NJIMA JE ŽIVOT PESMA Četiri najkreativnija znaka Zodijaka!

Oni izražavaju svoju kreativnost u svim poljima života!

Pevačica, studio, muzika, umetnost, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako se umetnici rađaju u svim znakovima, najviše se umetničkih duša ipak rađa u sledeća četiri znaka zodijaka.

 

Bik

Bikovi su veliki estetičari. Njima je izuzetno bitno u kakvom prostoru žive, kakve umetnine im vise na zidovima, ali ono što im je najvažnije je kako izgledaju. Upravo zato se njihova umetnička nota vidi u vrlo kreativnom načinu šminkanja i oblačenja po čemu se razlikuju od drugih.

URADITE OVO KADA PROĐE RETROGRADNI MERKUR Obavezno poslušajte 10 saveta i gledajte kako vam se život menja iz korena, ali na bolje!

Lav

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje i od malena sanjaju o tome da postanu glumci, pevači ili bilo šta drugo što će ih učiniti slavnima. Ono što im ide u prilog su mnogobrojni talenti kojima su obdareni pa im uglavnom svaka umetnost kojoj se posvete ide od ruke, bio to ples, pevanje, gluma ili nešto slično.

HOROSKOP ZA 30. AVGUST Povedite računa ako planirate da idete na put! Vozite pažljivo!

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes
Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Rakovi kroz kreativnost iskazuju svoje emocije. Obožavaju slikati, fotografisati, pevati i raditi bilo šta što im može poslužiti kao "izduvni ventil". Ipak, ne vole pažnju i scenske nastupe pa svoj dar uglavnom zadrže za sebe.

 

Vodolija

Vodolije su izuzetno inovativni i genijalni po pitanju svoje umetnosti. Obožavaju raditi na projektima kakvi još nisu viđeni, a njihova natprosečna inteligencija i smirenost im jako pomažu da u tome uspeju.

Evo šta doživotni horoskop naših predaka predviđa za vaš znak!

Doživotni horoskop naših starih otkriva kakva vas čeka sudbina. Poslednjih 200 godina, astrološko tumačenje iz "Narodnog večitog kalendara" intrigira ljude, a evo šta predviđa za vaš znak. Foto: Shutterstock, ilustracija JANUAR (ili Vodolija) Ko se pod ovim znakom rodi biće mnogo govorljiv, dosetljiv, nepostojanog mišljenja, tojest, jedno govori a drugo misli, Iskren je i prostodušan, mnogo pije i za čas se razgnevi i plane.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi