moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilično dobar dan, možete da se nadate da će se ukazati prilika za odmor i opuštanje. Ne biste trebali da budete preterano zabrinuti kada je u pitanju vaše polje posla.

LJUBAV: Dopadaju vam se dve različite osobe i neko vreme ćete imati veliku dilemu oko toga na koju stranu da prevagnete. Moguće je da danas nećete doneti konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate dosta problema sa zdravljem tokom naredne faze pa povedite računa o tome.

BIK

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu priliku za promenu radnog mesta. Okolnosti u kojima se nalazite vam idu u prilog. Nove ponude pristižu do vas u kratkom vremenskom roku.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo koje bi moglo da vodi do ozbiljne veze. Spremni ste za nove korake na ovom polju. Možete da očekujete da ćete naći osobu koja vam odgovara.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa je iz tog razloga veoma važno da redovmo vodite računa o svojoj ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za ostvarenje novih poslovnih konatakata koji će vam na duže staze biti važni. Pred vama je dobar period da se na ovom polju pokažete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos ali niste spremni da pređete tu granicu. Moguće je da povremeno imate određene poteškoće u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Važno je da se potrudite da maksimalno povećate unos vitamina kako biste uspeli da rešite tegobe koje vas brinu.

PAS, ŽENA, LJUBAV

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Slede vam važna dešavanja na polju posla i jako je važno da pred sobom imate čistu viziju i jasan cilj koji želite da ostvarite. Nemojte da oklevate u svojim poduhvatima.

LJUBAV: Možete da očekujete interesantnu atmosferu za nova poznanstva. Polje flerta vam je jako dobro postavljeno. Pred vama je povoljan period kada su u pitanju osećanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol koji bi u narednom periodu mogao da bude uzročnik vaših problema sa zdravljem. Potrudite se da vodite računa o zdravijim navikama.

LAV

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljan dan za nova dešavanja i manje poslovne promene. Ukoliko samo budete inicirali te promene, bićete veoma zadovoljni.

LJUBAV: Jedna veoma komunikativna osoba će na suptilan način pokazati svoje interesovanje ka vama i uskoro će doći do pokretanja veze. Možete da očekujete povoljan dan.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni ste da se maksimalno posvetite bavljenju sportom, rekreacijom i fizičkom aktivnošću. Ovo je vreme da budete u dobroj formi.

DEVICA

POSAO: Potrebno vam je neko vreme da se saberete i da dođete do važnih odluka na polju posla. Moguće j da danas imate probleme na poslu zbog nedovoljne koncentracije.

LJUBAV: Niste zadovoljni i želite novu ljubav. Osećate se usamljeno već duže vreme i potrebne su vam emocije sa nekim novim. Važno je da budete svesni svojih potreba.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom su sada naglašeni kod vas. Napeti ste, nervozni i razne brige vas opterećuju. Prijalo bi vam da o svemu tome porazgovarate sa nekim.

Devojka Drugarica Drugarice Šaputanje Ogovaranje Trač

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim promenama na polju zarade. Pred vama je dobra šansa da dođete do većeg priliva novca kako biste ostvarili dobro stanje na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom osobom koja će pokazati ozbiljne namere prema vama. Potrudite se da u odnosu sa njom budete maksimalno otvoreni.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim poteškoćama kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da budete otvoreni i spremni za kompromis u poslovnom okruženju ako želite novu saradnju. Maksimalno se potrudite oko svojih obaveza danas.

LJUBAV: Ne očekuju vas velike promene na polju ljubavi danas. Niste preterano posvećeni svojim emocijama sada i to vam nije prioritet. Budite spremni i na neke preokrete.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade koja bi mogla da vas prati u narednom periodu. Moguć je manji pad imuniteta kod vas. Potrudite se da povećate unos vitamina i tečnosti.

STRELAC

POSAO: Moguće je da razmišljate o dugovima koji vas prate i da se zbog toga osećate nesigurno i nezadovoljno. Pred vama je težak period kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Emocije su vam u ovom periodu veoma promenljive i sve ukazuje na to da još nema naznaka za neku ozbiljnu vezu. Moguće je da se često osećate usamljeno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim manjim problemima koji su vam vezani za hormonalni disbalans.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani na posao i bilo bi najbolje da uzmete slobodan dan i da se malo odmorite. Moguće je da ćete tokom ovog dana biti skloni pravljenju grešaka.

LJUBAV: Ako vas je partner povredio nećete mu lako oprostiti. Pred vama je nepovoljan period koji donosi ljubavna razočarenja. Moguće je da se iz tog razloga ne osećate dobro.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično osetljivi i podložni brojnim problemima na polju zdravlja. Pazite na sebe i idite redovno kod lekara.

VODOLIJA

POSAO: Imate mnogo ideja i veoma ste kreativni pa uvek nalazite nove načine da popravite svoj poslovni status. Možete da očekujete da ćete uskoro imati neke dobre prilike.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom možete da očekujete prolaznu vezu i ljubavnu avanturu kraćeg tipa. Moguće je da ni sami niste spremni na nešto ozbiljnije od toga.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni i san vam je potreban. Pred vama je period u kojem ćete na neki način biti skloni hroničnoj iscrpljenosti i malaksalosti, pa vodite računa o tome.

RIBE

POSAO: Pred vama je povoljan dan za analizu poslovnih dešavanja i za donošenje novih odluka na ovom polju. Moguće je da ćete imati neke važne pozitivne preokrete danas.

LJUBAV: Možete da očekujete pokretanje komunikacije sa osobom sa kojom ste pre izvesnog perioda imali prekid ljubavne veze. Bivša ljubav se vraća i bićete veoma zadovoljni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Moguće je da ste u prethodnom periodu u većoj meri bili skloni stresnim reakcijama i da iz tog razloga vaše zdravlje na neki način ispašta.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen, košulja, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija