Drugarice, moda, prijatelji, ogovaranje, tračaranje, tračare
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja će vas zainteresovati. Pred vama je period u kojem možete da očekujete i priliku za značajnije poboljšanje zarade.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje prilično napeta i vi ste zbog toga jako nezadovoljni. Moguće je da ste sve bliži mogućem prekidu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju i posvetite se tome. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan period za polje karijere. Uspećete da sklopite neke nove, važne kontakte koji bi mogli da okrenu vaš poslovni plan u jednom drugom smeru.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivom flertu sa Jarcem. Generalno sada više težite stabilnosti na polju ljubavi i prija vam da imate partnera koji je zreo, odgovoran i staložen.

ZDRAVLJE: Opustite sa dragim ljudima. Možete da očekujete da ćete danas biti dobrog zdravlja i da će vam generalno prijati da se krećete i komunicirate u većim krugovima.

BLIZANCI

POSAO: Nećete imati nikakve brige i probleme. Povoljan je dan za odmor ili neko putovanje radi zadovoljstva. Možete da očekujete da će danas sreća da bude na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi preko prijatelja. Pokušajte da budete direktniji i otvoreniji. Veoma uskoro bi mogla da vam se desi neka nova veza.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju. Možete da očekujete da ćete biti skloni manjim tegobama.

Prehlada

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Za sada se zadovoljite malim promenama jer do velikih ne možete još uvek da dođete. Potrebno je da budete strpljivi uporni i istrajni kako bi na poslovnom polju ostvarili sve.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom prema kojem i dalje gajite dozu emocija. Moguće je da vam je teško i da jednostavno ne želite da pustite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas faza u kojoj ćete na neki način imati probleme sa zdravljem. Idite na redovne lekarske preglede i vodite računa o sebi.

LAV

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan za posao. Nemojte da počinjete važne projekte sada. Potrudite se da na vreme završite svoja stara zaduženja i neka vam to bude maksimum.

LJUBAV: Uskoro ćete ući u vezu koja može trajati. Ukoliko već imate partnera, stanje sa njim sada oscilira, toplo- hladno. Moguće je d aniste zadovoljni vašom vezom.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj vas prati. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti prilično skloni problemima na polju zdravlja, pa je važno da povedete više računa o sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Nemojte da dopustite sebi da zbog manjka strpljenja počnete da pravite veće probleme na polju posla. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor kako bi se malo oporavili.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju vam poklanja novi udvarač. Možete da očekujete još iznenađenja na ljubavnom polju. Ako ste zauzeti sa partnerom vam slede komplikacije.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim stanjima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati naglašene probleme sa zdravljem i u kojoj vam neće biti ni malo lako da sve to rešite.

Rak pluća

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Očekuju vas važna dešavanja na poslovnom planu pa je zato važno da ostanete maksimalno fokusirani na svoje obaveze. Nemojte da propuštate važne rokove.

LJUBAV: Moguće je da vodite velike borbe sa voljenom osobom i da vam je sve teže da dođete do kompromisa. Pred vama je period u kojem ćete imati naglašene poteškoće.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu ramena i vrata je naglašena kod vas u narednom periodu. Prijaće vam masaža ali takođe i bavljenje nekim vežbama koje su korisne za vrat i leđa.

ŠKORPIJA

POSAO: Mogući su novi preokreti kada je u pitanju poslovno polje. Pokušajte da se prilagodite okolnostima koje se menjaju i na taj način ćete uspeti da ostvarite sve što želite.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da zajedno sa voljenom osobom napravite plan kojeg ćete se u budućnosti zaista pridržavati. Važno je da poštujete i cenite jedno drugo kao i da držite datu reč.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je veoma povoljan period u kojem će sve biti kako treba.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Ako ste želeli novo radno mesto, sada ga možete dobiti. Današnji dan vam je jako povoljan za posao. Pred vama je faza u kojoj ne biste trebali da imate veće probleme.

LJUBAV: Partner polako gubi strpljenje. Moguće je da je zavladalo veće zahlađenje između vas dvoje, pa vam to ne pada lako. Potrudite se da u komunikaciji budete iskreni i otvoreni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Očekuje vas period u kojem ćete biti često pod stresom što može prilično negativno da se odrazi na vaše polje zdravlja.

JARAC

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu i zadovoljni ste situacijom. Planirate još veći uspeh u budućnosti. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poslovni uspeh.

LJUBAV: Sa voljenom osobom nalazite zajednički jezik i rešenje problema koji vas je mučio u prošlosti. Ako ste slobodni, nema promena još uvek. Ovaj dan vam nije povoljan za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavobolji kojoj biste mogli da budete skloni u narednom perodu. Očekuje vas faza u kojoj vam neće biti lako da sve probleme rešite sami, pa se obratite lekaru.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza danas. Nemojte se mnogo uzdati u pomoć ljudi oko vas. Važno je da budete spremni da uzmete stvari u svoje ruke i da preuzmete inicijativu.

LJUBAV: Moguće je da ste pravili probleme u vašoj vezi ali i da vam je sada jako teško da pređete preko nekih partnerovih grešaka. Pred vama je faza koja može biti na neki način problematična.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas. U narednom periodu ćete biti skloni novim zdravstvenim problemima. Očekuje vas faza u kojoj će biti komplikacija kod vas.

RIBE

POSAO: Saradnja sa inostranstvom vam se može dobro isplatiti. Pozitivne promene vas očekuju ubrzo. Potrudite se da budete posvećeni poslu i da verujete i dalje u pozitivan ishod.

LJUBAV: Pred vama su zanimljiva dešavanja sa osobom sa kojom već duže vreme flertujete. Imate priliku da joj pokažete svoja osećanja i da uživate u lepim trenucima sa njom.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Pred vama je period u kojem ćete imati dobro raspoloženje, dosta energije i u kojem ćete generalno biti zadovoljni.

Magične reči za njegov horoskopski znak!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 11:00 Svaka osoba može se odobrovoljiti komplimentima, laganim flertom ili laskanjem. Važno je da naučite da pronađete prave reči za postizanje razumevanja i da zadržite ljubav. Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan "Briljantno! Nikada nisam videla nekoga da je uradio nešto takvo!"

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati