Aerodrom, put, putovanje, žena, odmor
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da će se pojaviti neki manji problemi danas. Povedite računa o tome da ne dođe do nekih gubitaka ili do neke štete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Ovo je faza u kojoj ste vi skloni srčanim problemima. Posetite vašeg lekara radi detaljnijeg pregleda.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

LJUBAV: Promenite svoj pristup prema osobi koja vam se dopada. Ako ne reaguje na vaše udvaranje ne treba da idete u krajnost. Važno je da pokažete da umete da povučete granicu.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas a ovo je faza u kojoj možete da budete i generalno skloni alergijskim reakcijama pa i o tome treba da povedete računa dodatno.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da ulazite u bilo kakve rizične poslove jer možete lako doći do nekih problema ili gubitaka. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće na poslu.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni bi mogli da vam predstavljaju problem. Povedite računa o boljoj higijeni usne duplje. Pred vama je period u kojem stanje može da bude problematično.

RAK

POSAO: Možete lako da napravite grešku na poslu danas, pa se potrudite da malo popravite svoju koncentraciju. Uradite ono što je do vas kako biste rešili neke probleme.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim preboleli bivšu ljubav i da se u sećanjima uvek vraćate na taj odnos. Važno vam je da ipak pokušate da date sebi šansu da nastavite dalje.

LAV

POSAO: Pazite šta potpisujete jer biste lako mogli da napravite grešku. Nije vam povoljan dan za poslovno polje. Možete da očekujete da ćete imati neke move komplikacije.

LJUBAV: Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom jer biste u suprotnom mogli da dođete do većeg konflikta. Potrebno je da se potrudite da budete više spremni na balansiranje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Organizujte svoje vreme tako da vam ostane više prostora za bavljenje sobom i sopstvenim potrebama i zdravljem.

PREPORUČUJEMO I:

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za novi posao koji je dosta bolji od starog. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da napravite iskorak u karijeri.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija. Važno je da nađete dovoljno vremena da budete fizički aktivni. Kada ste u dobroj kondiciji automatski se mnogo bolje osećate.

Žena, moda, odeća, pantalone, moderno

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pomoć od kolega po pitanju nekog projekta koji vam je važan. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta olakšavajućih okolnosti na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna veoma emotivna osoba koja od vas traži potvrdu da želite ozbiljnu vezu. Spremni ste da date i sebi i njoj šansu da počnete taj odnos.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete uspeh u sklapanju nove poslovne saradnje. Sada vam se otvaraju neka nova vrata. Važno je da budete postojani i uporni u ostvarenju svojih ciljeva.

LJUBAV: Možete da očekujete obnovu kontakta sa partnerom sa kojim ste ranije imali zanimljivu emotivnu priču. Pred vama je jako povoljan dan za ljubavne susrete.

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir. Potrudite se da radite na sebi i da nađete način da se oslobodite nagomilanog stresa. Vreme je da se više pozabavite svojim zdravljem.

STRELAC

LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu moraćete da joj pokažete da ste spremni više da se trudite. Ako ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo u nekom čudnom okruženju.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i vrtoglavica. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor. Podjednako je važno i da se potrudite da redovno jedete.

Žena, bolest, bolensa žena, kijavica, zdravlje

Shutterstock/Ilustracija

Foto: Shutterstock/Ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da niste u kontaktu sa pravim ljudima i da do vas dolaze neke pogrešne informacije. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poslovne kočnice i izazove.

LJUBAV: Delujete hladno u komunikaciji sa osobama suprotnog pola, pa mnogi misle da ste nedodirljivi i neosvojivi. Pred vama je period u kojem ćete imati neke emotivne blokade.

ZDRAVLJE: Jetra vam je osetljiva. Moguće je da ćete biti podložni i problemima sa holesterolom. Povedite računa o svojim navikama i posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Iskoristite šansu koja vam se ukazala za poslovno putovanje. Bićete zadovoljni ishodom istog. Možete da očekujete da ćete imati dobre poslovne ponude.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro. Iako na drugim poljima imate neke probleme, uspešno vodite računa o sebi. Ne treba da dopustite da vam bilo šta bude ispred vašeg zdravlja.

RIBE

POSAO: Opterećeni ste problemima koje niste ranije uspeli da rešite... Potrudite se da se bolje organizujete ovaj put. Možete da očekujete malo teži dan na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača za kojeg niste zainteresovani ali vam zbog njega drugi ne prilaze. Za sada još nema većih promena na vašem polju ljubavi stanje je statično.