Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu u svom radnom okruženju. Pred vama je povoljan dan. Generalno vam je horoskop naklonjen i sudbina je na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu. Možete da očekujete malaksalost tokom današnjeg dana takođe. Ako vam se pojave bilo kakvi problemi javite se lekaru.

PROČITAJTE JOŠ:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će vaše ideje i predlozi vezani za poslovno polje biti veoma pozitivno prihvaćeni. Pred vama je dobar dan za promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Ako ste imali neke tegobe iz prošlosti sada ćete ih rešiti.

BLIZANCI

POSAO: Niste sigurni koliko brzo možete da realizujete neke svoje ciljeve ali ne treba da gubite nadu. Pred vama je period u kojem ćete želeti da menjate drastično neke stvari.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada trenutno deluje nezainteresovano za neki dublji kontakt. Moguće je da će vam se desiti i neko novo poznanstvo. Spremite se za dobre promene.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vas muči. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće vezane za kičmu, kosti, vratni predeo itd. Posetite fizioterapeuta.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za saradnju sa inostranstvom. Dajte sve od sebe da iskoristite nove mogućnosti. Povoljan je dan i za neko poslovno putovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu sa jednom veoma interesantnom osobom koju poznajete. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola. Povedite računa o svom ponašanju i nemojte da preterujete kada su u pitanju poroci. Mogli biste da imate neke probleme sa jetrom.

PREPORUČUJEMO I:

 

LAV

POSAO: Moguće je da ćete imati uspeha u svojoj potrazi za dodatnim izvorom prihoda ili dodatnim poslom. Potrudite se da budete odgovorni i da se predstavite u najboljem svetlu.

ZDRAVLJE: Skloni ste stresu. Nije vam povoljan dan i dosta toga ne ide onako kako ste želeli i zamislili. Vreme je da se okrenete zdravijem životu i potrazi za unutrašnjim mirom.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas zanimljiv dan na poslovnom planu tokom kog ćete imati niz novih dešavanja i promena. Uspećete danaučite nešto novo iz poslovnih dešavanja oko vas.

LJUBAV: Možete da računate na poboljšanje situacije sa voljenom osobom jer ste konačno oboje uložili dovoljno truda. Ako ste slobodni, za sada još nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama i možete da budete veoma osetljivi danas. Moguć je i pad imuniteta, pa samim tim i sklonost raznim infekcijama na koje bi trebali da obratite pažnju.

umor, glavobolja

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

VAGA

LJUBAV: Moguće je da vam se ponavljaju neki problemi koje ste i ranije imali sa svojim emotivnim partnerom. Vreme je da jasno pokažete koji je vaš stav i da iskreno o svemu razgovarate.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata bi mogla da vam stvara manje probleme. Napetost i nervoza vas takođe prate u ovom periodu. Prijala bi vam masaža.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete uspeh u rešavanju svih eventualnih komplikacija i problema na poslovnom planu. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati neka nova dešavanja.

LJUBAV: Potrebno je da napravite kompromis sa voljenom osobom ako želite da vaša veza uspe i potraje na duže staze u budućnosti. Pred vama je dobar period za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije. Izbegavajte preterano naprezanje danas i potrudite se da spavate dovoljno. Takođe je važno i da povedete računa o pravilnoj ishrani.

STRELAC

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja da neke stvari privedete kraju i možete lako napraviti početničke greške. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili svoje ciljeve.

LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom sasvim iskreno o svemu što vas muči. Važno je da neke stvari jasno definišete. Vaš odnos bi mogao da se pokrene u dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt bi mogao da vam stvara probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka infekcijama, gljivicama itd. Posetite lekara.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete na ovom planu doći do velikog olakšanja kada budete čuli najnovije vesti. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete imati priliku da ubirate plodove svog rada.

kada je u pitanju emotivno polje. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vam odnos napredovao. 

ZDRAVLJE: Hormonalne smetnje su naglašene. Moguće je da u skladu sa tim imate i neke promene raspoloženja. Potrudite se da više vodite računa o svom zdravlju.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Dolazite do mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i vreme je da prihvatite ono što vam se nudi. Okolnosti u kojima se nalazite će vam biti na neki način komplikovane.

LJUBAV: Možete da očekujete jako lep period kada je u pitanju emotivno polje. Odnos sa voljenom osobom bi trebao da bude sasvim stabilan. Očekuje vas dobar dan.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Potrudite se da sebi organizujete neki vid treninga i bavljenja sportom. Neophodno je da se usmerite na stvaranje bolje forme.

RIBE

LJUBAV: Niste sasvim zadovoljni stanjem u svom braku jer imate utisak da se partner ne trudi kao i vi, da sve bude kako treba. Ako ste slobodni, moguće je da se osećate usamljeno.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su pred vama. Potrudite se da povedete više računa o unosu tečnosti. Na prvi znak bilo kakvih tegoba se posavetujte sa lekarom.

PREOČITAJTE JOŠ:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija