Loto
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pozitivna atmosfera vas očekuje, moguće je da ćete sa kolektivom imati priliku da proslavite neki zajednički uspeh. Pred vama je povoljan dan za poslovno polje.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za početak nove veze vas očekuje. Možete da se nadate sudbinskom susretu. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme.

ZDRAVLJE: Hormonalne promene mogu da budu naglašene kod vas danas. Očekuje vas period u kojem ćete biti osetljivi i podložni tegobama kada je u pitanju polje zdravlja.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Ušli ste u neki nov projekat i jako vam je važno da sve po pitanju posla bude perfektno organizovano. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom.

LJUBAV: Novo poznanstvo je pred vama. Moguće je da ćete na početku biti stidljivi ili će vam biti teško da pokažete osećanja otvoreno. Potrudite se da budete malo opušteniji.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika je naglašena kod vas. Možete biti skloni problemima koji se tiču urogenitalnog trakta. Posavetujte se sa vašim lekarom oko sveega što vas muči.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prekid poslovnog dogovora koji vam nije išao na ruku. Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju polje posla. Posvetite se obavezama.

LJUBAV: Moguće je da ste rešili da menjate sve ono što vam ne prija. Vreme je za raskid jedne destruktivne veze. Konačno ćete imati ponovo svoju slobodu o kojoj st dugo maštali.

ZDRAVLJE: Povedite računa o očima koje bi mogle da vam budu osetljive. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni brojnim problemima na polju zdravlja

Lekar Doktor Rentgen Rentgenski snimak pluća Pacijent

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguća je promena radnog mesta. Ako ste duže vreme tako nešto očekivali bićete zadovoljni. Pred vama je period koji vam donosi brojna nova dešavanja na polju posla.

LJUBAV: Svađe sa voljenom osobom su iz dana u dan sve gore i gore i polako imate utisak da gubite jedno drugo. Ljubav polako nestaje i osećate da se pripremate za rastanak.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljiviji na polju zdravlja pa ćete biti skloni raznim tegobama.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni tome da rizikujete ali bi za vas bilo mnogo bolje kada biste se malo suzdržali od toga. Moguće je da ćete imati poslovne probleme.

LJUBAV: Neočekivano dolazite do novog poznanstva. Spremni ste za emotivne promene i za novu vezu. Potrudite se da se više posvetite društvenom životu i izlascima.

ZDRAVLJE: Moguća je tahikardija i slični problemi vezani za srce i kardiovaskularni sistem. Oko svega što vas muči se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Velike promene vam dolaze! Spremni ste poradite na svom stavu i da u sebi probudite još veće i dublje ambicije. Možete da očekujete priliku da postignte važne promene.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom imate planove za zajednički život i da ste veoma uzbuđeni zbog toga. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati brojne poteškoće.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Pred vama je period u kojem ćete u većoj meri biti skloni naglašenim teegobama sa crevima pa je važno da pazite na ishranu.

VAGA

POSAO: Povedite računa o glasinama koje kruže na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete neke probleme po pitanju tračeva i nekh spletki u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za vezu sa osobom koja vam se udvara. Smatrate da nije vaš tip. Očekuje vas period u kojem biste duže vreme mogli da budete sami.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni bolovima, upalama i tome sl. Najbolje bi bilo da se na vreme posavetujete sa vašim lekarom.

posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Iznenadni troškovi bi mogli da vam donesu neke probleme kada je u pitanju polje posla. Potrudite se da se bolje organizujte kako biste savladali prepreke.

LJUBAV: Moguće je da ste došli do tačke pucanja i da ste spremni da stavite tačku na vezu u kojoj niste srećni već duže vreme. Budite iskreni i prema sebi i prema partneru.

ZDRAVLJE: Povedite računa o telesnoj težini. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme koji se tiču viška kilograma. Vreme je da malo poradite na načinu ishrane.

STRELAC

POSAO: Vaša nervoza mora da se drži pod kontrolom, ako ne želite da napravite i sebi i drugima veće poslovne probleme. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da ršite poslovne komplikacije.

LJUBAV: Pred vama je prilika za novo poznanstvo ali sada niste spremni za neku sasvim ozbiljnu vezu. Moguće je da ćete pokazati da jednostavno sada niste zainteresovani.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za urogenitalni trakt, pa povedite računa o tome.

JARAC

POSAO: Preporuka je da se bolje organizujete ako želite da uspete da završite sve poslove koje ste imali na polju posla. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Potrebno je da se potrudite da sa voljenom osobom ostvarite mnogo bolji odnos ako želite da sačuvate vašu vezu. Neophodno je da pravite više kompromisa.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane kako biste mogli da ostvarite bolju situaciju na polju zdravlja. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme sa varenjem.

VODOLIJA

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan i moguće je da ćete imati nove poslovne komplikacije koje niste očekivali. Potrudite se da budete smireni i strpljivi na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba će pokazati da joj je stalo do vas ali i da joj je potrebno neko vreme da bude sama bez emocija i pritisaka. Jednostavno sada ne može biti posvećena samo vama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj probavi. Koja bi mogla da vam zadaje probleme po pitanju zdravlja. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da menjate navike u ishrani.

Konac, crveno, ljubav, magija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Nestrpljivi ste i lako možete da napravite problem na poslu. Skloni ste svađama i problemima na ovom polju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi probleme rešili.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom između vas i voljene osobe. Očekuje vas faza u kojoj je moguće razdvajanje. Pred vama je period u kojem ćete biti u nekom raskoraku.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme koji su vezani za imunitet ali i za sklonost ka anemiji, pa se pripazite.

3 znaka treba da započnu novo poglavlje u životu, zvezde su na vašoj strani!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 14.11.2019. 11:27 Sredina novembra biće posebno zanimljiva za ova tri znaka. Foto: Shutterstock, ilustracija Period do 20. novembra obećava uspeh i sreću. U toku ove dve nedelje osetićete nalet pozitivne energije i motivacije, pa vam ništa neće biti mrsko da uradite.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!