Seks, ljubav, strast
Shutterstock, ilustracija
Seks, ljubav, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Poza koju vi preferirate je misionarska sa podignutim nogama. Ovo je idealan način da začinite pomalo “dosadnu” pozu. Stavite noge na partnerova ramena kako biste u potpunosti osetili čari ove poze, a možete da uključite i seks igračke ili vezivanje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vodolija

Seks pod tušem je vaš najveći pokretač. Krevet je za vas odavno prevaziđena zona za seks, pa ste zabavu prebacili u kupatilo. Tu možete da se igrate sa temperaturom vode, ali i jačinom mlaza koji može da vam posluži umesto seks igračke.

Ribe

Zanimljivo je kako i sam znak Ribe čine dve ribe koje plivaju u krug i kao da su zauzele pozu 69. Ova poza je vama veoma omiljena i praktikujete je kad god možete. Ovako možete da zadovoljite i partnera, ali i sebe

Ovan

Bik

To što vašim znakom vlada Venera, planeta ljubavi, ne znači da vi ne volite malo grublji seks. Za vas je idealna poza dogi poza u koju je uključen i vibrator. Imaćete čitav spektar osećaja, a seks će vam biti zanimljiviji nego ikada pre.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Blizanci

Ponekad je ipak bitno samo vaše zadovoljstvo. Poza u kojoj vas partner oralno zadovoljava ili vi njega je idealna za vas. Koristite obavezno vaše ruke kako biste dodatno nadražili partnera i izazvali dodatne senzacije.

Rak

Lotos je vaša poza u kojoj se obajvijete oko partnera celim telom i prilično je emotivna i romantična. Ona vam dozvoljava intenzivnu konekciju sa njim. Nalazite se licem u lice sa partnerom, a to vam omogućava i emotivnu i fizičku konekciju.

Lav

Devica

Klasika je klasika sa razlogom. Imate tu divlju stranu kojoj treba idealna poza da bi došla do izražaja, a takva je dogi poza. Porazgovarajte sa vašim partnerom o tome da vas uhvati za kosu ili pljesne po guzi kako biste začinili ovu pozu.

 

Vaga

Vaša omiljena poza je na ivici, bilo da je to krevet, sto ili stolica. Eksperimentisanje je ono što vam treba kako biste uneli malo više vatre i strasti u vaš seksualni život. Opustite se, neka vam bude udobno i otvorite vaš um za sve što može da se desi.

Škorpija

Malo je čudna poza, ali vi je volite. Reč je o oktopodu, koji pomaže da se ne osećate toliko ranjivo. Ova poza omogućava vam da se u potpunosti prepustite i predate partneru. U ovoj pozi možete i sami sebe da dodirujete i pružite sebi ultimativno zadovoljstvo.

Strelac