovog drevnog naroda.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati