Pun mesec, devojka
Shutterstock
Pun mesec, devojka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Svaki pun Mesec koji se pojavi u maju se naziva cvetni Mesec. Ovaj koji se pojavio u noći između subote i nedelje će nekima donesti sreću, nekima novac, nekima dobro zdravlje, ali biće i onih koji će se malo pomučiti.

Pogledajte šta vam ova nebeska pojava donosi.

Ovan

Bilo bi dobro da na kraju shvatite da se za vas jedan ceo ciklus u životu završio. Preispitajte svoje greške, izvucoite zaključke i pokušajte da ih iskoristite u budućnosti. Ne obraćajte pažnju na teret koji vam je dugo bio na plećima i ne osvrćite se ka prošlosti. Beskorisno je i da mislite na sve što vam se desilo. Čak i ako ste negde omanuli, vi ste dovoljno jaki da ispravite svoje greške i da se ponovo vinete u nebesa.

Bik

Prava ljubav može da promeni vaš život iz korena i da vas povede sasvim u drugom smeru od onog kojim ste do sada koračali. Pazite, možda vam se na tom putu nešto neće dopasti. Naučite šta želite od partnera i nemojte da pristajete ni na šta manje. Prepoznajte svoje potrebe, ali pitajte i svog partnera šta je to što on želi od vas.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Način na koji provodite svakodnevicu će umnogome odlučiti gde ćete biti za godinu dana. Smislite svoje dugoročne ciljeve i podelite ih na manje ciljeve, te se bacite na posao i ostvarujte jedan po jedan. To je formula koja će vam sigurno doneti zadovoljstvo. Poboljšajte svoje navike i uspeh vam je zagarantovan. Važno je da znate da sve zavisi od vas.

Rak

Uvek postoji prostor za više kreativnosti i zabave u vašem životu. Potrudite se da dođete do onih stvari koje vam donose radost. Pojačajte muziku, dohvatite slikarku četkicu, izađite u grad sa prijateljima ili pročitajte neku dobru zabavnu knjigu. Zapamtite da se vaše srce hrani samo i isključivo srećom.

Lav

U poslednje vreme se svuda osećate kao kod kuće i to je dobro za vas. Razmislite da li je to zbog ljudi koji vas okružuju i koji vam pružaju udobnost svojim prisustvom ili je to zbog enterijera i toga što ste napokon uredili svoj životni prostor baš onako da bude po vašem ukusu. Uložite snagu da vaš lični dom bude zaista vaš dom, odnosno jedan jedini koji vam je potreban.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Zračite inteligencijom, pa je neophodnpo da svom mozgu na svakodnevnom nivou dajete informacije kao hranu. Želite da saznate više i ostvarite više, pa koristite svu moguću energiju koja vam je potrebna za te ciljeve. Bilo bi dobro da prvo razmišljate o kratkoročnim ciljevima, kako bi ste se rešavali stvari redom. Vodite samo simpatične i konstruktivne razgovore.

Vaga

Imate moć da stvorite veću stabilnost i sigurnost u svom životu. Razmislite šta tačno za vas znači vaša finansijska sloboda. Poređajte sve lepo po prioritetima i u odnosu na to se ponašajte. Otkrijte šta najviše cenite i pokušajte da svu energiju usmerite u tom pravcu, kako je ne biste rasipali okolo.

Škorpija

Vi u potpunosti znate ko ste, šta ste i gde ste u životu. Ono o čemu bi treablo da razmišljate je koliku i kakvu energiju želite da projektujete na druge i zašto. Da li zaista mislite da možete da postanete autentičnija osoba od one koja ste sada? Uživajte u toj jedinstvenoj osobi i pustite ceo svet da sazna kakvi ste.

Strelac

Guše vas podsvesne misli i osećanja i njih bi trebalo da se oslobodite. Duboko u sebi znate u kakvoj ste trenutno životnoj situaciji. Međutim, takođe znate gde biste želeli da budete i ne morate da prestanete da težite ka tome. Poslušajte tog mudraca u sebi i pustite ga da vas vodi kroz život i daleko ćete dogurati.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Vreme je da se usredsredite na ono što vam je važno u životu. Vrenme je da okupite odabrane ljude oko sebe i da porazgovarate sa istomišljenicima koji mogu da vas inspirišu i sa kojima možete adekvatno da sarađujete. Više se ne radi samo o vama. Poenta je da niko ne zaostaje za vama i da zajedno sa svojimljudima koračate napred rame uz rame.

Vodolija

Kada želite nešto onda idite za tim. Imate sve neophodne veštine da postignete šta god poželite. Ono što je pravo pitanje je da li ste vi svesi ovih činjenica. Radite na prevazilaženju svojih mana, ali i na prevazilaženju sumnje u sebe i tek onda ćete napredovati. Nema potreba da se krijete od sveta.

Ribe