Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Preporuka je da ne gajite prevelika očekivanja tokom današnjeg dana jer nećete moći baš sve da realizujete. Važno je da budete svesni okolnosti ali i svojih ličnih ograničenja.

LJUBAV: Očekuje vas dobar dan za nova ljubavna dešavanja. Uspećete da ostvarite prisniji odnos sa osobom koja vam se dopada. Možete da se nadate romantičnim trenucima.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Očekuje vas period u kojem ćete biti puni snage i energije. Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem će vam aktivnost u velikoj meri prijati.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Odlučni ste i nećete dozvoliti da vas bilo ko na bilo koji način ometa u vašim planovima na poslovnom polju. Pokazaćete još jednom da ste sasvim dominantni.

LJUBAV: Distanca vlada između vas i voljene osobe. Svesni ste da stanje ne može još dugo biti nedefinisano. Preporuka je da se maksimalno potrudite da popravite stvari dok još ima nade.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Pred vama je period u kojem bi mogla da vam prija masaža. Posvetite se sebi i svom zdravlju. Posavetujte se sa fizioterapeutom.

BLIZANCI

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja možda i nije pravi izbor za vas. Ipak, trebaće vam vremena da to uvidite. Ako ste u braku ili vezi, na pragu ste novih problema sa partnerom.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke sitne tegobe koje su vezane i za nervni sistem, poput grčeva u mišićima.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ulažete veliki napor u ostvarenje bolje situacije na poslovnom planu i nedostaje vam samo malo sreće kako bi sve bilo kako treba. Možete da očekujete da će se vaš trud isplatiti.

LJUBAV: Nesigurni ste i deluje vam da niste pored prave osobe. Moguće je da će uskoro uslediti prekid. Važno je da budete spremni da nastavite dalje kada vreme za to dođe.

ZDRAVLJE: Generalno solidno zdravlje. Ne biste trebali da budete zabrinuti danas. sreća je na vašoj strani pa i sami možete da osetite jedan veliki naboj pozitivne energije kod vas.

LAV

LJUBAV: Voljena osoba pokreće svađe i neprijatne teme, koje vi pokušavate da izbegnete. Ipak, vreme je za suočavanje. Ako ste slobodni, očekuje vas flert sa nekom novom osobom.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi. Moguće je da ćete imati i neke probleme sa bešikom, odnosno da ćete biti skloni prehladi. Posavetujte se sa lekarom ako bude problema.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete neke stvari pogrešno proumačiti i da ćete veoma lako doći do pogrešnih zaključaka. Nije vam povoljan dan za bilo kakve važne odluke na ovom polju.

LJUBAV: Na ovom polju vas očekuje stabilna situacija, bez naznaka za drastične ili preterano važne promene danas. Posvetićete se prijateljima i drugim ljudima do kojih vam je stalo.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Pazite na sebe. Važno je da se maksimalno potrudite oko toga da povećate unos vitamina ali i da svom telu obezbedite dovoljno odmora.

VAGA

POSAO: Volite da rizikujete i rado ćete svaki put pokušati dadođete do nekog uspeha na sreću. Ipak, današnji dan vam nije povoljan pa biste trebali da se potrudite da izbegavate takav princip.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiva situacija sa Vodolijom sa kojom možete imati lepu vezu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni vašim odnosom i da će vam prijati njena energija.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima i problemima sa kičmom. Nemojte da podižete težak teret i potrudite se da budete oprezni pri bilo kakvoj fizičkoj aktivnosti danas.

PROČITAJTE JOŠ:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da će vas faktor sreće poslužiti. Pred vama je faza u kojoj vam ćete uspeti da ostvarite sve ono što želite.

LJUBAV: U odnosu sa bračnim partnerom dolazite do kompromisa i konačno ste oboje nasmejani. Potrudićete se da održite dobru atmosferu na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete probleme danas. Prijaće vam boravak na svežem vazduhu, šetnja u prirodi i neki vid rekreacije napolju.

STRELAC

POSAO: Srećni ste jer ste uspeli da ostvarite napredak koji ste želeli. Međutim, pred vama su i neka nova dokazivanja pa je važno da budete spremni da nastavite dalje, da se ne zaustavljate.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam je po mnogim stvarima veoma slična i lepo se uklapate zajedno. Možete da očekujete da ćete uskoro imati priliku za početak veze.

ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv, kao i probava. Pred vama je period u kojem mpžete da budete skloni i nekim većim smetnjama sa varenjem pa je zato važno da pazite na ishranu.

Hrana, pogača, brusketi, ručak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Povoljan je period za poslovne pregovore ili za mogućnost da potpišete neki nov, bolji ugovor. Maksimalno se potrudite da po tom pitanju budete direktni i spremni za pregovore.

LJUBAV: Moguće je da je vaš partner pokazao da ume da pravi greške, a vama nije lako da odlučite da li ćete mu oprostiti. Potrebno vam je vreme da saberete sve utiske.

VODOLIJA

POSAO: Imate jako malo obaveza, koje ćete uspeti veoma lako da obavite. Ostatak dana provodite sasvim rasterećeni. Možete da očekujete priliku da se malo od svega odmorite.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vam stavi do znanja da nije srećna. Možda je došlo vreme za neke promene? Ukoliko dođe do prekida veze, uskoro ćete naći ljubav novu.

ZDRAVLJE: Muči vas želudačna kiselina. Povedite računa o svom načinu ishrane i potrudite se da budete po tom pitanju odgovorni prema sebi. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

RIBE

LJUBAV: Smeta vam ponašanje koje je partner počeo da pokazuje i polako preispitujete svoju ljubav prema njemu. Moguće je da vam nije lako da trpite stvari koje vam ne odgovaraju.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi. Skloni ste prehladi. Mogli biste da imate probleme vezane za kijanje, kašljanje, alergije ali u gorim slučajevima i upalu pluća, bronhitis itd.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija