ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,
Shutterstock, ilustracija
ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U pitanju je Blizanac.

 

Taj društveni, poznati i jako duhovit tip koji čak i kada je sa vama, imate osećaj da nije prisutan, zbog čega vas neprestano tera da ga jurite.

PROČITAJTE I:

 

Blizanac ne voli da se oseća sputano. Čak i kada je u vezi, to će jedva prihvatiti čemu najbolje svedoče njihove partnerke.

Nema nikakve veze sa svojim horoskopskim komšijama, osetljivim Rakom i patrijahalnim Bikom. On je loš momak zodijaka i baš zato može da se pohvali najvećim brojem žena.

Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne mora da bude lep, dovoljno je samo da bude Blizanac. Njegovo oružje je upravo njegov horoskopski znak, a koliko ga želimo u životu, toliko je u stanju da nas povredi.

Sa Blizancem ćete se uvek lepo provesti, ali to je sve što od njega i treba očekivati. Čim poželite nešto više, verovatno će vas dovesti do ludila.

Nikada nije znao šta želi, a nikada to neće ni saznati. Jedino u šta je siguran jeste da želi da vas zasmejava, odličan je u seksu, ali voli da nestaje i u ne voli dugo da se zadržava na istom mestu.

Ako zavolite jednog Blizanca, morate imati mnogo razumevanja. Pustite ga da bude slobodan i da uvek ispoljava svoju prirodu - jedino tako će ostati vaš.

Stiže pun Mesec u Biku - uživajte! Konačno je sreća na vašoj strani!

AUTOR: Noizz/M.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 12:55 Pun Mesec menja sve! Foto: Shutterstock, ilustracija Mesec prelazi preko Urana pa u utorak na 20. stepenu Bika će da bude u opoziciji u Škorpiji. Bik voli dobro da zamezi, da posluša dobru muziku, obuje ručno rađene cipele, zamota se u svilu i sve zalije dobrom kapljicom.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!