Internet posao prevara lap top svađa
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da se nadate odmoru. Poslovne obaveze vas danas neće opterećivati. Iako je ponedeljak pred vama je dan u kojem ćete biti rasterećeni po pitanju poslovnih obaveza.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja nije sasvim otvorena i teško joj je prići. Pred vama je novi ljubavni izazov. Spremni ste da osvojite njenu pažnju i da se oko toga dobro probudite.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete danas imati višak energije i da će vam biti potrebna fizička aktivnost kako bi se oslobodili viška stresa.

PROČITAJTE I:

Svađa raskid prevara plač problemi

Shutterstock

 

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji zahteva puno posvećenosti ali i kreativnosti danas je vaš srećan dan! Možete da očekujete da će vaše ideje biti odlično prihvaćene.

LJUBAV: Uživate u prijateljskom odnosu sa voljenom osobom. Smatrate da jedno pored drugoga imate sve što vam je potrebno. Možete da očekujete povoljan period.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je dobra faza u kojoj ćete biti generalno zadovoljni svojim zdravljem. Iskoristite maksimalno dan koji je pred vama za nove poduhvate.

PROČITAJTE JOŠ I:

devojke, drugarice, smeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate pokretanju promena na poslovnom planu. Dosta toga sada zavisi od vaših odluka. Važno je da budete spremni za novi početak i za nove poduhvate.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko posla. Moguće je da iz tog razloga ne smete sasvim otvoreno da joj priđete. Spremni ste da se postepeno udvarate i da gradite poverenje.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam plivanje i rekreacija. Posvetite se u narednom periodu bavljenju sportom. Biće vam potrebna bolja kondicija kako bi vam se stanje na ovom polju popravilo.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

RAK

POSAO: Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi na poslovnom planu. Sve ide onako kako ste se nadali. Očekuje vas dobar dan u kojem ćete biti veoma uspešni i posvećeni poslu.

LJUBAV: Prija vam vaša sloboda. Postoji osoba koja vam se udvara ali sa vaše strane nema dovoljno emocija prema njoj. Moguće je da ćete na kraju ipak da odbijete ponudu za vezu.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete sasvim dobro stanje. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate veće probleme na ovom planu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da očekujete generalno pozitivan dan za posao. Nećete imati veće probleme. Pred vama je period u kojem polako stvari dolaze na svoje mesto i sve se stabilizuje.

LJUBAV: Dolazi vam zanimljiva komunikacija i flert sa osobom rođenom u vazdušnom znaku. Očekuju vas lepa dešavanja. Ako ste zauzeti sa voljenom osobom ćete imati dobar odnos.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urinarnim traktom. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu. Idite na redovne lekarske kontrole i pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste nezadovoljni trenutnim stanjem na radnom mestu, imaćete priliku za prelazak na drugi posao. Potrudite se da iskoristite šansu koja vam se bude ukazala.

LJUBAV: Veoma je povoljan dan za početak nove veze. Potrudite se da otvoreno pokažete svoja osećanja. Važno je da sa voljenom osobom otvoreno razgovarate o svemu što se dešava.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim očima. Pazite da ne dođe do problema i komplikacija sa očima. Naredni period vam donosi neke oscilacije promene i na polju zdravlja.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju posao. Stabilnost vas prati i nemate razloga za brigu. Današnji dan vam je povoljan i ne biste trebali da se brinete previše.

LJUBAV: Uspećete da rešite neke probleme iz prošlosti. Sada sa partnerom imate dosta bolji i iskreniji odnos nego pre. Ako ste slobodni, nema još uvek početka nove veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući. Posetite stomatologa radi redovne kontrole i pregleda. Vodite računa o svojim navikama vezanim za higijenu i ishranu takođe.

Zubar, zubi, kamenac, osmeh, stomatolog

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Imate velika očekivanja i ambicije iz dana u dan sve više rastu. Potrudite se da se dobro organizujete. Da biste ostvarili svoje poslovne ciljeve moraćete da budete veoma vredni i uporni.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je bolja nego pre. Čini vam se da ćete dobiti priliku da budete sa njom uskoro. Uspećete da ostvarite bolji odnos u budućnosti.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća. Pred vama je period u kojem ćete biti malaksali i sa manjkom energije. Potrudite se da redovno proveravate krvni pritisak.

STRELAC

POSAO: Nije vam povoljan dan za poslovno polje, pa nemojte da rizikujete u bilo kom smislu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u kasnijem periodu a za sada budite strpljivi.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neki manji nesporazum sa voljenom osobom. Potrudite se da ne reagujete previše burno u prepirkama i konfliktima. Posvetite se lepšim temama.

ZDRAVLJE: Cirkulacija vam stvara probleme. Moguće je da ćete imati nestabilnosti na polju zdravlja danas. Pred vama je period u kojem generalno možete da budete osetljiviji.

Vrat, bol u vratu

Profimedia

Foto: Profimedia

JARAC

POSAO: Bićete veoma uspešni u poslu kojim se bavite. Polako gradite imidž koji će vam na duže staze biti od velike koristi. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim ponudama.

LJUBAV: Dopadaju vam se dve osobe ali ne znate sa kojom je veza perspektivnija. Imate veliku dilemu i teško vam je da donesete konačnu odluku na ovom polju. Dajte sebi vremena.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti solidnog zdravlja. Iskoristite povoljan period za fizičku aktivnost i bavljenje sportom.

VODOLIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da očekujete stabilizaciju poslovne situacije. Sreća je na vašoj strani. Vi ćete svojim novim idejama uspeti da ostvarite pomak na ovom polju.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada potrebno je da poradite na svom stavu. Nemojte biti preterano napadni. Budite strpljiviji i malo fleksibilniji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Potrudite se da bolje negujete svoju kožu. Posetite dermatologa kako biste dobili adekvatne savete na tu temu.

Svrab, nega, koža, psorijaza, bolest

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete imati priliku da ostvarite sve svoje planove. Poradite na strpljenju. Današnji dan vam nije povoljan pa izbegavajte bilo kakve važne poteze.

LJUBAV: Nema potrebe da krijete svoja osećanja od voljene osobe. Ona jedva čeka da joj otvoreno pokažete sve što vam leži na srcu. Vreme je za jedan iskren i otvoren razgovor.

ZDRAVLJE: Pluća su vam osetljiva. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pred vama je period u kojem možete da imate respiratorne probleme i poteškoće sa disanjem.

PREPORUČUJEMO I:

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija