Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

S druge strane, neki znakovi nisu dobri u komunikaciji ili spontanosti (npr. Rak) i stoga možda nisu najbolji kandidati za zabavno leto. Znaš, dakle, šta ti je za činiti: neka jedno od prvih pitanja bude:

"A šta si u horoskopu?" 

PROČITAJTE I:

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara

Shutterstock, ilustracija

 

Naravno, astrologija nikada nije konačna. Bez obzira na tvoj horoskopski znak, leto možeš provesti flertujući koliko god ti je to (ili nije) OK. Možeš proveriti i jesi li među znakovima koje ovo leto očekuje flert. Pokušaj se setiti da je u redu osećati se ranjivom, komuniciraj šta god želiš i prihvati ako tvoja simpatija nije prava osoba za ono što tražiš. Međutim, velika je verovatnoća da ćeš se zabaviti ako odeš na dejt s jednim od sledećih znakova...

PROČITAJTE JOŠ I:

 

Vaga

Vaga je neverovatna opcija za letnju avanturu jer je vrlo spontana, a istovremeno se ne libi reći što misli, želi oseća. Ako si u potrazi za nekime ko će te pratiti na plesnom podijumu, poći s tobom na noćno kupanje ili na večernju plesnu zabavu, Vaga zna kako izvući maksimum iz svake situacije.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ako tražiš superzabavnu i prilično intenzivnu (čitaj: stvarno dobar seks) letnju avanturu, ne moraš tražiti dalje od osobe rođene u znaku Ovna. On ne voli ništa više od seksi maženja i paženja. Moraš znati da verojatno neće otkriti svoje osećaje prema tebi jer ne želi biti ranjiv - barem ne u početku. Međutim, kad je reč o zabavi i avanturi, Ovan zna kako se fokusirati na ludi provod.

Devica

Ako vrsta avanture koju tražiš ovoga leta uključuje piknik i dugačku šetnju sa sladoledom u ruci, razmisli o tome da odeš na dejt sa Devicom – koja je zaljubljive prirode. Device su sjajne za laganini zabavu jer su često jako slatke i ne vole kad su stvari superintenzivne. Ako si u potrazi za zabavnim danom koji je prepun letnjih aktivnosti, a nije ti nužno da ćete strgnuti odeću jedno s drugoga - Devica je savršen znak. Naravno, može se dogoditi da završiš s Devicom u krevetu i definitivno se ne bi razočarala, ali to nije njegov prioritet.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija