Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sunce je u trigonu sa čak dve planete svog sistema - sa Saturnom i Plutonom. Evo kako će se to odraziti na vaš horoskopski znak.

Trigon je astrološka pojava kada se dve planete ili zvezda i planeta nađu pod uglom od 120 stepeni, odnosno u razmaku od trećine kruga. Ova pojava je omiljena među onima koji veruju u horoskop jer označava mir, isceljenje, posvećenost, koncentrisanost i nagrade za naporan rad.

 

Obično se dva puta godišnje desi da je Sunce u trigonu sa Saturnom ili Plutonom, ali ovog puta se to dešava istovremeno i predstavlja svojevrsni fenomen. Sunce je u Biku, a Saturn u Jarcu, pa ponovo Sunce je u Biku, a Pluton u Jarcu. Ovo se gotovo nikada nije desilo.

Kada je Bik tu, razmišljamo o našim korenima, o svim temeljima koje smo postavili u životu i preispitujemo se. Međutim, samopouzdanje koje je prisutno neće nam dozvoliti da ostanemo poljuljani, već će nas zapravo gurnuti još unapred.

Sunce u korelaciji sa Saturnom će nam doneti isplativost za sve ono što smo napornoradili i gradili u prošlosti. Zaobići ćemo sve haose i nikako nećemo odustati. Desiće se velike promene u karijeri, ali sve one će biti tu za naše dobro, pa čak i ako se u prvi mah ne čine.

Saturn je gospodar vremena i karme, pa će nam dozvoliti da naučimo lekcije koje su nam potrebne u životu. Sve što budemo radili u ovom periodu je deo energetske razmene.

Saturn u Jarcu će nam doneti zabrinutost, ali ćemo i nju uspeti da preokrenemo u svoju korist i da budemo još pažljiviji dok obavljamo važne poslove. Pokazaće nam gde je sledeći korak trebao da nas odvede.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada je Sunce u trigonu sa Plutonom, možemo reći da smo u pripremi za sledeće poglavlje života.

Pluton u Jarcu će sve ove uskovitlane emocije dobro prizemiti i dovesti do balansa u reakcijama, a to će od nas načiniti pobednike.

Sve što je potrebno reći za predstojeći period je da uživate i dišete punim plućima, jer se zvezde ne nameštaju stalno ovako povoljno.