MESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Bikove očekuje STRES na poslu, a njih čeka LETNJA AVANTURA! Evo ko će imati zdravstvene probleme

Čeka nas pomračenje Sunca i retrogradni Merkur! Evo ko

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Astro prognoze za jul 2019: Ovaj letnji mesec će biti dosta turbulentan jer se dešavaju dve eklipse. Prva eklipsa, pomračenje Sunca je odmah 2. jula u Raku, gde se dešavaju razni preokreti u porodicama, sa roditeljima, u kući i emotivnim dešavanjima koja mogu biti pozitivna, a i negativna. Ovu eklipsu osećaju najviše Ovnovi, Vage, Jarčevi, Rakovi i Lavovi, jer se radi o Suncu koji je vladar Lava. Mnoge promene su aktivne pa budite spremni na njih jer mogu biti i bolne promene.

Merkur će biti retrogradan od 7. jula u Lavu sve do 19. jula i praviće kvadrat sa Uranom iz Bika što nam daje razne stresove i svađe pa se može ispoljiti u saobraćaju, avio letovima i drugim prevoznim srestvima pa budite oprezni. Ovaj aspekt donosi i moguć osećaj usamljenosti, izbegavanje svakodnevnog života uz maštu, lenjost, nejasne ideje, nepokretljivost.

 

Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpije, Ovnove, Vage i Jarčeve. Venera, planeta ljubavi, je od 3. do 28. jula u Raku i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpijama dok harmoniju mogu osećati Bikovi, Device i Jarčevi. Mars ulazi u Lava 2. jula i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osetiti sami Lavovi, Bikovi, Škorpije i Vodolije. On će biti u kvadratu sa Uranom veći deo meseca pa možemo očekivati nekontrolisane eksplozije, rasipanje energije, pogrešne reakcije, nesposobnost reagovanja, razne povrede koje pokazuje vaš lični horoskop.

Stres, nervoza, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Druga eklipsa, pomračenje Meseca se dešava u Jarcu 16. jula što nam može doneti vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane. Saturn u retrogradnom kretanju praviće konjukciju sa Južnim Mesečevim čvorom od 1 .do 12. jula pa pojedine osobe mogu očekivati ekstremno ograničavanje i krute lične navike dok gledano sa pozitivne strane mnoge osobe mogu postići uspeh baveći se stručnostima koje su neobjašnjive.

ČUVAJTE GA SE, VEOMA JE LUKAV! Ovaj znak je najveštiji MANIPULATOR

OVAN

Sada je vreme da popravite mnoge stvari koje su bile pogrešne. Mnogi Ovnovi mogu imati veći odliv novca, a posebno se to može odnositi na kućne i porodične troškove. Jako je naglašeno da imate više novca od drugih osoba ili špekulacija dok se kredit sada ne preporučuje. Vi koji imate partnera, sada je vreme da se harmonizuje vaš ljubavni život. Mnogi Ovnovi sada mogu da upoznaju novog partnera. Kako je Merkur retrogradan, pokušajte da ne reagujete na provokacije. Fizička i mentalna kondicija je dobra.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika
Foto: Shutterstock

BIK

Ovog meseca imate šansu da popravite komunikaciju sa okolinom. Moguća su poslovna kraća putovanja i mnogi kontakti. Retrogradni Merkur će stvarati probleme u vašem polju komunikacije pa dobro pazite da ne dođe do konflikta. Mnogi Bikovi mogu imati i ugrožene finansijske aspekte pa se ne nervirajte, jer do novca možete doći od kredita, pozajmljivanja, prodaje ili izdavanja nekretnine. Venera je u Raku pa možete imati odlične emotivne izlive sa postojećim partnerom ili poznanstvo sa novim. Pojedini Bikovi mogu imati zbog retrogradnog Merkura i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući. Mogući su stresovi i nesanica, a ipak zbog Venere u Raku dobra je fizička kondicija.

NIKAKO NE MOŽE BITI DOBRO! Počeo je RETROGRADNI MERKUR! Istine i zablude, i zašto OVA pojava ZAISTA utiče na naše ŽIVOTE

BLIZANCI

Vama će biti dobar ovaj mesec ako se potrudite, uspeh je zagarantovan u finansijama. Komunikacija je dosta naglašena i uspešna pa se sve dogovorite kada su poslovi i finansije u pitanju. U ovom mesecu vam se ne preporučuje da posuđujete novac ili podižete kredit. Sve vrste komunikacije za dogovore, pregovore, predavanja, radionice sada su otvorene i predstoji dobra zarada. Emotivno vi se više ne zadovoljavate samo rečima, sada tražite i dela ili neke nagrade, poklone a kako je Merkur retrogradan, onda može doći i do nesporazuma pa dobro obratite pažnju i budite tolerantniji. Potrudite se za odmor jer su naglašene nervoza, zamaranje i nesanica.

More, deca, porodica, odmor
Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

Ovo je vaš mesec pa ga lepo iskoristite, jer vam je samopouzdanje na vrhuncu. Krenite u realizaciju vaših projekata koje ste od ranije isplanirali. Eklipsa se dešava u vašem znaku pa malo zastanite i pripremite se za promene u narednom periodu. Što se tiče finansija, one su dobre i vi imate veću zaradu preko svoje profesije kojom se bavite. Iskoristite dobre prilike kada su finansije u pitanju. Mnogi Rakovi imaju ovog meseca šansu da dobiju kredit, ali ipak dobro razmislite koliko vam se isplati. Veliki trud i napor će uroditi plodom. Emotivno kod vas je Venera pa možete uživati u ljubavi sa postojećim partnerom, a i dobiti neki poklon od partnera koji vam može mnogo značiti. Kako je Merkur retrogradan, ako dođe sa partnerom do nesporazuma ne uzimajte mu svaku reč za zlo već mu oprostite. Što se tiče zdravlja, Mars napušta vaš znak i možete sada biti mnogo opušteniji, sa manje nervoze.

STIŽE PRAVA BOMBA PROMENA! Počinje RETROGRADNI MERKUR! Svaki horoskopski znak mora da se ČUVA ovoga!

LAV

Kod vas nisu naglašene neke veće poslovne i finansijske mogućnosti. Mnogi Lavovi zbog retrogradnosti planeta mogu doći do finansija od iznajmnjivanja nekretnina ili nekih brzih špekulacija, što vam donosi Jupiter iz Strelca i retrogradni Merkur. Emotivno vi imate najviše sreće tokom cele godine, pa je i ovaj mesec pod dobrom energijom ljubavi. Treba obratiti pažnju jer će Mars tranzitirati kroz vaš znak i Merkur će biti retrogradan pa se ne svađajte i gledajte da kroz neku kreativnu energiju izbegnete nervozu i stres. Kod mnogih Lavova je moguća tajna ljubav ili flert. Mars u vašem znaku vam može doneti mnogo energije, obaveza, stresa i prolaznih problema.

Stres, problemi, žena, umor
Foto: Shutterstock

DEVICA

Kod vas je izraženo ovog meseca druženje sa istomišljenicima, humanitarni radovi, uključenja u neke grupe, dok mnoge Device mogu da realizuju svoje planove. Srećne okolnosti su vam naglašene i priliv novca koji ste zaradili kroz vašu profesiju je siguran. Napokon će se vaše finansije uvećati. Nikako se ovog meseca ne preporučuju pozajmice niti krediti. Verovatno da ovog meseca možete nešto novca i odvojiti za neki lošiji period kada ne budete imali veće prilive novca. Emotivno, ako otvorite svoje srce onda ljubav vas direktno pogađa. U drugoj polovini meseca može biti neki nesporazum, jer je Merkur retrogradan pa budite tolerantni. Veća je naglašenost primanja ljubavi nego davanja pa dobro razmislite. Sada treba naći vreme za sebe i opuštanje da ne dođe do povećane iscrpljenosti, stresa i nesanice.

DEVICE SRAMEŽLJIVE, RIBE UMETNIČKE DUŠE Astrolozi potvrđuju! Evo šta LJUDI misle O VAMA na osnovu vašeg HOROSKOPSKOG ZNAKA!

VAGA

Vaše polje karijere je u prvom planu, pa ako niste dobili šta zaslužujete ili neku nagradu, sada potražite. Sa vašim šefom ili roditeljem sa kojim ste u nekoj krizi sada možete postići dogovor ako uopšte postoji nesporazum. Naglašeni su veći finansijski prilivi novca ako sklopite ugovor sa vašim poslovnim partnerom. Čuvajte se osobe iz okruženja koja čeka vašu grešku da bi vam zamerila. Merkur je retrogradan pa bi trebalo dobro razjasniti sve ugovore ili dogovore da ne dođe do greške. Moguće su i novčane dobiti od tuđe imovine koju vi niste stekli, od izdavanja nekretnine ili neke prodaje. Emotivno mnoge Vage će ostati u vezi, iako nisu u potpunosti srećne i zadovoljne. Pojedine Vage će svoju maštu preneti partneru da bi razbile monotoniju i dosadu svakodnevnice. Moguć je stres i anksioznost pa se odmarajte.

Recepcija, hotel, odmor
Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

Mnogim Škorpijama su naglašeni inostranstvo i stranci. Sve što ste planirali i ka čemu stremite sada može lepo da se uokviri i donese ishod. Ako ste u nekom parničnom postupku, sada se može završiti u vašu korist. Što se tiče finansija, još vam je Jupiter naklonjen pa gledajte da nešto uštedite za lošiji period. Merkur je retrogradan pa se ne preporučuju nikakvi krediti niti ulasci u zaduženja. Emotivno je povezano sa finansijama, pa ako nemate partnera vi ga možete pronaći u toj oblasti ili u nekom restoranu. Svi vi koji imate partnera izbegavajte svađe i čuvajte vašu ljubav. Merkur je retrogradan u drugoj polovini meseca pa se čuvajte nepovoljnosti. Više se družite sa pozitivnim osobama i čuvajte se stresa dok vam je energija dosta dobra.

VRELA AFERA NA POMOLU Horoskop otkriva koja to TRI znaka čeka LETNJA AVANTURA!

STRELAC

Planete ukazuju na to da vam je naklonjeno okruženje i da su vam povoljni aspekti za finansije koje nisu stečene sopstvenom zaradom već kroz kredite, nasleđa i od izdavanja nekretnina. Kako vam je naglašeno osmo polje, sada vam se ne preporučuje da uzmete zajam jer se neće isplatiti. Neki projekti bi trebalo da se preformulišu i isprave. Polje inostranstva i stranaca vam je naklonjeno za karijeru. Emotivno su naglašene vatrene strasti i mnogo bolje uspostavljanje komunikacije i intime sa potencijalnim partnerom. Kada bude Merkur u retrogradnom hodu, mogući su problemi sa partnerom pa obratite pažnju i ne svađajte se. Što se tiče zdravlja, više se odmarajte mada je Mars izašao iz vašeg polja psihe pa će sada biti mnogo lakši period za vas.

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje
Foto: Shutterstock

JARAC

Vi možete u ovom mesecu očekivati da zasijate u karijeri kada je javnost u pitanju. Mogući su novi ugovori, dogovori i partnerski odnosi. Pojedini Jarčevi mogu dobiti na nekim sudskim parnicama. Moguće su finansije preko kredita i pozajmica. Kako je Merkur retrogradan, dobro se preračunajte da li vam se to isplati. Emocije i polje ljubavi je palo u polje partnerstva pa ako ste sami, sada možete ući u neku dugoročnu i trajnu vezu dok zauzeti mogu postići dogovor gde su bili nesporazumi. Zbog retrogradnosti Merkura i položaja drugih planeta sada treba dosta paziti da ne pokvarite vašu vezu u partnerskim odnosima. Što se tiče zdravlja, Mars će tranzitirati vašim poljem psihe pa izbegavajte nervozu i pokušajte da se odmarate.

NIKO NE MOŽE DA IM ODOLI! U ova 4 znaka rađaju se NAJŠARMANTNIJE žene

VODOLIJA

Vi možete očekivati da se realizujete na poslovnom planu u javnosti. Što se tiče polja finansija, kod vas je izražen timski rad tako da ste tu na dobitku. Moguće su i srećne okolnosti kroz igre na sreću. Mnoge Vodolije mogu kroz polje i rad sa prijateljima zaraditi novac. Emotivno ste povezani sa retrogradnim Merkurom, jer je to vaše polje emocija i intime pa bi moglo doći do nesporazuma sa partnerom. Venera će vam davati mogućnosti da preko posla upoznate partnera u ljubavi, a kod pojedinih Vodolija će dati harmoniju u porodičnoj atmosferi. Zdravlje je mnogo bolje, ali ipak se odmarajte više

Stan, dom, kuća, par, veza, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

Ako mislite da uspete u poslu, treba da se dobro potrudite. Najveći uspeh možete postići ako ste u kontaktu sa strancima ili inostranim firmama. Ribe koje traže posao je najbolje da to urade u prvoj polovini meseca, jer kada Merkur krene retrogradno biće mnogo teže. Emotivno vama Venera u polju romantike daje velike šanse u ljubavi, pa ako ste slobodni i želite novu ljubav onda je slobodno potražite. Mnoge Ribe će doživeti pravi vatromet u ljubavi, a neke mogu potražiti i upoznati ljubav preko neke javne internet mreže. Zdravlje vam je pod aspektom stresa i anksioznosti pa potražite razonodu i opustite se.

PUCAJU OD SEKSEPILA Otkrivamo vam ubedljivo najlepši horoskopski znak! Pored njega niko nema šanse!

Voda, zdravlje, žena, lepota, vreme
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi