Dvoje Par Momak Devojka Vino Flert Predigra Ljubav
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Kada su u pitanju finansije, moguće je da će biti nekih umanjenja ili dešavanja zbog kojih nećete biti sasvim zadovoljni. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni stresu.

LJUBAV: Uživate u zajedničkom društvu sa vašim partnerom koji je za vas izvor sreće i pozitivne energije. Možete da očekujete da će vam stanje u vezi biti generalno stabilno.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima sa zdravljem zuba i desni pa je važno da o tome povedete dovoljno računa.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na polju posla i možete da očekujete da će se stabilna situacija održati na duže staze. Možete da očekujete povoljnu fazu za posao.

LJUBAV: Poklanjate svoju pažnju i ljubav vašem partneru, stavljajući mu do znanja da ga bezuslovno volite. Ako ste slobodni odličan je dan da se desi neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati važna dešavanja na svim poljima pa zato možete biti hronično umorni i stalno u pokretu.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste vredni i očekuje vas dan u kojem ćete to i dokazati. Bićete zadovoljni ishodom posla. Možete da očekujete povoljan period koji vam donosi važna dešavanja.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Ona nije svesna vaših emocija. Pokažite joj kakav kontakt želite da ostvarite sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hroničnim problemima koji bi mogli veoma lako da vam se vrate u narednom periodu. Izbegavajte bilo kakve komplikacije na ovom polju.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste očekivali i da vam to stvara tenziju i stres. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim otežanjima i poteškoćama.

LJUBAV: Želite da popravite odnos sa vašim partnerom ali imate utisak da on ne sarađuje i da vam stalno tera inat. Nije vam povoljan period za početak veze ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati sasvim solidnu situaciju i da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Imate puno snage u sebi.

LAV

POSAO: Ispravljajte greške iz prošlosti, vraćate dugove i radite sve kako bi raščistili loše stanje od ranije. Spremni ste da se malo odgovornije posvetite rešavanju nekih problema.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u svoju novu emotivnu odluku i da razmatrate opciju predomišljanja ovaj put. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti malo neodlučni.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom. Generalno vas očekuje stresan dan pa lako može da se desi da dođe do problema sa hiper tenzijom. Pred vama je nepovoljan period.

Pritisak, glavobolja

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Okruženi ste poslovnim problemima i nije vam lako da sve rešite sami. Obratite se za pomoć osobi od poverenja. Važno je da uvek budete okruženi saradnicima na koje možete da se oslonite.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa partnerom iako vidite da se on poprilično udaljio od vas. Tražićete još jednu šansu da biste probali da spasite ljubav u koju i dalje verujete.

ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa srcem. Pred vama je faza u kojoj ćete biti podložni novim zdravstvenim tegobama.

VAGA

POSAO: Imaćete priliku da menjate radno mesto ako je to ono što želite. Generalno je danas sreća na vašoj strani. Očekuje vas povoljan period za nove odluke.

LJUBAV: Nadate se susretu sa osobom sa kojom imate flert već duže vreme. Sada ste spremni da joj pokažete svoja osećanja. Možete da očekujete povoljan dan za vaš odnos.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Izbegavajte hranu koja se teško vari. Pred vama je period u kojem će vam stomak generalno biti veoma osetljiv i podložan tegobama.

Devojka, žena, polje, ljubav, tuga

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Pokazaćete da možete da ostvarite veće napredovanje od onoga što drugi očekuju. Pred vama je faza u kojoj ćete veoma lako pokazivati svoje sposobnosti i poslovne talente.

LJUBAV: Imate poverenje u svog partnera i veza vam lepo napreduje. Ako ste slobodni, povoljan je dan za nova poznanstva. Očekuje vas dobra faza za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Odmarajte se. Važno je da štedite svoju energiju i da se ne iscrpljujete. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka zdravstvenim problemima zbog umora.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neka zanimljiva dešavanja na polju posla. Moguće je da ćete imati priliku da učite neke nove tajne zanata kojim se bavite.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način usko povezana sa vašim bliskom okruženjem. Možda živite u komšiluku. Ako ste zauzeti lepo se slažete sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prolazna uznemirenost je kod vas moguća. Važno je da pokažete da ste spremni da radite na sebi, unutrašnjem miru i rešavanju dubinskih problema koji leže u vama.

PREPORUČUJEMO:

 

JARAC

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu obratite se starijim saradnicima koji vam mogu dati pravi savet na ovom polju. Pokažite da ste spremni da se posvetite poslu.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period za početak emotivne veze koja bi mogla da traje i da bude stabilna i ozbiljna na duže staze. Možete da očekujete povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Povedite računa o svojoj ishrani. Moguće je da ćete biti skloni i nekim manjim tegobama koje su vezane za probavu.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Potrudite se da se posvetite poslu maksimalno. Jedino na taj način ćete biti zadovoljni ishodom. Važno je da znate dobro koji su vam prioriteti i ciljevi na ovom polju.

LJUBAV: Skloni ste preterivanju i svađama bez razloga, pa možete da očekujete generalno napet dan na ovom polju. Posvetite se tome da sa partnerom ipak mirno rešite probleme.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća. Generalno vas čeka faza u kojoj možete da imate brojne probleme sa zdravljem. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

RIBE

POSAO: Moguće je da se od vas mnogo traži više od onoga što trenutno možete da pružite i da imate manji pad samopouzdanja. Preokret situacije dolazi kada se najmanje nadate.

LJUBAV: Želite da priuštite neko lepo iznenađenje vašem partneru i potrudićete se da mu ugodite. Možete da očekujete povoljan period za nova poznanstva ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude povišen u narednom periodu. Posvetite se sebi i svom zdravlju i radite na tome da izbacite nezdrave navike.

Ako ste pod stresom, kriv je Mars u Devici, a evo šta nam tek sledi u septembru!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 13:00 Mars u znaku Lava je svakom znaku dao dovoljno energije za leto kako bismo prošli kroz čitavu astro-dramu, ali se zato sada odjednom osećate kao da ste pod konstantnim stresom - a nemate razloga za to...

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati