devojke, drugarice, smeh, sreća
Shutterstock, ilustracija
devojke, drugarice, smeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sunce će napraviti trigon sa Uranom u petak, donoseći nam priliku da ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije. Zato je potrebno da se otisnemo, a potom prigrlimo svaku neizvesnost koja će predstaviti našu šansu za nova učenja. Budi se nezavisna, reformatorska volja, koja je spremna da napravi preokret. Osetite koje su to promene na koje vas poziva vase unutrašnje Biće i budite vođeni samo iskrenim željama.

PROČITAJTE I:

 

U subotu nema planetarnih aspekata, osim aspekata koje će Mesec obrazovati. Budući da će u subotu Mesec biti u znaku Device, biće važno da negujemo tačnost i preciznost. Ovo je dan kada možete napraviti dobre planove. Nađite vreme za odmor i regeneraciju jer u suprotnom, naglašena mentalnost nas može voditi do previše obaveza.

MORE, PRIJATELJI, ZABAVA, ODMOR

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U nedelju će Mesec ući u znak Vage, dok će Merkur obrazovati trigon sa Uranom, kao i Venera trigon sa Saturnom. Ovo je dan za pronalaske, genijalna rešenja i snažne uvide. Obratite pažnju na sinhronicitete i poruke koje budite dobijali.

Postoji potreba da se “umrežimo” sa drugima ili provedemo dan u društvu svojih prijatelja. Možete očekivati iznenadne telefonske pozive ili susrete. Sa druge strane, Venera u trigonu sa Saturnom nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite.

PREPORUČUJEMO:

 

Sa Mesecom u Vagi, dan je u simbolici odnosa, koji imaju tendenciju da pređu na viši nivo. Budite spontatni, iskreni i pratite svoj osećaj. On će vas odvesti do pravog mesta (u pravo vreme) i najboljeg ishoda!

Pogledajte koliko ste zabavni i na kom mestu se nalazi vaš horoskopski znak!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 27.08.2019. 09:30 Nema sumnje da je horoskop uvek zabavan za razgovor. Ovom prilikom smo rangirali znakove od najmanje do najviše "ludog" Foto: Shutterstock, ilustracija RIBE Ribe su u potpunosti pri zdravoj pameti i nemaju mentalne ispade. Istinoljubive su i drže do sebe, pa im se uvek može verovati.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati