Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa
Shutterstock, ilustracija
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovan

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

Bik

Strastveni ste ove nedelje. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Potrudite se da se dobro upoznate sa osobom pre nego što uđete u neki odnos. Skloni ste zaljubljivanju. Zauzeti, sve ide kako treba i lako dolazite do dogovora sa partnerom.

Blizanci

Konačno ćete se okrenuti ka boljem raspolaganju novcem. Sada Vam je lakše da razmišljate i da radite, kada Vaš vladar Merkur nije u retrogradnom hodu. Niste više usporeni, lako se razumete sa kolegama i sve ide prilično lako. Zadovoljni ste postignutim.

Idite na neki kraći put sa partnerom. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku novu osobu.

Rak

Konačno dolazite do dobrih rešenja vezanih za vašu finansijsku situaciju. Svakako ćete paziti šta da kupite, a na šta da ne trošite novac.

Lav

Očekujte povećan priliv novca. Mogući su problemi u porodici, ali samo zbog nekih problema i nesuglasica koje su povezane sa obavezama koje imate. Ne dozvolite da loša komunikacija dovede do rasprava. Bilo bi dobro da se bolje organizujete.

Bitno je da kažete partneru šta Vam smeta. Zauzeti, probudite strast u vezi ove nedelje.

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Devica

Ne morate baš svima reći šta mislite. Zadržite nekad nešto za sebe. Bilo bi bolje za Vas da budete diskretni ove nedelje, da Vas drugi ne bi pogrešno razumeli. Budite skloni saradnji.

Moguće su nesuglasice sa partnerom. Ako ste slobodni, ne ulazite u vezu prebrzo dok ne upoznate nekog malo bolje.

Vaga

Nećete više imati nejasne zahteve od nadređenih. Komunikacija sa drugima će biti mnogo bolja. Očekujte pomoć od drugih ljudi. Moguć je napredak na poslu.

PRREPORUČUJEMO I:

 

Škorpija

Strastveni ste i skloni avanturama i flertu ove nedelje. Uživajte malo više.

Iskoristite svoje ideje za napredak na poslu. Svaka dobra ideja će biti nagrađena. Potrudite se da ne razočarate bliske ljude jer očekuju dosta od Vas. Što se tiče novca sve će biti u redu, samo ćete imati možda neke veće troškove ali Vas to neće previše poremetiti.

Strelac

Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste u vezi, možete biti osetljivi na kritiku partnera i možete se osećati kao da ne dobijate dovoljno pažnje i ljubavi. Nesigurni ste pomalo u sebe.

Jarac

Jako ste nervozni i pod pritiskom, iako će pritisak uskoro popustiti. Treba da ostanete aktivni, da bi energija bila usmerena na nešto konstruktivno. Bitno je da rokovi koje imate na poslu budu ispoštovani. Nove saradnje su moguće, pa bi bilo dobro da sarađujete sa osobama sa kojima ste pre radili ili sa ženama. Tako ćete biti uspešniji.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, lepota, stil

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Problemi sa partnerom su mogući. Možete biti ljubomorni bez razloga. Ne dozvolite da Vas strasti vode. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Ribe

Oni koji su u vezama će više uživati, biće Vam prilično zanimljivo ove nedelje. Imate utisak da se sve vrti oko Vas i utisak Vas ne vara. Odlično se osećate i skloni ste zaljubljivanju. Ako ste u vezi, dobijaćete više pažnje od strane partnera.