Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U mladosti sanjate o čoveku za koga ćete se udati. Međutim, da biste postigli ono za čim žudite, nije vam potreban samo muškarac koji će vas voleti već i porodica, čiju će harmoniju upotpunjavati deca.

Pošto vam je potreban zatvoreni mali svet da bi vas štitio od životnih neprijatnosti, tražićete ga u porodici, u toplom domu. Zato tražite čoveka koji će vam pružiti sigurnost i nežnost.

PREPORUČUJEMO:

 

Mnoge žene u ovom znaku nikad ne uspeju da ostvare svoje snove, ne zato što nisu naišle na idealnog čoveka, već zato što nisu imale hrabrosti da se sukobe sa životnom stvarnošću, u koju je uključena i ljubav. Iz straha da ne budu obmanute i nesposobnosti da se izvuku iz svoje ljušture, puštaju da godine prolaze i odjednom postaju svesne da su pred kraj svog života ostale potpuno same.

Pored toga što ste veoma osećajna priroda, vi ste i veoma romantični. Sanjate o romantičnoj ljubavi, o strasnim osećanjima dva srodna bića. A kad mislite da ste naišli na pravog čoveka, predajete mu se bez rezerve.

Ljubav se u vama budi kao plamen; ali mislite da će večno trajati i zato teško podnosite razočaranja. Ponekad se dešava da muškarcu dugo ne otkrivate svoja osećanja. Ako on nije uporan da sa njih skine veo, ostaćete neodlučni i pasivni.

Vašu žeđ za idealnom ljubavlju teško je zadovoljiti. Zato žene u ovom znaku često bivaju obmanute već u prvim godinama braka, kad otkriju da čovek koga su izabrale ne može da im, zbog svog karaktera, svojih navika, svojih ambicija, pruži ono što žele.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Međutim, kao u svemu, i u ljubavi postoji razlika između snova i stvarnosti. To vas najviše plaši. Iako se osećate prevarenom, nikad nećete priznati poraz. Ako je stvarnost ružna, vi ćete je u vašim snovima ulepšati. Mada vaš muž nije oličenje vaših maštanja. vi ćete samu sebe uveriti u to i takvog ćete ga uvek videti.

Ako se dogodi da se udate za čoveka koji vam nimalo ne odgovara, odbijaćete svaku pomisao na razvod i nastaviti da živite s njim. U tom slučaju, nećete nastojati da ulepšavate stvarnost, već ćete se potpuno povući u snove i doživljavati ljubav s potpuno imaginarnom ličnošću koja će vas u svemu shvatiti.

Vas nije lako razumeti, otkriti tajne vašeg srca. Ne odajete se lako: upleteni ste u mreže uzdržljivosti, stidljivosti, povučenosti, koje ne daju da na površinu izbiju vaša prava i duboka osećanja.

PROČITAJTE I:

 

Šta tražite od čoveka koga volite? Pre svega nežnost i ljubav koja vam je toliko potrebna. Želite da on bude postojan, solidan. Potrebna vam je sigurnost da biste bili nasmejani i zadovoljni. On mora čvrsto da stoji na nogama, jer vama to ne polazi za rukom.

Svu odgovornost prepuštate njemu, niste žena od autoriteta koja je u stanju da porodično kormilo drži u svojim rukama. Vi ćete se povinovati mišljenju i željama svog supruga i ostavićete mu slobodno polje za poduhvate.

Vi ste nežna RAČICA, ovaj RAK (od 22. juna do 23. jula)

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija