HOROSKOP ZA 02. DECEMBAR Danas nemojte započinjati novi posao: Škorpije očekuje velika steta, a Ribe ozbiljni problemi sa kolegama

Zvezde vam poručuju...

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz
Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da vam stanje na polju finansija nije stabilno. Današnji dan vam je nepovoljan za bilo kakve transakcije. Pa se potrudite da po tom pitanju budete rezervisani.

Pročitajte još

LJUBAV: Moguće je da ste u teškoj fazi kada je u pitanju vaša trenutna emotivna veza. Pred vama je period svađa i nepoverenja. Ne dolazite lako do stabilizacije sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici koja bi mogla da vam bude osetljiva u narednom periodu. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite računa o sebi.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan ukoliko ste planirali početak novog posla. Najbolje bi bilo da sa važnim odlukama malo pričekate i da se ne optrećujete previše raznim detaljima.

LJUBAV: Moguće je da vam partner deluje nekako distancirano i da u određenim trenucima sumnjate u njegovu ljubav. Čini vam se da postoje neke stvari koje vam prećutkuje.

ZDRAVLJE: Moguća je upala uva ili problemi sa sluhom. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju u narednom periodu. Vreme je da budete obazriviji.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati prilično težak i naporan dan na polju posla. Većina obaveza pada samo na vas. Nije vam lako da se bavite sa brojnim zaduženjima.

LJUBAV: Žudite za emotivnim promenama i spremni ste da se ponovo pustite u promet. Pred vama je povoljan dan za nova poznanstva. Možet da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama. Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati neke probleme kada je u pitanju polje zdravlja pa se potrudite da povedete računa o tome.

RAK

POSAO: Možete da se nadate danu tokom kog ćete imati opuštenu poslovnu atmosferu kao i dosta slobodnog vremena. Ne biste trebali da imate previše poslovnih obaveza sada.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu više da se zbližite sa njom. Pred vama je povoljan period.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi mogao da vam bude veoma osetljiv tokom narednog perioda. Idite na redovne lekarske kontrole.

ruka, uspeh, pesnica, moć
Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Nemojte da gajite prevelika očekivanja jer tokom današnjeg dana nećete uspeti da obavite sve svoje planove na polju posla. Moguće je da ćete imati veće smetnje i kočnice.

LJUBAV: Uživate u flertu sa osobom koja vam se dopada ali nekako još uvek niste došli do zbližavanja. Moguće je da imate neke dileme po pitanju vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje na polju zdravlja. Potrudite se da ostavite cigarete i da stvarate zdravije navike.

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete biti na neki način opterećeni brigama oko organizacije. Čini vam se da dosta toga na poslovnom polju ide na neki usporen način.

LJUBAV: Moguće je da vas hvata osećaj tuge i da žalite za nekim prošlim vremenima. Pred vama je povoljan period za preispitivanje emocija i za to da odlučite u kom pravcu želite da idete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijskim reakcijama. Važno je da tokom ove faze budete obazriviji prema svom zdravlju i da vodite malo više računa o sebi.

posao, kolege, stres, tim, uspeh
Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je da nećete dobiti očekivani priliv novca i da ćete generalno imati neke manje probleme na polju finansija. Potrudite se da budete spremni na neke ustupke.

LJUBAV: Priželjkujete sasvim stabilnu situaciju ali sa voljenom osobom nikako da ostvarite kompromis. Moguće je da vam je iz nekog razloga teško da o svim pitanjima otvoreno razgovarate.

ZDRAVLJE: Moguć je stomačni virus, problemi sa varenjem su naglašeni kod vas. Potrudite se da povedetee više računa o svojim navikama na polju ishrane.

ŠKORPIJA

POSAO: Najbolje bi bilo da se tokom ovog dana posvetite sebi i privatnim aktivnostima je na poslovnom polju nemate dobar horoskop. Moguće j da ćete imati neku manju štetu.

LJUBAV: Moguće je da vas pogađaju neke sitnice na koje vaš partner ne obraća pažnju. Čini vam se da je vaša veza zapala u ozbiljniju krizu i nije vam lako da stabilizujete vaš odnos.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje bi mogle da vam budu osetljive. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke tegobe po pitanju zdravlja. Posetite vašeg lekara.

STRELAC

POSAO: Ako ste planirali pokretanje privatnog posla, povoljan je period da se tome sada maksimalno posvetite. Potrudite se da na ovom polju budete maksimalno posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom i smatrate da ste sretni u braku. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi u narednom periodu mkogla da vam bude slabija tačka. Skloni ste brojnim problemima na ovom polju pa generalno pazite na sebe.

Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz
Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nalazite se na veoma stabilnoj poziciji kada je u pitanju posao i možete da očekujete jako dobre rezultate danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće smetnje i probleme.

LJUBAV: Došlo je vreme da razgovarate sa voljenom osobom oko toga kako vidite zajedničku budućnost. Potrudite se da date sve od sebe da jedno ka drugome budete iskreni.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. U dobroj ste formi! Moguće je da vam se na ovom polju smiruju problemi iz prošlosti i da se osećate dosta bolje nego pre.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da ranije završite sa poslom i da se malo odmorite i opustite od obaveza. Povoljan vam je današnji dan da napravit predah od obaveza.

LJUBAV: Uspećete da rešite manje nesporazume sa voljenom osobom i da ostatak dana provedete mirno. Važno je da se potrudite da vaš odnos bude harmoničan.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovan lekarski pregled. Moguć je da ćete u narednom periodu imati neke probleme sa zdravljem. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni poteškoćama.

RIBE

POSAO: Preterano ste napeti i u svoje poslovno okruženje unosite neki nemir. Današnji dan vam nije preterano povoljan. Moguće je da ćete imati neke svađe sa kolegama.

LJUBAV: Danas možete da se zbližite sa osobom sa kojom već neko vreme flertujete.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos vitamina i da pazite na zdravlje.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi