Veza, raskid, svađa
Shutterstock
Suze, plakanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ljudima rođenim u nekim horoskopskim znacima je jako teško da zaborave šta se sve dešavalo u prethodnoj vezi. Nije im lako da uđu u novu vezu, nije im lako da zaborave bivšu ljubav. Da li ste vi među ova tri znaka?

PROČITAJTE I:

 

Rak

Osobe rođene u znaku Raka inače teško podnose rastanke, bilo da su to prijateljski ili ljubavni, pa i porodični. Njima sve to jako teško pada jer su veoma emotivni, pa čak i kad su oni zaslužni za raskid. Veoma su predani voljenoj osobi pa su skloni idealizaciji, zbog čega im prekid mnogo teže pada nego osobama rođenim u drugim znacima. Nije lako biti sa Rakom, ali nije ni Rakovima lako kad su sami.

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Lavovi se ne zaljubljuju brzo, ni lako, ali za osobu koja ipak uspe da ih osvoji spremni su da urade skoro sve. Nakon raskida sa nekim sa kim su mislili da će provesti ostatak svog života, da ne bi bili opet povređeni, teško stupaju u vezu. Radije će ostati u nekom neobaveznom odnosu ili će samo flertovati.

PREPORUČUJEMO:

 

Strelac

Strelčevi teško stupaju u ozbiljne veze. Za njih nije uobičajeno da ih neko zaista zanima, ali kad se nekom prepuste potpuno, pa ih neko ostavi, postaju još oprezniji i upoređuju sve potencijalne partnere s bivšim partnerom. Onda im bude još teže i mogu da dugo budu sami, dok se ne oporave.

Nikad ne glume i definitivno ovo su najiskreniji znaci u Zodijaku!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 10:27 Gotovo nikad ne glume i ne pretvaraju se. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan - toliko iskren i direktan da bi ih se mogao nazvati najiskrenijim horoskopskim znakom. Što na um - to na drum! Čak i kad je istina najbolnija, reći će je u lice i trpeti sve posledice.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati