Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis
Shutterstock, ilustracija
Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da je vaša stabilnost na poslovnom planu trenutno ugrožena i da se ne osećate dobro zbog toga. Imate utisak da su pred vama neke veće promene.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom, zadovoljni ste vašom vezom. Ako ste slobodni za sada nema većih promena kod vas na ovom polju i na neki način stagnirate.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više sna. Potrebno je da nađete više vremena za odmor kako biste mogli da se regenerišete i oporavite na pravi način. Pred vama je promenljiv period na polju zdravlja.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete dobiti ponudu za dodatni posao. Pred vama je povoljna mogućnost da vam se zarada poveća. Potrudite se da ostanete posvećni svojim obavezama.

LJUBAV: Dobro se osećate pored svog partnera koji vam pruža maksimalnu ljubav i podršku. Emotivno ste ispunjeni i zadovoljni. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu i unos bilo kakvih štetnih materija, uključujući i alkohol svakako. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za jetru.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan tokom kojeg na poslovnom planu možete da ostvarite neki manji napredak. Pred vama je prilika da realizujete svoje poslovne planove.

LJUBAV: Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem partneru koji vam pokazuje ljubav i naklonost.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i povedite računa o kvalitetu hrane. Važno je da budete spremni da se posvetite stvaranju zdravijih navika kako bi vam i zdravlje bilo bolje.

posao, kolege, stres, tim, uspeh

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati nove poslovne probleme i komplikacije. Očekuje vas faza koja donosi manje stresove na ovom polju, pa vam neće biti ni malo lako.

LJUBAV: Važno vam je da zadržite bliskost koju ste imali sa voljenom osobom i trudite se da negujete vašu ljubav. Nije vam ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Potrudite se da unosite više tečnosti u svoj organizam kako biste uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja i bolje stanje kada je u pitanju rad vašeg metabolizma.

LAV

POSAO: Možete da očekujete potvrdu oko pokretanja posla koji ste planirali. Pred vama je generalno pozitivan dan. Spremni ste da se posvetite pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Očekuje vas pokretanje nove komunikacije sa osobom koju do sada niste primećivali u svom bliskom okruženju. Možete da očekujete da ćte imati zanimljive promene.

ZDRAVLJE: Čuvajte se infekcija i prehlada. U narednom periodu je kod vas veoma moguć pad imuniteta pa biste trebali da povedete više računa o svom zdravstvenom stanju.

DEVICA

POSAO: Neophodno je da se neke stvari menjaju ako želite da na poslovnom planu ostvarite bilo kakav napredak. Potrudite se da date sve od sebe kako bi rešili poslovne probleme.

LJUBAV: Moguće je da planirate brak sa osobom sa kojom ste sada u vezi. Imate potrebu da se vaša ljubav ozvaniči i stabilizuje. Ne želite da vaš odnos stagnira već želite pozitivne promene.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Moguće je da ćete u narednom periodu u većoj meri biti skloni nekim tegobama koje su vezane za vaše zube kao i za desni.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Možete da se nadate lepim vestima na ovom planu. Pred vama je šansa da pređete na neko bolje radno mesto. Nije vam ni malo lako da ostvarite baš sve što želite.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i važno vam je da pokažete svima kako je vaša ljubav stabilna i jaka. Daćete sve od sebe kako biste u ovom odnosu bili zadovoljni i vi i partner.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više aktivnosti. Moguće je da ste se malo uljenjili i da vam je kondicija u minus fazi. Pred vama je nepovoljan period za polje zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Ambiciozni ste i važno vam je da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Daćete sve od sebe kako bi napravili finansijski pomak. Posao vam je jako važna stavka u životu.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo otvoreniji u kontaktu sa osobom koja vam se dopada kako bi ona postala svesna vaših namera. Važno je da budete spremni da napravite prvi korak ka njoj.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe bi mogle da vas muče u narednom periodu. Povedite više računa o svom zdravlju i budite spremni da idete na redovnije kontrole na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Poradite na strpljenju jer ako budete bili preterano skloni afektu, možete imati veće probleme nego što je potrebno. Važno je da budete dovoljno smireni u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Prema voljenoj osobi ste često jako tvrdoglavi iako niste uvek svesni tog svog stava. Potrebno je da pokažete više spremnosti i volje za kompromisima kako biste bolje funkcionisali.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Pred vama je generalno povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni svojim stanjem na ovom polju.

drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Današnji dan vam protiče mirno i nemate previše obaveza. Možete da očekujete generalno dobro poslovno stanje kojim ćete biti prilično zadovoljni.

LJUBAV: Moguće je da vam se ukazuje prilika za obnovu kontakta sa osobom koju još niste preboleli. I dalje na neki način mislite da je ona vaša prava ljubav i teško vam je da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak bi mogao da varira kod vas, što vam stvara zdravstvene poteškoće. Bilo bi dobro da se oko svega posavetujete sa vašim lekarom i da odete na kontrolu.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da su vam se pojavili neki poslovni problemi i da vam je potrebna pomoć da ih rešite. Dosta toga možete uspešno da završite ako imate pomoć od strane okruženja.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa osobom do koje vam je stalo iako vam ona nije pokazala neke konkretne znake interesovanja. Moguće je da je vaš odnos i dalje na nekoj distanci.

ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv. Mogli biste da imate tegobe koje su vezane za kardiovaskularni sistem ali i za pluća. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega.

RIBE

POSAO: Pred vama je dan u kom ćete se pre svega baviti organizacijom novih poslova. Možete da očekujete da ćete biti veoma zauzeti i da će vam vreme na poslu proleteti.

LJUBAV: Moguće je da maštate o susretu sa osobom koja vam se dopada ali po tom pitanju ne preduzimate nikakvu inicijativu. Nije vam ni malo lako da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Očekuje vas period u kojem bi organi za varenje mogli da budu prilično osetljivi. Potrudite se da izbegavate hranu koja se teško vari.

devojke, naočare, sunce, sreća, radost, moda

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija