moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

U mesecu oktobru, svi pripadnici ovog znaka bi trebalo više pažnje da usmere ka svojim emotivnim partnerima. Bićete osetljivi na promene, te ukoliko dođe do rasprave ili svađe, neće se bajkovito završiti. Zato se potrudite da kažete svoje mišljenje na lep način i u pravo vreme, ukoliko se ono ne podudara sa mišljenjem vaše voljene osobe i na taj način ćete izbeći tenziju i neprijatnost. Slobodni Ovnovi neće biti ni malo statični u ovom mesecu. Skakaćete iz akcije u akciju, iz flerta u flert ali do ozbiljne veze neće doći.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Ukoliko ste u vezi ili braku, vaš odnos će biti na ivici. U vašu ljubavnu vezu prste će umešati treća osoba, koje će samo paliti vatru, izazivati nervozu koja će vas podstići na svađu i raspravu.

Ovo će biti test za vaš emotivni odnos.

Morate zajedničkim snagama da odolite raspravama i tenziji i ukoliko to uspete, nema zime za vas u narednom periodu.

Slobodni pripadnici ovog znaka će biti u komunikaciji sa nekoliko osoba, međutim, do kraja meseca će se izdvojiti jedna koja vam je zapala za oko.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanac

Kako se bliži kraj godine, trebalo bi da neke račune svedete na nulu. Ukoliko ste u odnosu koji vam ne prija, koji vas umara i zabrinjava, što pre na tu priču stavite tačku i okrenite se novim ljubavima.

Međutim, ako u vašoj vezi ili braku imate mnogo nesuglasica, ali je ipak ljubav jača pa ne odustajete od toga, potrudite se da sa emotivnim partnerom nađete zajednički jezik kako ne biste još više komplikovali.

Sa druge strane, ukoliko u vašem odnosu sve cveta, i već dugo planirate da pređete na viši nivo, ovo je idealan trenutak.

Slobodni Blizanci će najviše vremena provesti sa prijateljima.

Rak

Svi pripadnici ovog znaka koji su zauzeti će u početku meseca imati uobičajan odnos sa emotivnim partnerima, međutim, kako se oktobar bude bližio kraju, tako će postajati sve dinamičnije, i to u pozitivnom smislu.

Naime, mnogo više vremena ćete provoditi sa voljenom osobom, uvek ćete biti od akcije, nećete imati mira i to će vas činiti veoma zadovoljnom i srećnom.

Ukoliko tako ostane i u narednim mesecima, možete isplanirati i neko zajedničko putovanje.

Slobodni Rakovi će izgubiti kontakt sa nekoliko bliskih ljudi. Neće vam biti nimalo lako, ali očekujte lepše dane u narednim mesecima.

Konac, crveno, ljubav, magija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Lav

U ovom mesecu svu svoju pažnju ćete usmeriti ka voljenoj osobi. Ukoliko do sada niste imali sjajan odnos i često ste dolazili u krizne situacije, sada ćete mnogo realnije da sagledate i da vidite gde postoje propusti.

Uvidećete gde zaista postoji problem, a gde ste paničili bez razloga. Zatim ćete zajedničkim snagama da rešite nesuglasice i uživaćete u zajedničko provedenom vremenu.

Slobodni Lavovi će upoznati veoma interesantnu osobu. Odmah će vam se zavući pod kožu, a ubzro će vam samo ona biti u glavi. Međutim, oprezno sa postupcima.

PREPORUČUJEMO:

 

Devica

Kada je u pitanju ljubav, sve Device će biti ludo zaljubljene i neizmerno srećne. Ukoliko ste već dugo u braku ili vezi, vaš emotivni partner će učiniti sve da ponovo osetite leptiriće u stomaku.

Priznaćete, veza vam je već upala u rutinu koja postaje monotona. Međutim, svaka sitnica koja bude dolazila od vaše voljene osobe i te kako će vam značiti.

Ako ste slobodni, do ušiju ćete se zaljubiti u osobu koju već dugo poznajete ali će vam se putevi tek ukrstiti u ovom mesecu.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, kondom, zaštita

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Povezanost u ovom mesecu će biti mnogo viša za sve pripadnike ovog znaka. Kako sa emotivnim partnerom, tako i sa prijateljima, članovima porodice, komšijama i ostalim dragim ljudima.

Lepo rasporedite vreme i nađite nekoliko sati za druženje i zabavu. Sa voljenom osobom provedite nekoliko dana u vikendici ili u na turističkom mestu.

Sa članovima porodice popričajte o lepim temama, sa prijateljima se provodite. Bitno je da sve izbalansirate kako bi sve teklo glatko. Slobodne Vage će takođe provoditi vreme sa najmilijima.

Škorpija

Već dugo želite da se neke stvari u vašoj vezi ili braku promene, međutim, ne znate kako da započnete razgovor sa emotivnim partnerom na tu temu.

Plašite se njegove reakcije jer ne želite pogrešno da vas razume. Međutim, nećete moći ni ovako doveka.

Zato, mirnim i staloženim tonom obrazložite voljenoj osobi šta vam smeta u vašem odnosu, a onda mu predložite da zajedno dođete do rešenja kako biste i vi i on bili zadovoljni.

Slobodni pripadnici ovog znaka, u ovom meseću će ići iz avanture u avanturu.

Uživaćete u svakoj sekundi, flertovaćete i šarmirati suprotan pol, međutim, i vaše srce će na kraju meseca biti na udaru ljubavi.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Zauzeti Strelčevi će u mesecu koji je pred nama imati klimav emotivni odnos. Nesigurnost u emotivnog partnera će svakog dana biti sve veća i veća iako konkretan razlog nemate.

Pokušaćete da sakrijete napade ljubomore i nervoze, ali će vaša voljena osoba to primetiti. Otvoreno porazgovarajte sa partnerom i vidite da li postoji problem ili je sve u vašoj glavi.

Nekada je sve samo plod naše mašte i strepnje. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će početi više pažnje da obraćaju na kolege sa posla, možda i dođe do neke romanse.

Jarac

Zauzeti Jarčevi vraćaju se polako radnim obavezama, kao i ostali horoskopski znakovi. To znači da će u narednih mesec dana maksimalno biti usmereni ka tom segmentu vašeg života.

Moguće je da će vaš ljubavni život trpeti zbog toga. Ukoliko ste u vezi ili braku, objasnite emotivnom parteru kako stvari stoje da ne bi došlo do napetih situacija, svađa, tenzije i nesuglasica.

Verujemo da će vas on razumeti i podržati. Slobodni Jarčevi će imati mnogo udvarača u ovom periodu, međutim, nijedan vam neće zapasti za oko.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia

Vodolija

Veoma mudro i staloženo ćete reagovati na neke situacije koje će se desiti u narednom periodu.

Ne odnosi se to samo na krupne i krucijalne situacije, kada je potrebno da se donese velika odluka, već i na one svakodnevne, koje zapravo ni ne primetimo jer su nam ušle u rutinu.

Rešeni ste da dođete do nekih odgovora, što ćete u oktobru i učiniti.

Vaša voljena osoba će to primetiti, te će je još više privući ta stabilnost i trezvenost koju nosite u sebi. Slobodni pripadnici će uploviti u nov ljubavni odnos.

Ukoliko se potrudite na početku, možete da napravite dobre osnove za dalji napredak odnosa.

Ribe

U desetom mesecu imaćete osećaj da vam je neko stalno za petama. Ne volite da se petljate u tuđi veš niti da procenjujete ko, šta i kako nešto radi.

Vaša voljena osoba će takođe primetiti slična dešavanja, te će vam biti potrebna zajednička snaga, ljubav i poverenje da neke ljude udaljite od vašeg života.

Na taj način će vaša ljubavna veze procvetati, a vi i vaš emotivni partner nećete biti loše raspoloženi i pod stresom.

Slobodni pripadnici ovog znaka će ponovo početi da se viđaju sa bivšim partnerima. Međutim, neće obnoviti romansu.

Najstidljiviji horoskopski znakovi su oni, pocrvene za čas, a u ljubavi su strastveni!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 26.09.2019. 08:39 Neki ljudi su otvoreni kao knjige i nemaju baš nikakvog srama, dok se drugi stide svega i svakoga. Foto: Shutterstock, ilustracija Ako pripadate ovoj drugoj skupini, moguće je da je za to kriv vaš horoskop.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati