Vampir vampiri horor strah užas
Shutterstock
Vampir vampiri horor strah užas

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Neki se boje strašnih klovnova, drugi odvratnih paukova, treći bolesti, a neki se pak boje ptica ili pasa – jer ima nas svakakvih. Pogled u zvezde može nam otkriti čega se najviše bojimo, jer naš horoskopski znak otkriva puno više o nama nego što to mnogi misle.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovan

Ovnovi su vrlo društvena bića pa su najradije celo vreme okruženi svojim prijateljima. Ako jednom dođe do svađe, boje se gubitka. Naime, ne znaju dobro biti sami.

Bik

Bik treba rutinu i sigurnost. Nije mu lako ako dođe do iznenadnih promena te se ne snalazi najbolje u novim situacijama. Ničega se ne boji više od promena.

Blizanci

U suprotnosti od bika, blizanci vole avanture i promene. Ništa ga više ne plaši od normalnog, nespektakularnog života.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Rak

Kao vodeni znak, rakovi su (kao i ribe) vrlo senzibilni te im je jako stalo što drugi misle. Jako se boje kako će ih drugi prihvatiti i što će misliti o njima. Zbog toga često deluju napeto kad ih upoznaš.

Lav

Lavovi žele više od pukog proseka i nikako se ne žele utopiti u masi. Rođeni su vođe te uživaju kad su u centru pažnje. Ako im nitko ne pridaje pažnju, to je za njih pravi horor.

Devica

Devica je najveći perfekcionist među horoskopskim znakovima. Sve se mora događati tačno onako kako je isplanirala. Ako nešto ne ide po planu, onda je nervozna i ne zna više što napraviti.

Posao, nervoza

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Vaga

Osobe rođene u znaku vage nerado misle o budućnosti jer se uvek boje da će doneti pogrešnu odluku. Za njih je gotovo nemoguća misija opustiti se i prihvatiti stvari onakve kakve jesu.

Škorpija

Škorpiji nije lako imati apsolutno poverenje u nekoga. Stalno se boje kako će ih njihovi najdraži povrediti.

Strelac

Treba im sigurnost i žele imati svoj život isključivo u svojim rukama. Bitno im je da važne odluke mogu sami donositi.

Jarac

Jarac mora uvek davati najbolje od sebe. Za njega je život veliko takmičenje u kojem vredi jedino pobeda. Zbog toga se boji da će zakazati na poslovnom ili privatnom planu.

Vodolija

Vodolije se ne vole osećati sputano, pa se zbog toga često boje veze. Ako si u vezi s vodolijom, jako je važno dati mu dovoljno slobodnog prostora – inače će vrlo brzo pobeći.

Ribe

Ribe su stalno u potrazi za ultimativnim, iskrenim, pravim životnim smislom i ispunjenjem. Zbog toga strahuju da neće pronaći smisao života i prava prijateljstva, posao ili idealnog bračnog partnera.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak

Shutterstock

Foto: Shutterstock