Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Vaše kolege će se osloniti na vas u važnim trenucima, a vi ćete još jednom potvrditi da ste tu za druge. Možete da očekujete povoljan dan da nekome pomognete.

LJUBAV: Sa jedne strane postajete nesigurni u svoja osećanja. Sve više čeznete za slobodom a veza počinje da vas guši. Ako ste slobodni imaćete brojne prilike za flert danas.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Moguće je da ćete imati i neke probleme sa zdravljem zbog stresa kojem ste svakodnevno izloženi. Nađite način da se opustite.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 

 

BIK

POSAO: Želite da preuzmete kontrolu nad većim delom poslovnih aktivnosti i polako preuzimate vodeću ulogu. Spremni ste za velike promene na polju posla.

LJUBAV: Ponašate se prilično hladno u kontaktu sa voljenom osobom koja se oseća odbačeno na neki način. Moguće je da ćete u narednom periodu imati veću krizu u vezi ili braku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima i kožom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni brojnim tegobama na polju zdravlja. Preporuka je da se posavetujete sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Želite da se više posvetite ostvarenju planova koje ste imali iz prošlosti. Obnavljate i neke saradnje od ranije. Spremni ste da se posvetite vašem poslu i da ostvarite dobre rezultate.

LJUBAV: Lepo vam je kada ste zajedno sa osobom koju volite i uživate u trenucima koji su ispunjeni romantikom i nežnostima. Spremni ste da razgovarate o zajedničkoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva i možete biti skloni problemima sa nogama i zglobovima. Pred vama je period u kojem ćete imati naglašene razne tegobe na ovom polju.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ambiciozni ste i spremni da svima pokažete svoje namere. Očekuje vas povoljan dan za ostvarenje ciljeva. Usmerite se na vaše prioritete i bićete zadovoljni ishodom.

LJUBAV: Preterana sumnjičavost koja se pojavila sa partnerove strane vas samo odbija od njega. Moguće je da će vaš odnos u narednom periodu biti promenljiv.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju. Danas ste prilično osetljivi i lako bi mogli da vas poremete neki zdravstveni problemi iz prošlosti. Posvetite se sebi i svom zdravlju malo više.

LAV

POSAO: Želeli biste da napravite savršen balans između obaveza i slobodnog vremena ali danas to nažalost nije moguće. Moguće je da ćete imati neke poteškoće na ovom polju.

LJUBAV: Težite emotivnom skladu ali partner konstantno pravi svađu. Teško vam je da nađete kompromis sa njim. Ako ste slobodni nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama sa urogenitalnim traktom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

DEVICA

POSAO: Ne odustajete od svojih ciljeva iako su se nove prepreke pojavile. Spremni ste da budete uporni i da idete do kraja. Važno je da ostanete dosledni sebi i odlukama koje ste doneli.

LJUBAV: Ne očekuju vas nova dešavanja na ljubavnom planu. Moguće je da su stvari malo dosadne za vaš ukus. Pripremite se za promene. Kada najmanje budete očekivali sve se preokreće.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete imati veće probleme sa stomakom. Trebali biste da povedete više računa o svojoj ishrani u narednom periodu.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete neka nova dešavanja koja će sasvim promeniti vaše mišljenje o tekućim poslovima. Pred vama je period u kojem ćete morati da menjate svoje planove.

LJUBAV: Pred vama je šansa za novu ljubav. Niste se tome nadali ali nova osoba se pojavila. Ako ste već u vezi ili braku imaćete priliku da sa voljenom osobom izgladite odnose.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da nađete više vremena za sebe i da se posvetite svojim potrebama. Vreme je da pokažete da ste spremni da se posvetite sebi.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da računate na dobru situaciju na poslovnom planu. Stvari idu onako kako ste očekivali i zadovoljni ste. Dobar dan je ispred vas i sve vam prilično lako polazi za rukom.

LJUBAV: Moguće je da se nalazite pred velikom dilemom. Vaši principi vam ne dopuštaju početak zabranjene veze iako vas jako privlači osoba sa kojom imate komplikovane okolnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete imati dovoljno energije za sve svoje planove danas.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Potrudite se da kontrolišete situaciju u kojoj se nalazite i nemojte da povlačite nepromišljene poteze. Važno je da pokažete da ste spremni da se kontrolišete.

LJUBAV: Razmšljate o osobi koja vam se dopada i postajete prilično nesigurni. Komunikacija sa njom vam unosi tremu i nervozu. Niste spremni za veće promene u ovom odnosu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Pazite se da ne dehidrirate. Unos vode vam je jako važan i zbog pravilne funkcije vašeg metabolizma. Pazite i na svoju ishranu.

BOLJE BI BILO DA IH PROČITATE ODMAH! Zvezde imaju 5 VAŽNIH poruka za tvoj horoskopski znak!

JARAC

POSAO: Očekuje vas faza koja može da vam donese veće poslovne promene. Dosta toga neće ići onako kako ste planirali pa je važno da se na to pripremite na vreme.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za početak veze koja će biti veoma burna. Nakon svega ostaće vam gorak ukus na usnama. Pazite da ne uradite nešto zbog čega ćete se kajati.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim manjim problemima na polju zdravlja pa je važno da vodite računa o sebi.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Razmišljate o mogućnosti da promenite posao. Neke ponude su vam se već pojavile iako ne volite da pričate o tome. Potrebno vam je neko vreme da donesete odluku.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije pravi izbor za vas ali biće potrebno neko vreme da to uvidite. Moguće je da ćete kroz još jednu prolaznu vezu naučiti nešto novo.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi sa sinusima. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće vezane za disajne puteve, pa povedite računa o tome.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu. Sreća vas danas prati u punom sjaju. Uradite ono što je do vas kako bi ostvarili svoje ciljeve.

LJUBAV: Polako shvatate da je vreme da se rastanete od osobe sa kojom ste neko duže vreme. Ljubav je promenila svoj oblik. Spremni ste da nastavite dalje i da menjate svoj emotivni fokus.

ZDRAVLJE: Veoma dobro zdravlje vas očekuje danas. Ne biste trebali da imate veće probleme. Posvetite se bavljenju sportom i treninzima, prijaće vam da budete aktivni.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija