Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, poruke, dopisivanje
Shutterstock, ilustracija
Horoskop

shutterstock

Horoskop, Foto: shutterstock

OVAN

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom sa kojom ćete na prvi pogled osetiti fatalnu privlačnost i neku posebnu energiju koja vas spaja. Možete da se nadate početku jedne lepe veze.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je jako dobro. Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete imati sasvim dovoljno energije i u kojem ćete se osećati dobro. Pred vama su povoljne okolnosti.

BIK

PROČITAJTE JOŠ:

POSAO: Jedino čega sada treba da se čuvate jesu prevelika očekivanja. Ako ostanete sa obe noge na zemlji nema brige za vas. Možete da se nadate da će stanje biti u skladu sa očekivanjima.

LJUBAV: Ljubav vam dolazi sa osobom koja se pojavljuje preko kruga prijatelja. To će biti jedna lepa veza. Ako ste već u braku, moguće je da ćete biti malo udaljeni od partnera.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijima i kalcijuma. Pred vama je period u kojem možete da imate neke manje zdravstvene tegobe zbog nedostatka vitamina i minerala u organizmu.

BLIZANCI

LJUBAV: Niste u stanju da razgovarate o problemima koji vas muče na ovom polju, kao da nemate energije za to. Moguće je da vam partner zamera što ste prema njemu nekako zatvoreni.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Za polje zdravlja vam ovaj period nije preterano povoljan, očekuju vas neke kočnice i problemi koji vam stoje nad glavom.

Pritisak, glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg vas sreća prati. Moguće je poslovni uspeh povezan sa inostranstvom. Spremni ste da se posvetite stvaranju svog uspeha.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je rođena u nekom zemljanom znaku. Možete da očekujete priliku za početak jedne stabilne veze.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Možete da očekujete sasvim povoljan dan tokom kojeg nećete imati bilo kakve veće razloge za brigu na polju zdravlja.

LAV

POSAO: Povoljan je dan za promenu posla. Moguće je da ćete sasvim naglo i iznenada doneti takvu odluku. Spremni ste da se okrenete novim mogućnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za krvotok. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće vezane za cirkulaciju pa o tome svakako na vreme povedite računa.

DEVICA

POSAO: Pred vama je težak dan tokom kojeg možete da imate neke konflikte na poslovnom planu. Možete da očekujete da će vam situacija na neki način biti otežana.

LJUBAV: Imate utisak da je partner nekako nedefinisan. Moguće je da ste razočarani ili da pokušavate da prekinete vezu. Niste spremni da se dalje žrtvujete za takav odnos.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni nekim tegobama koji su vezani za vaš urogenitalni trakt pa povedite računa o tome.

Horoskop, astro, Zodijak, raskid

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Imaćete malo više obaveza nego inače ali ćete uspeti da se snađete. Nema kod vas problema na poslu. Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete situaciju.

LJUBAV: Dopada vam se jedna zanimljiva osoba o kojoj ne znate mnogo toga ili ona na neki način deluje misteriozno. Moguće je da ste spremni da se potrudite kako bi je osvojili.

ZDRAVLJE: Povedite računa o padu imuniteta koji bi sada kod vas mogao da bude naglašen. Spremni ste da se posvetite tome da stabilizujete svoje stanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vas odvesti do ljubavne veze koja može trajati na duže staze. Iskreno ćete se zaljubiti. Osoba koja vam se pojavila je ostvarenje vaših snova.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa srcem. Ukoliko vam je lekar prepisao terapiju uzimajte je na vreme.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas poslovna stabilizacija. Sigurno se osećate na svom radnom mestu i nemate razloga da brinete. Potrudite se da date sve od sebe kako biste postigli željeni uspeh.

LJUBAV: Očekuju vas nova dešavanja na ljubavnom planu sa osobom koja je istog porekla ili iz istog mesta kao i vi. Pred vama je dan u kojem ćete dosta lakše pokavati svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Jako je važno da vodite računa o svojoj ishrani i da se posvetite tome da unosite zdrave namirnice.

PREPORUČUJEMO I:

 

JARAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za pregovore ili bilo kakav vid poslovnog ubeđivanja ili pokretanje nove saradnje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Lepo se osećate kada flertujete sa jednom osobom ali još uvek niste sigurni da li želite i nešto više od toga. Spremni ste da držite i druge opcije za svaki slučaj otvorene.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati sasvim stabilno stanje u narednom periodu. Nema loših pokazatelja za bilo kakve tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Na emotivnom planu imate maksimalno poverenje u voljenu osobu sa kojom ste stvorili generalno dobar odnos. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke poteškoće.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Važno je da vam obroci budu dovoljno izbalansirani. Izbacite preteran unos masti, šećera i ostalh štetnih materija koje vam nisu od koristi.

RIBE

POSAO: Pred vama je prilika da ranije uđete u vikend atmosferu i da krenete da se odmarate od posla. Nema razloga da budete zabrinuti oko bilo čega, povoljan vam je dan.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Važno je da se potrudite da se dobro organizujete na ostalim poljima kako bi vam uvek ostalo dovoljno vremena i energije za odmor.