LAVOVI VOLE STRASTVENE, VODOLIJE STARIJE DAME Evo kakve žene privlače njegov horoskopski znak! Od Škorpija OVO niko nije očekivao!

Saznajte koji je njegov horoskopski znak i pročitajte kakve devojke ga privlače.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Voli ženstvene devojke. Takođe mu je jako važno da devojka može da komunicira sa muškim društvom.

 

Bik

Ovom horoskopskom znaku jako je bitno da devojka ima stila. Takođe, vole žene koje su marljive i koje ih nikada neće praviti ljubomornim.

Blizanci

Vole žene koje će se uvek truditi da ih iznova iznenade. Takođe jako im je bitno da žena ima smisao za humor i da je pozitivna.

Rak

Voli žene koje cene porodični život. Najlakše ćete ga zadovoljiti ako pokažete da cenite svoju porodicu. Vole žene koje znaju da raspolažu sa novcem.

NAJTAČNIJI HOROSKOP NA SVETU! Otkrivamo koga čeka veliki uspeh, ko će teško oboleti, a ko uskoro pronalazi svoju srodnu dušu

Lav

Zanimaju ih žene koje mogu da razumeju njegovu strast za uspehom u životu. Jako mu je bitno da mu žena njegovog života uvek laska i ohrabruje ga.

Devica

Vole žene koje će u svakoj situaciji pokazati razumevanje za njihov intelekt. Jako im je bitno da je žena strpljiva i da je privržena.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Pre svega jako im je bitno da devojka sa kojom se zabavljaju ima fizičku lepotu, pa tek nakon toga traže druge vrline kod nje. Vole talentovane devojke koje znaju da šarmiraju svakoga sa kim se nađu u društvu.

KO NE PERE ZUBE, A KO PRETERUJE SA HIGIJENOM? Horoskop otkriva koliko su znaci Zodijaka ALJKAVI!

Škorpija

Kod partnerke cene vernost. Takođe, jako im je bitno da devojka sa kojom su u vezi voli seks. Novac im je jako važan, pa tako i devojke koje im se sviđaju uglavnom treba da imaju dosta novca.

Strelac

Voli devojke koje na život gledaju sa vedrije strane. Jako mu je bitna sloboda i poverenje.

 

Jarac

Voli ambiciozne žene koje vole isto tako ambiciozne muškarce. Jako im je važno kako se njihova devojka ponaša u društvu.

Vodolija

Vole starije i iskusnije žene koje imaju razumevanja za njegova česta sanjarenja i sklonost ka tišini. Ne vole pritisak.

POMOĆIĆE VAM DA POSTIGNETE POBEDU! Donosi sreću, veliki uspeh i slavu! Ovu feng šui magičnu stvar morate uvek imati na stolu!

Ribe

Vole osobe koje bez mnogo muke znaju da se snađu sa raznim nevoljama u životu. Vole samouverene ljude, jer su i sami takvi.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi