Žena, raskid, tuga, depresija
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Niste baš spremni da radite punom parom danas jer imate manji pad energije. Nemojte da se opterećujete previše. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako bi napravili predah od posla.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da u nekoj životnoj fazi nije bila baš sasvim iskrena prema vama. Moguće je da ovaj put niste spremni da oprostite njene greške i propuste iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da nađete više vremena za odmor. Kada ste iscrpljeni ne možete da funkcionišete baš najbolje a i imunitet vam tada opada.

PROČITAJTE I:

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Iščekujete razvoj situacije na poslovnom planu a i neka uplata vam takođe kasni. Postakete polako nestrpljivi i ne možete da dočekate da vam se neke stvari realizuju.

LJUBAV: Partner se povukao i ne možete da doprete do njegovih misli. Imate utisak da se nalazite u bezizlaznoj situaciji ali nije tako. Ako ste slobodni, samoća vam ne prija.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da vas muči tokom današnjeg dana. Potrudite se da povećate unos vitamina i da stvarate zdravije navike. Mogući su problemi sa prehladom.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

BLIZANCI

POSAO: Uspešno ćete ovaj radni dan privesti kraju. Lako ćete se izboriti sa svim poslovnim obavezama. Možete da očekujete da će sudbina da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje interesovanje ka vama. Današnji dan će biti jako zanimljiv. Potrudite se da pokažete da ste spremni za pozitivne događaje.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Pred vama je povoljan period u kojem nećete imati bilo kakve probleme na polju zdravlja.

RAK

POSAO: Ne treba da shvatate dešavanja oko vas previše kritično jer rasplet situacije tek treba da se desi. Potrudite se da ostavite emocije po strani kada je u pitanju posao i da se vodite raciom.

LJUBAV: Imate veliku dilemu kada je vaš brak u pitanju. Ne možete da prevagnete ni na jednu stranu. Želite porodicu ali niste zadovoljni ponašanjem koje partner pokazuje.

ZDRAVLJE: Smanjite stres i potrudite se da svaki dan nađete nešto čemu ćete se radovati. Vaš stav o životu i stvarima koje vas okružuju je ključan, pozitivno razmišljanje će vam pomoći.

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da niste spremni da neki projekat privedete kraju i da vam je potrebno još samo malo vremena. Nema razloga da požurujete sebe, stvaranje poslovnog uspeha je proces.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pred vama je jako povoljan dan za polje ljubavi. Nova poznanstva vam dolaze. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da povedete više računa o sebi. Pred vama je period u kojem možete da budete veoma osetljivi kada je u pitanju polje zdravlja.

DEVICA

POSAO: Uspešni ste u svom poslu i zadovoljni ste svim onim što ste do sada ostvarili. Očekuje vas povoljan dan. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Prija vam da sa voljenom osobom budete na distanci neko vreme. Na taj način ponovo gradite i upoznajete sebe. Moguće je da vas samoća leči od svih emotivnih razočarenja.

ZDRAVLJE: Generalno dobro zdravlje. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom planu danas. Pred vama je period u kojem ćete biti stabilni i zadovoljni sobom.

Ljubav, novac

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Neke greške koje ste pravili sada možete da ispravite bez većih posledica. Pred vama je povoljan period za ponovnu analizu i za promene. Uradite ono što je do vas da situaciju poboljšate.

LJUBAV: Moguće je da vam voljena osoba zamera dosta toga i da generalno nemate baš dobar odnos. Pred vama je faza u kojoj će postojati mnogo tenzije i nesporazuma.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Pred vama je period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude na neki način osetljivo. Pogotovo ste skloni vraćanju starih i hroničnih problema.

ŠKORPIJA

POSAO: Nekada imate utisak da su sve važćne obaveze na vama i da vam niko ne pomaže sasvim dovoljno. Za sada je stanje stvari takvo kakvo jeste, pa nemojte bežati od odgovornosti.

LJUBAV: Odnos između vas i partnera se iz dana u dan menja. Niste zadovoljni situacijom i razmatrate razdvajanje. Ako ste slobodni, imaćete priliku za neku avanturu danas.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama sa organima za varenje pa pazite na ishranu.

Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Iako imate naporan i buran poslovni tempo, ne skidate osmeh sa lica. Vi ste veoma vredni i preduzimljivi. Spremni ste da date svoj maksimum kako bi ostvarili poslovni uspeh.

LJUBAV: Partner pokazuje veliku dozu ljubomore, što vas samo odbija od njega. Moguće je da su vam odnosi zahladneli i da iz tog razloga sve ide nizbrdo. Dolazi vreme za promene...

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i sve štetne materije. Ako imate od ranije neke probleme sa plućima sada je trenutak da budete oprezniji.

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do poslovnog napredovanja koje je u potpunosti zasluženo. Spremni ste da preuzmete zasluge za sve poslove koje ste obavili dobro.

LJUBAV: Priželjkujete nova dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Ipak, nije vam lako da pređete preko ponosa i da napravite prvi korak. U ovom trenutku odlučujete da li ćete se boriti za ljubav.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati probleme sa hormonalnim nestabilnostima i promenama i da će vam zato i raspoloženje oscilirati. Oko svega se na vreme posavetujte sa lekarom.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Uporni ste i nećete odustati od ideja koje imate jer smatrate da samo na taj način zaista možete naći izlaz iz svega. Vama je jako važno da se borite za prave vrednosti.

LJUBAV: Sa voljenom osobom niste taktični, komunikacija vam je često hladna i kao da to ne primećujete. Moguće je da ćete imati neke iznenadne svađe i probleme u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Pazite na svoju ishranu i navike. Moguće je da ćete biti skloni većim problemima na ovom planu. Potrudite se da nađete vremena za savetovanje sa nutricionistom.

RIBE

POSAO: Nije vam povoljan dan pa su mogući manji gubici i ostale negativne promene. Nemojte da očekujete previše. Nemojte da rizikujete ni sa poslom ni sa novcem danas.

LJUBAV: Razočarenje kroz koje ste prošli treba da vas učini jačim. Vreme je da menjate svoj pogled na svet, ljubav i ljude. Sa novim iskustvima možete da nađete pravu sreću.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi na polju zdravlja. Današnji dan vam nije povoljan i možete da budete veoma osetljivi. Potrudite se da više brinete o svojim potrebama.

Glavobolja Migrena

Shutterstock

Foto: Shutterstock