Veridba Prosidba Verenički prsten Ljubav Zaljubljeni par
Shutterstock
Veridba prosidba verenički prsten

Profimedia

Foto: Profimedia

Nakon dugotrajnog i dosadnog kišnog razdoblja napokon je došlo lepo vreme – a s njime i letnji osećaji koji bude sreću u nama.

Osim toga, pred mnogima je letnji odmor – a mnogi muškarci će ga iskoristiti kako bi zaprosili devojku svojih snova. Žene rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najviše šansi da ovog leta čuju pitanje svih pitanja

PROČITAJTE I:

 

Devica

Retko koju Devicu će iznenaditi bračna ponuda. I to ne zato jer ste slučajno videli prsten koji je dragi pokušao da sakrije od vas, nego zato što ste već mesecima unazad analizirali vezu kako biste otkrili koliko je ozbiljna i kakve namere ima dragi, zapravo, ima. Ako smatrate da ste spremni, možete se u potpunosti opustiti. To će On i iskoristiti – i kleknuti. Najverovatnije će se dogoditi u kasno leto – možda čak i za vaš rođendan.

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Bik

Leto će vam dati dodatnu porciju energije koju ćete prvenstveno uložiti u vezu. Potrudićete se da sve bude u najboljem redu, isprobaćete nešto novo i preplavićete svog muškarca novim dozama sveže ljubavi. To će delovati na njega tako da će dobiti potrebu da vas učini svojom zakonitom suprugom. Planirali ste da odete na more? Verovatno će vas tamo zaprositi.

Lav

Pripremite se na to da će se krajem jula dogoditi nešto veliko. Naime, oko 31. jula Sunce, Mesec, planeta ljubavi Venera i Mars su u znaku Lava. Ta kombinacija nudi veliki potencijal da se nešto pozitivno dogodi u ljubavnom životu. 

PERPORUČUJEMO: