Novac, pare, dinari
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Doćićete do uspeha koji priželjkujete. U svemu će vam pomoći osoba koja je dosta starija od vas. Možete da očekujete da će ovaj put i sudbina biti na vašoj strani.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim sigurni da li da date šansu nekoj osobi. U vama se bude pomešane emocije kada je ona u pitanju. Očekuje vas period u kojem ćete imati razne dileme.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija. Današnji dan vam je povoljan za zdravlje, većih problema ne bi trebalo da bude. Dobro ćete se osećati ako budete bili aktivni i u pokretu.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Slede vam poslovni preokreti. Današnji dan sa sobom nosi uzbuđenja i neizvesnost u nekoj meri koja bi mogla da vas optereti. Važno je da u svakoj situaciji budete smireni.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive trenutke sa novom simpatijom. Postepeno postajete sve bliži jedno drugome. Očekuje vas povoljan period da se stvari među vama razreše.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Pred vama je dobra faza za polje zdravlja. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Uživajte u lepom danu.

Ljubav Romantika

Profimedia

Foto: Profimedia

BLIZANCI

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete probleme iz prethodnog perioda i sada se konačno polako vraćate u kolosek. Pred vama je povoljan dan u kojem bi poslovi trebali da idu po planu.

LJUBAV: Nalazite ljubav i razumevanje pored bračnog partnera. Najvažnija vam je emotivna sigurnost sa njim. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati želju za promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Moguće je da ćete biti skloni tegobama koje su vezane za povišeni pritisak, srce i krvne sudove generalno.

RAK

POSAO: Možete da realizujete sve što imate u planu. Vaša ambicija ne treba da se zaustavi sada kada se nove prilike otvaraju. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije i spremni ste da uđete u novu vezu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je dobar period u kojem možete da ostvarite ljubavnu sreću.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvene probleme. Možete da očekujete da ćete se osećati jako dobro u svojoj koži. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti puni energije.

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Bićete zadovoljni ishodom posla. Današnji dan vam je povoljan. Ostvarićete sve što želite. Ne biste trebali da s eopterećujete bilo kakvim brigama i problemima.

LJUBAV: Tražite partnera sa kojim ćete moći da ostvarite ozbiljnu i stabilnu emotivnu vezu. Pred vama je dobar period u kojem ćete imati priliku da se iskreno zaljubite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima kod vas u narednom periodu. Idite na redovne stomatološke kontrole. Pored ovoga, možete biti skloni i problemima sa kožom.

DEVICA

POSAO: Pred vama je mogućnost da se odmorite i da se distancirate od posla. Iskoristite maksimalno današnji dan kako biste mogli da se posvetite svojim prioritetima.

LJUBAV: Skloni ste svađama sa voljenom osobom. Preterano kritikujete. Nekada se čini da ni sa čim niste zadovoljni i da je nemoguće da sve bude po vašoj meri. Menjajte negativan stav.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas prati pa biste iz tog razloga mogli da budete malaksali. Važno je da se ne forsirate danas. Jedite dovoljno i potrudite se da redovno unosite tečnosti.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Očekuje vas dan u kom ćete morati maksimalno da se posvetite svom poslu. Dosta obaveza je pred vama tako da je jako važno da budete posvećeni njima.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada ali kada dođe do susreta sa njom imate preveliku tremu. Moguće je da vam nije lako da steknete samopouzdanje koje vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Hronično ste umorni i to može da vam postane problem na polju zdravlja. Važno je da budete spremni da izdvojite malo više vremena za san i opuštanje kako bi se oporavili.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebna vam je podrška da biste ostvarili sve svoje planove. Ne možete sve da preuzmete na sebe. Važno je da se posvetite prvo kratkoročnim ciljevima na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je će vremenom pokazati da je ispod grube spoljašnjosti veoma nežna i romantična. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspeti da ostvarite stabilnost i jednu generalno dobru situaciju. Osećate se odlično.

Lekar Doktor Pregled Kardiolog Kardiologija Bolesti srca EKG

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete promene koje se ne tiču vas direktno ali se na neki način na vas mogu odraziti. Pred vama su poslovne turbulencije koje će uticati na vaš posao.

LJUBAV: Ne osećate se dobro pored osobe koja u vama budi osećaj ljubomore. Distancirajte se od patološke veze i potrudite se da negujete ljubav prema sebi. Tada ćete imati veće šanse za sreću.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Nađite svoj mir kako biste mogli da se opustite. Za vaše polje zdravlja je jako važno da se i nivo stresa smanji i da živite mirnije.

JARAC

POSAO: Ne biste trebali da očekujete preterano važne promene kada je u pitanju polje posla. Možete da očekujete da će sve biti na svom mestu i da ćete generalno biti zadovoljni.

LJUBAV: Zanimljiva avantura sa osobom koju poznajete već neko vreme vam može veoma prijati. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja i nova uzbuđenja na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Uspešno ste se izborili sa nekim tegobama iz prethodnog perioda pa ste jako srećni zbog toga.

Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete veliki broj obaveza. Neće vam biti lako da ostvarite sve što budete želeli na ovom planu. Potrudite se da se organizujete što bolje umete.

LJUBAV: Pred vama je neka nova emotivna dilema. Očekuje vas faza u kojoj će vam trebati više vremena da donesete novu odluku. Važno je da poslušate svoje srce.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta vas očekuje. Pred vama je period u kojem ćete imati neke probleme na ovom polju. Bilo bi dobro da se obratite vašem lekaru za svaki slučaj.

RIBE

POSAO: Možete da organizujete svoje vreme u skladu sa svojim željama. Posao vas sada ne opterećuje. Uživajte u vikendu i nemojte da se brinete povodom bilo čega.

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni vašem partneru i jako vam je važno da se on oseća dobro pored vas. Spremni ste da uživate zajedno u lepim trenucima koji vas okružuju.

ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu od štetnih UV zračenja. Moguće je da ćete imati neke poteškoće na ovom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme i sa nekim povredama.

PREPORUČUJEMO: