Žena, posao, stres, rad, firma
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Opterećuju vas neki novi poslovni problemi. Do sada niste imali taj nivo odgovornosti i komplikacija. Moguće je da vam je potrevan savet osobe koja ima veće i bolje iskustvo od vas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja je nešto mlađa od vas. Pred vama je zanimljiva atmosfera za flert i početak nove veze. Očekuje vas jako dobar dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju kao i da idete na redovne lekarske kontrole. Pred vama je napet period.

PROČITAJTE I:

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je odličan dan za ostvarenje neke nove saradnje na ovom polju. Možete da očekujete uspeh na polju posla i zarade.

LJUBAV: Desile su se neke promene u vezi voljene osobe koje su vas prilično iznenadile. Ništa više neće biti isto među vama i pomisao na velike promene vam deluje zastrašujuće.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog ukočenosti. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrudite se da nađete više vremena za sebe. Najvažnije je da vam zdravlje bude na prvom mestu.

BLIZANCI

POSAO: Potrebna vam je pomoć oko sklapanja nove poslovne saradnje koja bi za vas mogla da bude veoma važna. Moguće je da danas imate tremu ili da vas nervoza hvata pred važne događaje.

LJUBAV: Pokažite malo više tolerancije prema partneru. Brak na neki način mora biti sazidan od kompromisa. Potrebno vam je i više strpljenja. Ako ste slobodni nije povoljan dan za vezu.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Mogli biste da budete skloni problemima vezanim za polje zdravlja u narednom periodu, moguća je anemija kao i pad imuniteta.

PREPORUČUJEMO I:

 

RAK

POSAO: Želite da pokažete koliko ste posvećeni poslu. Nadate se da će neko uspeti da prepozna vaše posebne talente. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako bi ostvarili poslovne ciljeve.

LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje svoja osećanja sasvim otvoreno posle dužeg vremenskog perioda. Uživaćete zajedno. Ako ste slobodni moguć je susret sa nekim ko će vam značiti.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom su naglašeni kod vas. Preporuka je da u narednom periodu posetite dermatologa i da povedete malo više računa o svom zdravlju.

LAV

POSAO: Moguće je da niste uspeli da se prikažete u svetlu u kojem ste želeli ali dobićete i drugu priliku za to. Važno je da ne gubite samopouzdanje i da uvek verujete u sebe.

LJUBAV: Možete da očekujete neke nove mogućnosti za poznanstva. Uskoro bi trebala da se desi nova ljubavna veza u vašem životu. Spremni ste za promene na ovom planu.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su naglašeni kod vas, pa možete da budete prilično sklono prehladi kao i sličnim problemima. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

Svrab, nega, koža, psorijaza, bolest

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Očekuje vas faza u kojoj ćete veoma lako dolaziti do novih saznanja. Kao da svi dotoci informacija idu preko vas. Vesti koje čujete vam mogu biti od velike koristi za posao.

LJUBAV: Sa voljenom osobom se slažete jako dobro. Možete da očekujete pokretanje razgovora o zajedničkom životu. Ako ste slobodni, moguće je zanimljivo poznanstvo u javnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Mogli biste da budete skloni problemima vezanim za karijes, kao i za neke druge komplikacije na ovom planu. Posetite stomatologa.

VAGA

POSAO: Bolje radno mesto se otvara a vi svoju priliku koristite. Bićete zadovoljni novim okolnostima i promenama. Potrudite se da iskoristite šansu koja vam se ukaže.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje sve bolja. Konačno ste na pragu rešavanja vaših problema u braku. Spremni ste da neke stvari možda po pravi put otvorenije iznesete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Potrudite se da budete oprezni, pažljivi, nežni prema sebi. Nemojte da se forsirate i nemojte da podižete težak teret.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas podrška na poslovnom planu. Uz pomoć važnih saradnika ćete uspeti da ostvarite pomak koji ste želeli. Polako ali sigurno idete putem uspeha na ovom polju.

LJUBAV: Osvojićete osobu za koju ste mislili da je nedodirljiva. Vraćate samopouzdanje veoma lako. Spremni ste da se posvetite novim ljubavnim promenama i da u njima uživate.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati priliku da se posvetite sebi i ljudima koje volite. Iskoristite dobru energiju koja vas prati i uživajte.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete stabilnu situaciju na poslovnom planu. Možete se osloniti na obećanja koja su vam data. Sve bi trebalo da bud stabilno i u najboljem redu.

LJUBAV: Pred vama je šansa da ostvarite poznanstvo sa osobom koja nije istog porekla kao i vi. Moguće je da ćete biti spremni za vezu na daljinu ili za neki neobičan ljubavni susret.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da ne dehidrirate. Čuvajte se sunčanice i mogućih problema sa povišenom temperaturom. Uradite sve što je do vas da se zaštitite.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Niste spremni da donesete konačnu odluku po pitanju posla i sve vam je teže da prelomite u vezi nekih stvari. Moguće je da vas očekuju nove, dodatne komplikacije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku manja svađa je pred vama ali biste do kraja dana trebali sve da rešite. Slobodni pripadnici znaka tokom ovog dana neće imati veće promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete da očekujete stabilno stanje. Imate jak imunitet i izdržljiv organizam. Povoljan je dan za umerenu fizičku aktivnost.

VODOLIJA

POSAO: Imate puno energije u sebi pa vam nove poslovne obaveze ne padaju teško. Spremni ste da se posvetite svojoj karijeri. Uradite ono što je do vas kako bi ostvatili ciljeve.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je pokazala svoje interesovanje i danas biste mogli da uđete u vezu. Spremni ste da pokažete da takođe imate osećanja, želite isto što i ona.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Nova ljubav vam unosi radost u život i ponovo ste motivisani za pozitivna dešavanja i promene. Važno je da budete usmereni na to da uvek radite na sebi.

Žena, lepota, moda, cveće, nega

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Nema razloga da brinete kada je u pitanju posao. Možete da računate na sasvim stabilnu situaciju. Današnji dan ne bi trebao da vam donese probleme i stresove.

LJUBAV: Nećete imati veće promene po pitanju ljubavi danas. Čini vam se da je komunikacija sa simpatijom u fazi zastoja. Potrudite se da oko toga ne stvarate dodatnu tenziju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Povoljan je dan za bavljenje sportom i rekreacijom. Posvetite se bilo kojoj vrsti aktivnosti i to će vam pomoći da podignete svoje raspoloženje danas.

PROČITAJTE I:

More, leto, odmor, sunčanje

Shutterstock, ilustracija