Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare
Shutterstock
Novac, žena, sreća, bogatstvo, pare

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i ne možete da se organizujete na pravi način. Današnji dan vam nije sjajno postavljen. Moguće je da ćete biti prilično haotični.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su mogući kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni tome da imate česte glavobolje a osetljiv vam je i predeo oko slepoočnica.

BIK

POSAO: Rešili ste da neke svoje odluke zadržite za sebe. Može se reći da ćutite i radite svoj posao, ne obazirete se mnogo na druge. Najvažnije vam je da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali u skorijem vremenskom periodu. Uskoro je moguć neki nov susret sa njom. Spremni ste da joj pokažete svoja osećanja ovaj put.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas zbog nervne napetosti koju osećate. Potrebno vam je neko vreme da se malo opustite i da se rasteretite od problema.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć je početak nove veze danas. Pred vama su jako lepa dešavanja i trenuci u kojima ćete uživati. Možete da očekujete da će vam biti jako lepo sa voljenom osobom.

RAK

POSAO: Moguće je da ćete imati manji problem na poslu. Neka dešavanja dolaze sasvim neočekivano. Važno je da u svakom trenutku budete svesni koji su vam prioriteti.

LJUBAV: Možete da se nadate strastvenom susretu sa jednom osobom koju poznajete već duže vreme i sa kojom ste imali prijateljski odnos. Ako ste u vezi, skladan je odnos sa partnerom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

LAV

POSAO: Moguće je da imate čak i previše samopouzdanja, pa to kolegama izgleda kao da im namećete vašu volju... Nije vam lako da baš sa svima postignete odnos sa kompromisima.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu. Moguće je da ćete imati i probleme sa upalama mišića. Ukoliko trenirate i aktivno se bavite sportom nađite i dovoljno vremena za odmor.

DEVICA

POSAO: Danas je idealan dan za početak novog posla. Ukoliko imate privatni biznis možete da očekujete poboljšanje. Uskoro vam dolazi dosta bolja faza na polju finansija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju zdravlje. Iskoristite današnji dan za uživanje.

 

VAGA

LJUBAV: Mogući je da vam se dopada osoba rođena u znaku Lava ali i da osećate neku dozu nesigurnosti u njenoj blizini. Ni sami niste sigurni na koji način biste trebali da joj priđete.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da veoma posvećeno radite na stvaranju boljih poslovnih uslova za sebe. Jako vam je važno da na ovom polju ostvarite svoje ciljeve kako bi bili uspešni.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora. Nađite više vremena za san. Potrudite se da sa svoje strane napravite dobru organizaciju kako biste mogli da spavate i da se opustite.

STRELAC

LJUBAV: Voljena osoba je raspoložena i na vas prenosi puno pozitivne energije. Dobro se osećate kada ste pored nje. Zajedno možete da postignete dosta toga u životu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

JARAC

POSAO: Konačno ćete čuti neke lepe vesti na koje čekate već neko vreme. Dobar je dan pogotovo ako se bavite trgovinom. Imaćete dobru zaradu i sreće sa finansijama.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima. Moguće je da ćete imati neke probleme sa bolovima i upalama. Na vreme se javite vašem lekaru kako bi obavili detaljan pregled.

Pare, novac, zarada, dinari, dinar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će na vas ostaviti veoma dobar utisak. Možete da očekujete da ćete uskoro ući u novu vezu sa njom.

RIBE

POSAO: Nova poslovna dešavanja vas očekuju, pa je jako važno da za njih budete spremni. Budite dobro organizovani i posvetite se tome da obavite sve kako treba.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom. Potrudite se da idete na redovne lekarske preglede i da vodite računa o sebi. Važno je da pazite i na zdravlje kompletnih reproduktivnih organa.