Drugarice, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare, domaćice
Shutterstock, ilustracija
Drugarice, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare, domaćice

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Na to kako će i koliko dugo neka osoba čuvati tajnu utiču i zvezde. Različiti horoskopski znaci različito čuvaju tajne. Dok će neki s vašom tajnom otići u grob, drugima je bolje da ništa ne govorite - osim ako vi zapravo želite da to sazna ceo svet.

A tu su onda i oni znaci koji su u sredini. Za njih čuvanje tajne zavisi od okolnosti. Ako misle da bi odavanje tajne moglo da nanese štetu osobi - biće diskretni, a ako misle da tajna nije tako velika, podijeliće je sa svima s kojima se nađu u kontaktu.

PROČITAJTE I:

 

U svakom slučaju, verovali vi u horoskop ili ne, uvek možete barem da se dobro zabavite otkrivajući kakvi su horoskopski znaci u čuvanju tajni.

Ko zna, možda u nekom od opisa na kraju i prepoznate sebe ili neku vama poznatu osobu.

OVAN

Kako Ovan čuva tajnu? Jedina tajna koju će "sačuvati" ovaj znak je ona koju ne zna. Ne rade oni to iz zlobe, ali jednostavno ne znaju da se suzdrže kada s njima podelite nešto takvo, tako da će vašu tajnu nakon Ovna saznati i svi ostali. Oni samo generalno nemaju previše tajni i smatraju da je najbolje ništa ne skrivati.

 

BIK

Bikovi su sjajni u čuvanju tajni i shvataju ih vrlo ozbiljno. Kada nešto podelite s Bikom, on će da ćuti, a odlučnost da sačuva vašu tajnu neće se smanjiti s vremenom.

BLIZANCI

Blizanci imaju najbolju nameru da sačuvaju vašu tajnu, međutim, na kraju će je ipak odati. Blizanci, naime, vole tokom razgovora da ispričaju sočan trač ili dobru priču pa se mogu zaneti i ispričati vašu tajnu. Dobra stvar je ta da su iskreni po tom pitanju pa će vas, pre nego im odate tajnu, upozoriti šta bi moglo da se dogodi.

Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

Rakovi su osetljivi i uvek se trude da budu rame za plakanje, međutim, čuvanje tajni za njih može biti izazovno kada su jako emocionalni. Ako dele neke svoje osećaje, postoji mogućnost da u zanosu podele i neke vaše tajne. Rakovi su zapravo najsrećniji kada ne moraju da čuvaju tajne.

LAV

Lavovi shvataju važnost čuvanja tajni. Ako pomisle da će doći u iskušenje da podele nečiju tajnu, promeniće temu razgovora i tako ostati sigurni da tajna ostane tajna. Lavovi su časni i tračarenje smatraju neprihvatljvim.

DEVICA

Device čuvaju tajne, posebno svoje. Međutim, iako će Devica čuvati tajnu, takođe će iskoristiti priliku da vidi može li da reši problem ili olakša situaciju. Kada s Devicom podelite tajnu, ta tajna može da postane njen projekat.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

Najbolji način na koji će Vaga čuvati tajnu je taj da dobije odobrenje da tu tajnu podeli s još jednom osobom. Ako tajnu sme da podieli s još nekim, Vaga lakše podnosi teret njenog čuvanja. Još jedna opcija je da tajna ima rok trajanja, odnosno da Vaga može da je podel nakon nekog vremena. Ako nijedna od ovih opcija nije moguća, nema garancije da Vaga neće podeliti tajnu.

ŠKORPIJA

Škorpije su majstori čuvanja tajni, posebno sopstvenih. Zparavo, Škorpije nikada ne dobiju poriv da podele bilo čiju tajnu. Naravno, u nekom trenutku mogu da iskoriste tu tajnu kako bi dobili nešto od vas, ali neće se izbrbljati.

STRELAC

Strelčevi nisu najbolji čuvari tajni. Nemaju zle namere, ali lako se izbrbljaju. Jednostavno nemaju previše takta, a ni diskrecija im nije jača strana. Često nisu ni svesni da pričaju nešto što ne bi smeli.

 

JARAC

Jarčevi su pouzdani i diskretni. Ako Jarcu ispričate neku tajnu, možete biti sigurni da je nikad niko neće saznati. Oni su jako disciplinovani i kada je to potrebno - ćute. Mudri su i ne žele da se nose s bilo kakvim neprijatnim ispadima do kojih može doći ako otkriju nečiju tajnu.

VODOLIJA

Nisu Vodolije zlonamerne i ne žele da idu okolo i šire tračeve. Oni samo ponekad ne čuju deo kada im neko kaže da je nešto poverljivo i da ne pričaju o tome drugim ljudima. Tako u nekom trenuktu mogu da se sete nečije tajne i ispričaju je nekome bez razmišljanja o posledicama.

RIBE

Ribe su toliko intuitivne da će saznati vašu tajnu pre nego je podelite s njima. Osim toga, one su toliko dobre da ne žele nikoga da povrede otkrivanjem tajne.

Tamna strana svakog znaka Zodijaka konačno je izašla na videlo!

AUTOR: Infopult/M.M. DATUM I VREME: 03.11.2019. 09:30 To su osobine koje su često povezane sa zlobom, mržnjom i nemogućnošću da se dobro slažemo sa drugima Foto: Shutterstock, ilustracija Svako od nas ima dve različite strane ličnosti. Jedna je strana koju većina ljudi odluči da prigrli je pozitivna strana.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!