OTVORITE ŠIROM OČI, SLEDE NEVEROVATNE PROMENE Dobro upamtite ove datume u septembru jer će vam promeniti život iz korena!

Očekuju nas velike životne promene...

kosa, devojka, feniranje, peglanje, nega
Foto: Shutterstock, ilustracija

Septembar je odličan mesec za nove poduhvate i za sumiranje određenih rezultata. Međutim, budite oprezni šta i kako radite. Dobro razmislite pre svake odluke koju donesete, piše Stil.

Da bismo vam olakšali posao, donosimo vam spisak aktivnosti planeta i dana koji su najpogodniji za promene.

 

14. septembra Merkur ulazi u Vagu

Ovo je period kada je komunikacija u drugom planu. Potrudite se da delima dokažete sve dosadašnje tvrdnje. Što manje reči, a što više dela, to bolje. Ukoliko želite da dokažete nešto, osoba preko puta vas će ceniti isključivo dela.

MOŽDA JE PROBLEM U TEBI Astrolozi pokušavaju da odgonetnu, zašto još uvek nemaš partnera!

devojka, moda, naočare, sreća, odmor
Foto: Shutterstock, ilustracija

Takođe, 14. septembra Venera ulazi u Vagu

Vaga donosi radost u naše živote. Ovaj datum je odličan za započinjanje poslovne saradnje ili novog poglavlja u životu. Ukoliko planirate da stekete neke nove veštine, ovaj dan je idealan za to.

Vaga uspostavlja ravnotežu u našim životima, pa ukoliko osetite da je sve na svom mestu, vaga je glavni krivac za to.

ZA NJIH SLEDI DODATNA DOZA SREĆE Zvezde će biti definitivno naklonjene ovim horoskopskim znakovima u septembru!

18. septembra uticaja retrogradnog Saturna se završava

Nakon skoro 5 meseci boravka u retrogradnoj fazi, Saturn prelazi u pasivnu fazu. Ovaj period je odličan za akciju. Setite se svojih obćanja i počnite da radite na njima.

 

21. septembra Jupiter i Neptun se nalaze u istom sazvežđu

Ova akcija planeta će u vama probuditi želju za novi stvarima. Potstaćiće vas da zauzmete neka nova gledišta na situacije u vašem životu i razmotrite i neke opcije koje ste do sada kategorički odbijali.

Ovo je period koji će vam otvoriti oči i možda vas usmeriti u nekom potpuno suprotnom smeru od onoga u kojem ste do sad išli.

ASTRO PROGNOZA ZA SLOBODNA I ZAUZETA SRCA Ribe se poigravaju sa tuđim emocijama kao sa vatrom, a Device pronalaze put do srca svog voljenog!

kosa, devojka, feniranje, peglanje, nega
Foto: Shutterstock, ilustracija

23. septembra Sunce ulazi u sazvežđe Vaga

Iskoristite ovaj period koji će preplaviti pozitivna energija. Vreme je idealno da uradite ono što ste dugo želeli, bilo to na polsovnom ili ljubavnom polju. Ovog dana će vam sve ići od ruke.

Njihove ambicije su nula, a evo koja su to tri znaka Zodijaka najslabijih karaktera!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 14:00 Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci. Foto: Shutterstock, ilustracija Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi