Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla. Uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u narednom periodu. Povoljan vam je dan da neke stvari analizirate.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom u kojoj ste se našli sa voljenom osobom i da su svađe postale jako česte. Vaš odnos u narednom periodu može biti u većoj krizi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam bude naglašen u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni raznim dešavanjima i promenama na polju zdravlja.

BIK

POSAO: Iskoristite svoju šansu da dokažete sposobnosti i ambicije na poslovnom planu. Uskoro ćete imati neke nove promene koje će vam doneti nemire na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji će vam pokazati svoje interesovanje. Možete da se nadate zanimljivoj prilici za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni novim tegobama na polju zdravlja. Vodite računa o sebi.

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Zauzmite se za svoje ciljeve kako biste mogli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Važno je da budete istrajni i da pokažete da nećete odustati tako lako.

LJUBAV: Ako želite promene potrebno je da menjate i stav koji pokazujete u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Ponekad možete da budete preterano ponosni i udaljeni.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Povedite računa o vašem zdravlju ako ste već imali probleme sa plućima. Izbegavajte cigarete.

RAK

POSAO: Moguće je da se pitate koji bi vaš sledeći potez na poslovnom polju trebao da bude. Niste sigurni u kom pravcu treba da krenete kada je u pitanju vaša karijera.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koju želite za sebe već duže vreme. Pred vama je jako povoljna faza za početak nove ljubavne veze. Možete da se prepustite osećanjima.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj su naglašeni kod vas. U narednom periodu ćete biti skloni tegobama koje su vezane za pluća, moguće upale ili bronhitis.

Pušenje cigareta dim

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Ukoliko su pred vama nove odluke na polju posla biće jako važno da dobro razmotrite sve činjenice. Nemojte biti brzopleti po pitanju novih poslovnih ponuda.

LJUBAV: Očekuje vas mogućnost za novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama su dobre ljubavne promene kojima ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom kod vas u narednom periodu. Izbegavajte stres i naporne poslove. Potrudite se da pored svega što vam se dešava nađete vremena da se posvetite zdravlju.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete potpunu stabilnost kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Povoljan vam je dan da rešite manje probleme iz prošlosti.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako povoljna prilika za novo poznanstvo i početak nove veze. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude bolja ako želite da vam stanje na polju zdravlja bude stabilnije. Od vaših navika i vaše zdravlje zavisi.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana, debljina

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je potpisivanje ugovora koji bi za posao mogao da vam bude od velikog značaja. Potrudite se da budete maksimalno posvećeni svojim poslovnim planovima i ambicijama.

LJUBAV: Želite da napravite promene na polju ljubavi. Sa voljenom osobom postoje neke važne stvari koje biste trebali da razgraničite. Važno je da budete iskreni u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate cigarete. Pred vama je period u kojem biste mogli da imat neke nove probleme sa zdravljem. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija može da bude dosta bolja ako se budete potrudili i dali sve od sebe na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima.

LJUBAV: Želite da pokažete osobi do koje vam je stalo kakve su emocije ka njoj. Spremni ste za početak nove ljubavne veze. Pred vama je jako povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Možte da očekujete da ćete u nareednom periodu imati dobre rezultate i lako izgubiti višak kilograma.

žena sreća srećna osmeh radost

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Pokušajte da se držite rutinskih poslova kako ne biste mogli da uđete u preterano velike rizike danas. Pred vama je nepovoljan period koji može da donese neki manji gubitak.

LJUBAV: Imate utisak da se partner drugačije ponaša prema vama i da je na neki način neiskren. Očekuje vas manja kriza u vezi. Moguće je da ćete razmišljati o raskidu.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i problemima po pitanju nestabilnih emotivnih stanja zbog kojih možete da imate manjak volje. Potrudite se da nađete unutrašnju snagu, motivaciju i sreću.

JARAC

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Važno je da budete posvećeni svom poslu na pravi način. Važno je da odgovornosti prihvatite i da od njih ne bežite.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak nove veze. Moguće je da ćete neku osobu pogrešno proceniti i da ćete zbog toga kasnije imati period patnje i ljutnje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervnim sistemom. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete u većoj meri skloni tegobama na polju zdravlja pa se posavetujte sa vašim lekarom.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da se trudite da ostvarite poslovno napredovanje ali vam to jednostavno ne polazi za rukom. Za sada sudbina nije na vašoj strani na ovom polju.

LJUBAV: Pojavljuje se sve veća distanca između vas i voljene osobe i spremni ste da razmislite o mogućem prekidu te ljubavne veze. Potrebno vam je vreme da doneset nove odluke.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Nađite više vremena za sebe i potrudite se da nađete način da se malo relaksirate. Zbog velikog stresa možete imati i zdravstvene probleme.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za pokretanje novih poslova. Moguće je da ćete imati neke nove komplikacije na ovom polju. Potrudite se da ne reagujete brzopleto danas.

LJUBAV: Moguće je da vam se otvara prilika za ljubavnu vezu iako sa starim partnerom niste do kraja raščistili. Dolazi vreme da donesete neku konkretniju odluku po pitanju ljubavi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konzumiranje alkohola u velikim količinama. Očekuje vas faza u kojoj možete da postanete skloni problemima sa jetrom, pa o tome povedite računa.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija