Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas stabilnost kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete tokom današnjeg biti prilično rasterećeni i da će sve ići onako kako želite i planirate.

LJUBAV: Nemate razloga da brinete o svom braku jer je sve uredu. Kriza koju ste imali konačno prolazi. Osećate da će situacija sa voljenom osobom da se popravi.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni zdravstvenim problemima. Moguća je malaksalost i drugi simptomi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Ne očekuje vas dobitak na sreću danas i bilo kakav rizik treba da izbegavate da ne biste imali probleme na polju finansija. Potrudite se da zadržite ono što imate.

LJUBAV: Moguće je da ćete se veoma lako zaljubiti u novu osobu. Spremni ste za početak veze. Očekuje vas period u kojem ćete biti okrenuti novim promenama i dešavanjima.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica bi mogla da vas prati. Očekuje vas period u kojem ćete imati manjak energije. Unosite dovoljno tečnosti i pazite na nizak pritisak koji bi mogao da vas muči.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da neke stvari blokiraju vaš poslovni uspeh. Nije vam lako da rešite sve probleme koji vas konstantno prate na ovom polju. Trebaće vam dosta vremena za napredak.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa partnerom. Pred vama je veoma povoljan dan za polje ljubavi. Možete da s enadate lepim i romantičnim trenucima sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas period u kojem biste napolju zdravlja generalno mogli da imate neke komplikacije pa treba da pazite na sebe.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke važne probleme na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate sreće.

LJUBAV: Prilično ste zadovoljni svojom samoćom. Sloboda vam prija i za sada niste baš spremni za novu vezu. Očekuje vas period u kojem ćete biti više okrenuti svojim prijateljima.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas generalno očekuje. Imate mnogo energije u sebi. Pred vama je period u kojem biste mogli da poboljšate svoju formu i kondiciju.

Vežba Vežbanje Trening Fitnes

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Očekuje vas nova prilika za zaposlenje. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobar dogovor koji je isplativ za vas. Pred vama su povoljne okolnosti na ovom polju.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati voljenoj osobi kakvi su vaši planovi. Želite da se ona prilagodi vama i da vam veruje. Možete da očekujete pozitivne preokrete u vezi.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid opuštanja kako biste zaista mogli bolje da se osećate. Potrudite se da više radite na stvaranju zdravijih navika kod sebe.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete opuštenu i pozitivnu atmosferu. Ne biste trebali da imate previše obaveza danas. Očekuje vas period u kojem ćete dosta razmišljati o poslovnoj budućnosti.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i niste spremni za nešto više od toga. Za sada samo istražujete svoje mogućnosti na ovom polju i zadovoljni se takvom situacijom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme sa zdravljem koji su uzrokovani povišenim holesterolom.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Preporuka je da ne žurite sa odlukama. Današnji dan vam nije povoljan i možete da nanesete neku štetu sami sebi. Potrudite se da radite na tome da imate više strpljenja.

LJUBAV: Razmišljate o prekidu veze jer se više ne osećate voljeno pored voljene osobe. Moguće je da ste se ohladili i da duboko u sebi osećate potrebu za promenama.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama vas muče. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim tegobama vezanim za cirkulaciju, posavetujte se sa vašim lekarom.

Vrat, bol, masaža

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama su novi izazovi na polju posla. Moguće je da imate prepreke i da ne možete da ostvarite sve svoje planove iako ste uradili sve ono što je bilo do vas.

LJUBAV: Neka osoba iz prošlosti želi da vam se približi ali vi niste spremni da joj to sada dopustite. Moguće je da ste se na neki način malo zatvorili u sebe sada.

ZDRAVLJE: Problemi sa prehladom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate poteškoće zbog oslabljenog imuniteta.

STRELAC

POSAO: Moguće je da imate dosta problema i da vam nije lako da ostvarite sve ono što želite na poslovnom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni raznim komplikacijama.

LJUBAV: Pored voljene osobe se osećate sigurno i zadovoljni ste odnosom koji ste uspeli da ostvarite sa njom. Sve ide kao što ste želeli. Očekuje vas povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma kako biste pomogli svom nervnom sistemu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima kada je u pitanju polje zdravlja.

Sokovi voće napitak zdravlje vitamini

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da vam deluje da su neki problemi nerešivi ili da nećete uspeti da se suočite sa svim poteškoćama. Ipak, važno je da nastavite da verujete u sebe i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Nije vam preterano povoljan dan za ljubav. Ako sada budete ušli u novu vezu, uskoro će doći i do prekida. Moguće je da vas neke okolnosti sa partnerom opterećuju.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa zdravljem zbog stresa, pa je zato važno da se trudite da se opuštate.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da očekujete previše jer vam trenutno horoskop nije dobro postavljen. Moguće je da ćete imati neke veće probleme na poslovnom polju iako to ne očekujete.

LJUBAV: Želite da se potrudite da sa voljenom osobom poboljšate odnos i komunikaciju. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da dođete do veće bliskosti sa starim partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Očekuje vas faza u kojoj ćete i te kako biti skloni brojnim tegobama na polju zdravlja. Na vreme se oko svega posavetujte sa lekarom.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu i trudite se da ostvarite što bolju situaciju na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni promenama koje su usledile.

LJUBAV: Lako se upuštate u novu vezu. Moguće je da ste brzopleti i impulsivni u donošenju novih emotivnih odluka i da ste skloni greškama. Zato je važno da ne brzate.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom i nervozom su mogući. Očekuje vas period u kojem biste na polju zdravlja mogli da imate naglašenu dozu osetljivosti kao i pad imuniteta.

Pripadnicima ovih znakova Zodijaka prijateljstvo uopšte nije prioritet!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 27.10.2019. 10:30 Ništa im nemojte verovati! Foto: Shutterstock Iako je reč o veoma društvenim pripadnicima Zodijaka, oni su jednostavno prilično nestalni i ne znaju da cene vrednost koju prijateljstvo nosi sa sobom. Skloni su da brzo menjaju sferu interesovanja, a samim tim i društvo, pa nije ništa čudno što na njih nikada nećete moći da se oslonite.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati