Igre na sreću, loto, brojevi, kockanje
Profimedia.rs
Igre na sreću

profimedia.rs

Foto: profimedia.rs

Evo koji je znak srećnije ruke kada su Loto i druge igre u pitanju!

PROČITAJTE JOŠ:

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

 

OVAN

Po saznanjima astrologa Ovan dobija u igrama na sreću, pa tako i u loto igri. Zato odlazi da popuni svoj tiket već u utorak, jer je to njegov srećan dan. To čini brzo, precrtava brojeve intenzivno i impulsivno. Uzima one brojeve koji mu trenutno padnu na pamet i prođu kroz glavu. To su brojevi koji sačinjavaju datum njegovog rođenja, broj slova nekog imana i prezimena. Na svakom njegovom tiketu je precrtan broj 1. Taj broj može da bude i u ciframa 11, 21, 31. Nikada neće ponovo upisati brojeve sa tiketa, koji mu nisu doneli dobitak. Zašto bi Ovan menjao ovakav način igre, ako je povremeno dobijao?

BIK

BLIZANCI

Igra ne sreću je uzbudljiva igra i u njoj učestvuju i Blizanci. Njihov glavni adut su cifre sa računa koje prilikom kupovine dobijaju u samoposluzi i u drugim radnjama. Dele ih, množe i sabiraju. Blizanci, ipak, jednoj cifri ostaju verni - broju 2. Ova brojka se, u raznim kombinacijama, nalazi na svakom njihovom tiketu. Ljubitelji fudbala iz ovog znaka unose u tiket cifre golova sa utakmice. Upravo zbog onog broja 2, koji dominira u njihovoj igri, 'misle' da im neparne godine nisu naklonjene. Međutim, nije loše, ponekad i promeniti mišljenje.

Igre na sreću, loto, brojevi, kockanje

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

RAK

LAV

Lav ima sreće. Zašto onda da je nema i u igrama na sreću? Zaista je nemoguće stalno gubiti. Kad precrtava brojeve na tiketu, onda su to 'njegove' cifre. To su cifre iz njegovog datuma rođenja, sa registarske tablice kola, broj odela koje nosi, visina poznanika... Njegovi srećni brojevi su 3, 33, 7, 35. Ali, broj 13 precrtava samo greškom ili kad će se nešto lepo događati 13. u tom mesecu.

DEVICA

Device ne veruju u igru na sreću, ali ipak ispunjavaju loto tikete. Istina, to čine povremeno, ali sistematski. Sisteme sami sastavljaju, jer ne veruju mnogo drugima. Sistematični su, veruju u logiku, beleže brojeve koji su izvučeni i iz toga izvlače zaključke i pouke. Veruju naročito u onu pretpostavku da će i retko izvučeni brojevi, jednom, ipak, doći na red. Broj 4 mora da bude među tim ciframa. Device ne žure, pa svoj tiket ispunjavaju i više nedelja unapred ako odlaze na duža putovanja ili godišnji odmor. Imaju dobru prirodu i neće se ljutiti ako ne dobiju. Predlaže im se da svoj broj 4 množe sa drugim brojevima u okviru sistema.

PROČITAJTE JOŠ:

 

VAGA

ŠKORPIJA

Ko ima, a ko nema prava da dobije na lotou? Škorpija želi to da zna i misli da i ona treba da bude među onima koji dobijaju. Nezasita je i ne zadovoljava se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuje da joj svaki tiket donese barem nešto. Bira brojeve koje gotovo niko ne unosi u tiker. Želi da bude sama i dosta raznišlja o velikim dobicima. Ona će, na primer, uneti u tiket brojeve 4 i 5, jer to, navodno, drugi retko kad čine. Ili, recimo, 19 i 21. Broj 7 za Škorpiju mora uvek da bude na tiketu, pa joj to olakšava biranje ostalih cifara. To svrstavanje u red, koje primenjuje Škorpija, ima svoje varijante. Ne upisuje samo brojeve koji su na tiketu jedni pored drugih, već i one brojeve koji su jedni ispod ili iznad drugih. Ne ustručava se da unosi cifre koje, po verovanju, donose nesreću, kao što su 13 ili 7. Čak će iz inata da upiše sve - od 7 do 13. 

Pare, Dobitak, Novac, Dolari, Lutrija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

JARAC

Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni. Nažalost, Jarac 'zna' da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos učesnika i dobitnika u toj godini nije na njegovoj strani. Ipak, on će popunjavati tiket, ali će to činiti štedljivo, pažljivo izučavajući sisteme, a naročito mistiku cifara. Biraće i brojeve koje su pronašli razni stručnjaci merenjem visine, dubine, širine i slično. Na primer, visinu neke planine, koju će moći da raščlani na brojeve od kojih je sastavljena, pa da ih množi, deli, sabira... On će napraviti kombinaciju i od svoje visine, mada to neće biti veliki broj, jer su Jarci obično srednjeg rasta.

Novac, zarada, pare, evri, evro

Shutterstock

Novac, zarada, pare, evri, evro, Foto: Shutterstock

VODOLIJA

RIBA

I Ribe sa čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno šta bi uradili sa tolikim novcem. Oni će svoje tikete popunjavati sujeverno. Koje će cifre pritom upisati? Naravno, one u koje veruju, koje su im i dosad, ponekad, donosile sreću. Na primer, datum kad su dobili povišicu plate, ili za dlaku izbegli sudar kolima. Oni često sanjaju cifre i beleže ih čim se probude.

PROČITAJTE JOŠ:

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock