Biznis Poslovni sastanak Problem
Shutterstock
Biznis Poslovni sastanak Problem

Shutterstock

Biznis Poslovni sastanak Problem, Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV: Skloni ste na neki način agresivnom ili prepotentnom ponašanju u odnosu sa voljenom osobom što vam stvara tenziju u vezi. Potrudite se da izbegavate nesporazume.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za putovanje u inostranstvo niti za bilo kakve sudske procese. Moguća je neka šteta. Potrudite se da danas ne pokrećete bilo kakve važne poslove.

LJUBAV: Niste više zadovoljni svojom samoćom i priželjkujete nova dešavanja na ljubavnom planu. Potrebna vam je osoba koja će vam pokazati malo nežnosti i ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nepredviđene troškove ili materijalnu štetu. Dan nije povoljan za uzimanje novih kredita. Potrudite se da se organizujete sa onim s čim raspolažete.

LJUBAV: Ljubomora vas na neki način izjeda a nemate još uvek način da dokažete svoje sumnje. Sa voljenom osobom vas očekuje kriza u odnosu koja bi mogla da potraje.

RAK

POSAO: Vama je ovaj dan jako nepovoljan. Bilo bi dobro da izbegavate bilo kakav dodir sa poslovnim okruženjem koje bi na vas moglo da utiče loše. Potreban vam je odmor.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas, pa pobedite računa o tome. Takođe, danas bi mogle da vam budu osetljive oči kao i glava pa generalno čuvajte zdravlje.

 

LAV

POSAO: Možete da očekujete da će vam se iznova gomilati novi poslovi i da ćete danas ostati prekovremeno na poslu. Niste želeli da tako provedete svoj vikend ali desilo vam se.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da bude naglašen kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povećate unos vitamina i da date sve od sebe kako biste ojačali svoj odrambeni mehanizam.

DEVICA

POSAO: Moguć je uspeh ako vam se posao vezuje za medicinu ili za neke sportske aktivnostu, u suprotnom ne očekujte previše. Odmarajte, iskoristite nedelju za druženje sa bližnjima.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vas ostaviti bez teksta. Postajete veoma zagrejani za tu osobu. Uskoro će se desiti i veza u kojoj ćete iskreno uživati.

Problem je lako rešiv

shutterstock

 Foto: shutterstock

VAGA

POSAO: Nepovoljan je dan ako se bavite poslovima vezanim za nekretnine ili ugostiteljstvo. U suprotnom nema većih problema. Možete da očekujete da stvari idu po planu.

ZDRAVLJE: Probava vam je veoma osetljiva. Podložni ste tegobama sa varenjem koje bi mogle prilično da vas opterećuju. Možete da se nadate poboljšanju u drugom delu dana.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete na poslu imati neke nove verbalne sukobe i nesuglasice sa radnim okruženjem. Pred vama je period u kojem ćete biti opterećeni poslovnim problemima.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Povedite računa da ne dođe do mogućih većih upala na ovom polju. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

PROČITAJTE JOŠ:

STRELAC

POSAO: Pred vama su neki manji finansijski problemi ali ćete do kraja dana uspeti da ih prevaziđete. Važno je da se potrudite da budete dobro organizovani.

LJUBAV: Moguće je da imate utisak da se neke stvari menjaju između vas i voljene osobe i da dosta toga izmiče vašoj kontroli. Pred vama je period u kojem bi moglo da dođe do prekida.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete biti razočarani nekim događajima ili ćete biti skloni reakcijama u afektu. Potrudite se da ipak ne preterate kako ne bi sebe doveli do neprijatno

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su kod vas naglašeni. Povedite računa o mogućim osetljivim sinusima, očima. Ako smatrate da je potrebno posavetujte se sa lekarom.

Problem sa rukom

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas suočavanje sa nekom osobom koja je do skoro bila vaš neprijatelj iz senke. Polako se karte otvaraju. Imaćete priliku da jasno razjasnite šta je ono što vas očekuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervozom. Dosta problema na svim poljima vas opterećuje i nije vam ni malo svejedno kako ćete se postaviti u celoj toj situaciji.

RIBE

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg nećete imati važna poslovna dešavanja, u suštini možete da se odmorite. Iskoristićete nedeljni dan da se posvetite svojoj porodici.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi na ovom polju danas. Trebalo bi da se u svojoj koži jako dobro osećate. Nemojte da se brinete. Opustite se i uživajte u lepom danu