devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd
Shutterstock, ilustracija
moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen, suknja, patike

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Jesmo li pravi maheri ili nas moda ni najmanje ne zanima, zapisano je u zvezdama...

Baš kao i u sva druga područja života, zvezde su upetljale svoje prste i u naš ukus. Tako horoskopski znak kojem pripadamo utiče na to koliko stila imamo i kako se snalazimo u modnim trendovima.

PROČITAJTE I:

 

BIK

Pripadnicima ovog znaka nikada nije problem uložiti u kvalitetne i klasične komade za koje znaju da će to biti dugoročno isplativa investicija. Ipak, to ne znači da ne prate i nove trendove. Štaviše, činjenica je da mogu obući nezamislive kombinacije i svejedno će izgledati neverovatno dobro. Njihov osećaj za modu je nepogrešiv.

devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

Dominantni Lavovi uživaju u pohvalama na svim životnim područjima pa se silno trude u svakoj situaciji biti najbolje obučene osobe u društvu. Njihove kombinacije dokaz su da se modni rizik itekako isplati. Takođe, vode računa o kvalitetu materijala i vrlo im je važno da im odeća pristaje kao da je šivena po njima.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

Vole pratiti trendove i odeću koja je trenutno u modi, ali nikada neće obući nešto samo zato što je moderno. Između njih i modnih komada koje će kupiti prvo se mora dogoditi klik. Obožavaju klasične krojeve, ali vrlo rado će se poigrati odvažnim materijalima, bojama i uzorcima.

Znak Zodijaka koji nema mira, stalno su hiperaktivni! Izluđuju ljude!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 11:30 Teško ih je ispratiti... Foto: Shutterstock, ilustracija Njihova ogromna potreba za uzbuđenjem ponekad je iscrpljujuća. Kako bi postigli osećaj smirenja, najbolje bi im bilo da se osame. ONI DONOSE NAJBOLJE ODLUKE ZBOG SVOG DARA Saznajte koja tri horoskopska znaka imaju ubedljivo najizraženiju intuiciju!

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!