Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Shutterstock, ilustracija
Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete manji pad koncentracije ali ne biste trebali da imate neke značajnije probleme na polju posla. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način u sukobu sa samim sobom kada je u pitanju vaše ljubavno polje. Pred vama je period u kojem ćete imati velike dileme i nesigurnosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Povedite računa o mogućim problemima sa alergijama. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Finansijski vas očekuje poboljšanje ali se poslovno mogu pojaviti neki manji problemi. Važno je da ostanete dovoljno pribrani bez obzira na komplikacije oko vas.

LJUBAV: Imate neke strahove i sumnje u vezi voljene osobe... Moguće je da vam intuicija govori neke stvari koje treba da poslušate. Nemojte da idete protiv sebe i svojih osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke psihosomatske tegobe. Potrudite se da nađete način da se malo opustite.

BLIZANCI

POSAO: Niste sasvim sigurni da li da prihvatite nove poslovne odgovornosti ali u nekom trenutku deluje i da nemate izbora. Važno je da budete spremni na kompromise.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ulazite u dosta tešku fazu za komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da vam se uskoro bliži razvod i neke važne odluke koje ćete doneti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku. Možete da očekujete manje probleme sa organima za varenje, pa je važno da pazite šta jedete. Moguća je i gorušica kao i problemi sa probavom.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Manjak volje utiče na vas tako da određene poslove odlažete u nedogled. Moguće je da vam treba više vremena da neke stvari završite. Potrudite se da pokažete dovoljno odgovornosti.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je stabilan i nemate neke veće probleme na ovom polju. Ako ste slobodni za sada vam još nije lako da nađete pravu osobu za sebe.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Pred vama je period u kojem će biti važno da povećate unos vitamina i minerala i da povdete više računa o načinu ishrane i stilu života.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Možete da se nadate generalno stabilnoj i mirnoj atmosferi na ovom polju.

LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i srećni pored voljene osobe. Zajedno maštate o budućnosti koja može biti još bolja za vas dvoje. Potrudite se da uvek budete iskreni prema partneru.

ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije u sebi. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilno stanje na polju zdravlja. Posvetite se bavljenju sportom, fizička aktivnost vam prija.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete danas imati neka ometanja na poslu ili će biti odugovlačenja na koje ne možete vi da utičete. Potrudite se da se ne nervirate previše oko stvari koje ne možete da promenite.

LJUBAV: Dobro se osećate kada ste na manjoj distanci od partnera. Vaša samoća vam nedostaje već duže vreme i prolazite kroz lične krize. Ako ste slobodni, niste zainteresovani za novu vezu.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate manje srčane probleme. Povedite računa pogotovo ako ste već do sada imali probleme sa pritiskom.

VAGA

POSAO: Skloni ste pravljenju manjih grešaka na poslovnom planu ali ne bi trebalo da bude drastičnih promena. Možete da očekujete generalno miran i povoljan dan.

LJUBAV: Moguće je da ćete se veoma lako i nepromišljeno upustiti u svađu sa voljenom osobom, koja može imati veće posledice. Potrudite se da razmislite pre nego što nešto kažete.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni problemima. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti teži. Potrudite se da odmarate i da se posvetite sebi i potrebama svog organizma.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas jako dobra poslovna prilika. Prepoznaćete je u pravom trenutku i iskoristiti je na pravi način. Možete da se nadate da ćete uskoro uspeti da ostvarite veći poslovni uspeh.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da shvatite šta želite. Dvoumite se između dve osobe koje nemaju skoro ništa zajedničko- osim vas. Moguće je da još nećete doneti odluku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Povedite računa o svojim navikama, izbegavajte hladna i gazirana pića i potrudite se da se utopljavate. Unosite više vitamina C.

STRELAC

POSAO: Imate utisak da neko na vas vrši pritisak i ne volite da radite u takvoj atmosferi. Dosta toga vas sputava pa ne možete da se organizujete baš onako kako biste želeli.

LJUBAV: Ne dopada vam se partnerova potreba da vas kontroliše, kao ni posesivnost koju pokazuje u odnosu sa vama. Moguće je da ćete zbog njegove ljubomore biti spremni i na prekid veze.

ZDRAVLJE: Generalno se osećate dobro. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima tokom današnjeg dana.

Stres, nervoza, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Današnji dan ćete provesti negde van poslovnog okruženja, prija vam da se malo odmorite i opustite. Bićete rasterećeni i imaćete priliku da se pozabavite nekim drugim stvarima pored posla.

LJUBAV: Imate prevelika očekivanja i na neki način ste idealizovali partnera... Postepeno ćete shvatiti da on nije kakav ste mislili da jeste. Vreme je da se pomirite sa realnim stanjem stvari.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena. Moguće je da vam neće biti lako da neke stvari na ovom polju rešite. Zbog preteranog stresa u poslednjem periodu vaše zdravlje strada.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste planirali saradnju sa inostranstvom uspećete da je realizujete u kraćem vremenskom periodu. Možete da očekujete da će vam se danas ukazati faktor sreće.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i uživate u svakom trenutku koji provedete pored voljene osobe. Moguće je da ste potpuno u oblacima i da na neki način malo idealizujete partnera.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa niskim pritiskom. Potrudite se da redovno jedete i da unosite više tečnosti.

Glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Očekuje vas malo teži dan za polje posla, pa je najbolje da se pripremite za komplikacije. Važno je da probleme rešavate kako vam dolaze, da ih ne odlažete.

LJUBAV: Partner bi mogao da vam zameri neke greške koje ste pravili. Moguće je da ste bili nesmotreni ili nepažljivi u vezi nekih stvari. Pokažite mu da ste spremni da se menjate.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. U prethodnom periodu ste bili preopterećeni na neki način, pa sada vaše zdravlje zbog toga trpi. Nađite više vremena za kvalitetan san.